Am o catea de Brac German, are carnet de sanatate, vaccinele la zi, deparazitari,...este total Maro inchis, cu o pata pe piept alba, As vrea sa stiu daca este cineva pe forum care vrea sa dea la monta un mascul de Brac. A mea este intre par scurt si par sarmos. are parul cam de 4 cm.
.Kg are 25 , si 57 cm., are 1 an si 8 luni ,am asteptat al 3-lea ciclu, fiind acesta.
De ieri a intrat in ,,calduri'' iar dupa 9 zile as vrea sa o dau la monta (bineinteles contra-cost, sau 1 pui la 4 pui fatati, sau 2 pui la mai multi de 5 pui fatati.. ), Eu am gasit pe cineva, insa am spus ca poate mai sunt si altii, nu prea imi place cum arata acel mascul, doar din simpla diferenta de marime, a mea i putin mai mare ca el, si nu este nomal, deoarece masculul trebuie sa fie mai mare ca femela.
Cei care ati avut femele, imi puteti spune va rog frumos cate ceva despre fatare, am citit de pe net, insa sunt cam deplasate acele date... Daca am sa o dau la monta la inceputul lu' octombrie, pui vor veni pe lume la inceputul lu' ianuarie, cam frig... oricum ii tin in casa, pe ei si pe masa ,

A avut cineva o situatie ca a mea, sa i se ,,programeze'' venirea puilor pe timp de iarna ? Intr-un fel ii bine, in altul i rau..
V-asi multumi daca ati veni cu cateva propuneri,
Multumesc.