Brac. German.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Dec 2010, 00:20

edy.tm scrie:
Rog un moderator sa inchida topic-ul... cred ca nu mai e nimic de spus...
Numa' bine.
Cum doresti . Insa despre caini in mod special , despre braci , despre psihologia canina este mult de tot de vorbit . E adevarat c-ar trebui sa vorbim despre salai sau stiuci ! Stiu ! Insa ce ne-am face fara iubitii nostrii ,, cretini mucaliti " de caini care de multe ori ne infrumuseteaza partidele de pescuit ?

Craciun Fericit ! Si voua si ..... lor ! Cat nu agreez eu razgaiul si rasfatul .... alor mei le-a adus Mosu' o punga de bomboane de-un kil !!! Sunt dati pe spate , dorm sub brad , dand dovada de-o constiinciozitate ce ma face invidios ! ........ Ii iubeste tati . ..... Maxim !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Dec 2010, 00:29

luci_t scrie: PS pictore parca ai boxeri... Am un tricou (nu mai e chiar nou) cu un boxer imprimat pe piept. Acum l-am redescoperit. Daca il vrei da un semn
:D :D :D :D :D Da , cei mai ,, retarzi " doi boxeri ii am eu ! Si-mi fac un titlu de glorie din a le fi stapan ! Sunt ..... unicat ! :D

Mersi , esti un domn !

Ca sa-ti faci o idee : ma ocup de productie publicitara ( creatie , executie , inclusiv personalizari tricouri sau alte articole vestimentare ) . Imagineaza-ti ca ,, imbecilii " mei au cam 2000 ( !!! ) de poze din care-am selectat cateva si le-am pus pe tricouri . Mie , lu' fie-miu si nevestii-mi . In diferite ipostaze ,, tembele " insotite de texte la fel ! Cel mai tare tricou al meu este cu Zair ( cel mare ) si insotit de textul : ,, This is not an alien , it is simply my dog . Do not be afraid . " . In ordine , al doilea cel mai tare este cu Pogo ( juniorul ) insotit de textul : ,, Tricou cu poza de caine . In rest nimic de spus " .

Inca odata mersi pt oferta ! :bere:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 26 Dec 2010, 08:35

modigliani scrie:.... alor mei le-a adus Mosu' o punga de bomboane de-un kil !!! Sunt dati pe spate , dorm sub brad , dand dovada de-o constiinciozitate ce ma face invidios ! ........ Ii iubeste tati . ..... Maxim !
Bomboane de un kil, pictore ? :D Sunt de vita ? :P

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 31 Dec 2010, 12:59

La Multi Ani!Apropo de "balosii"lui "amedeo"!Am locuit tot timpul in ultimi 60 de ani "la curte".Acum am 2 "lupi",fata(castrata dupa ce mi a facut 13 ...mexicani, si un baiat,reformat de la Baneasa)....dar nu am vazut pina acum nici un ciine ca "Zair".....este cel mai cel!,superdresat......
Stiti ce inseamna sa ii dai un "snitel" si el sa il minince numai dupa ce ii spui,ca "poate".....e ca "asa"...cu "micsunica"..."la stop"....
Pe bune, am vazut doar 2-3 "patrupezi"care sa faca asta.....il iubesc......sunt putini "boxeri" asa.....(si altii)...
Cine ma cunoaste, stie, ca eu iubesc si "basestii"...de pe "morii"si de aiurea....
au ceva asa....ce voi "stiti"....cele bune.....
ps La Multi Ani !....

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 31 Dec 2010, 13:08

psss "La multi Ani....Filip.....sa ciocnesti si pentru noi o cupa de sampanie acolo la "tara"in "Aucland"..."o fi bine o fi rau"....oricum sarmalele si "TOT"...nu au gust de "ROMANIA"...cele bune....
ps...daca nu asi face 2(doua) zile cu avionul.....pe bune asi veni sa ii "ologesc"....pe ei..."La Multi Ani!!!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 31 Dec 2010, 13:08

ma bucur sa aud asta despre boxeri. Incet cred ca o sa ne orientam spre boxer, chiar daca jumatatea mai viseaza beagle :lol:
Pictore, cum suporta boxerii tai calatoriile cu masina?
La Multi Ani tuturor!!! Noul an sa va indeplineasca toate dorintele si sa fiti sanatosi

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 31 Dec 2010, 13:55

luci_t scrie: Pictore, cum suporta boxerii tai calatoriile cu masina?
1 - Suntem in topicul minunatei rase Brac German . Se cuvine sa-l pastram acesteia .

2 - Boxerii ( si nu doar ) merita mai mult decat cu prisosinta un topic al lor .

3 - Am sa le fac ,, cadou " un asemenea topic in care sa vorbim despre ei . iti raspund acolo la toate intrebarile pe care le vei pune ( si probabil nu doar eu )

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 31 Dec 2010, 14:00

multumesc, atept cu nerabdare sa vb... asa poate o sa-mi fie mai usor sa conving sotia ca si un boxer poate fi un bun tovaras de joaca pt fetita noastra si un membru al familiei :wink:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 31 Dec 2010, 14:31

@luci_t..."ei" sunt "ei"....amedeo si voi stiti,sunt "ciini"eu unul care ii "iubesc"
...nu am incredere nici in ai mei(fimiu si Max au crescut impreuna si cu toate acestea la muscat.....de fata.....acum 3 ani de Craciun).
Eu unul nu mai am incredere in nici un ciine(nu pot sa le spun a----l....),dar sunt si ei...ca si noi....iar ca rasa....sunt...."criminali"....la mine :unul doarme in casa iar unul afara....ce mai, sunt ca si noi.....c am dusi....
ps am avut si eu un "boxer"(mama avea o prietena d na Grunov care lucra la un laborator,unde se facea"enspe"mii de...alea ,alea).Dupa 4 luni,nu mai aveam iarba de mare in "fotolii"si "deu-piesuri"....dar sa cumintit....
Ciine perfect (in afara de Zair si ciobanescul mioritic al fratelui Romanescu,care are 1,2 m/3)....eu nu am vazut.....
ps ai mei sunt "hodorogi' rau...ce mai virsta.....DAR....dupa ce nu vor mai fi
imi voi lua 2(doi)..."basesti"....comunitari deai nostri.....astazi cind le am dus mincare pe "morii"......erau.....nu mai spun nimic....La Multi Ani !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 31 Dec 2010, 14:47

merci didel, dar io am incredere in caini. Ca parere personala cainele e ca si omul. Cum il cresti, asa il ai. Majoritatea cainilor pe care i-am avut i-am crescut de pui si nici macar unu nu a facut prostii mari
edi ce mai fac cateii tai?
La multi ani!

Scrie răspuns