Catelusii mei sunt sanatosi si plini de viata, 6 din 8 sunt grasi, este unul care are 1.700 kg cel mai slab. si cel mai gras e unul de 2.500 . Se joaca intr-una, se musca de labute unii pe alti, se arunca unii peste alti... ce mai.. cand ma uit la ei, ma minunez ce fiinte dragalase sunt.
Cu mancarea: Am fost la Doctorita veterinara, o doamna in varsta super draguta care mi-am dat seama ca nu-i ca altii, care numai dupa bani cauta sa-ti dea sfaturi.
Deoarece am mers sa iau pilule de deparazitare , si mi-a pus pe masa niste pilule, care erau mai ieftine, apoi i-am zis sa-mi dea ceva mai scump, ca sa-si faca mai bine efectul... Apoi mi-a dat altele , parca drontal..
Apoi cu mancare este astfel. Am mers la ea, si i-am zis ca de 2 zile le-am scos laptele din dieta, si ea a zis ca sa ii dau crocanele pentru nou-nascuti, mai apoi am sa pot sa le dau ceva mai consistent, dupa ce se obisnuiesc cu hrana asta.
Eu crocanele nu iau deloc de la ea, deoarece am undeva langa mine, un magazin, si aiu deaici, Royal canin, Starter pt npu-nascuti, si le dau sa mance.... manca ca nesatulii, Am vazut ca suzy deja face nazuri in a le da lapte intr-una... Adica sa stea mai mult cu ei si sa-i alapteze..
Ea sta mai mult cu noi prin bucatarie. Le-am dat si apa, Apoi mi-a zis veterinarul ca dupa ce am sa le dau pastilele de deparazitare o sa fie tristi deoarece o sa scoata viermisori, si n-o sa fie la fel de veseli, din cauza ca probabil o sa si vomite... Mi-a zis sa le dau supe si celelalte mai consistente dupa ce le schimb dieta putin cate putin... Lapte-Crocanele cu lapte-Crocanele-Supe.
Si a avut dreptate, i-am dat la Suzy ceva ciorbe sa mance, si imediat pui au facut diaree, cum a mancat numai crocanele, cum nu a mai avut diaree.
In rest pui cam vor sa evadeze din cuibul care l-am facut.
Acuma prin Timisoara noaptea sunt -14 grade C si ziua e -5 grade C.
Nu pot sa-i scot afara, asa-i ? ca fac pneumonie.. intra in hipotermie.. probabil. Ca taica-miu ar cam vrea sa-i scoata... insa nu chiar acuma.
Puiuti Duminica fac 4 saptamani.

La multi ani. !