Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 05 Apr 2010, 21:43

O mama se plimba cu masina, impreuna cu cei trei copii mici, intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o masina decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani a spus cu inocenta: "Mami. Femeia aia nu poarta centura de siguranta!".

Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile, ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit, dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"

Un baietel de patru ani a venit alergand din baie, ca sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci, baietelul a stat si s-a uitat putin sa gandeasca, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: "Mai bine ai arunca-o si pe asta, pentru ca a cazut in toaleta, acum doua zile".

In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria: "Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui".

O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chinuia, a sunat telefonul, asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda. "Este directorul, mama" i-a spus copilul mamei. Dupa care a adaugat: "Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap".

O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program, o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi, mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti, care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, aceasta s-a intors si a soptit "Zana dintilor (Tooth fairy) n-o sa creada niciodata asa ceva".

O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul, aceasta i-a spus: "Tati, nu ar trebui sa porti costumul ala". "De ce, scumpa mea?". "Pentru ca stii ca iti da dureri de cap, in dimineata urmatoare".

O fetita abia a terminat prima saptamana de clasa intai si a venit nervoasa acasa: "Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei. "Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!"

Un baietel deschide biblia familiei. Era fascinat de desenele din carte si dadea pe rand fiecare pagina. Deodata ceva cazu din biblie. Era o frunza presata intre pagini. "Mama uite ce am gasit" striga fericit baietelul. "Ce ai gasit?" intreba mama. Fascinat baietelul raspunse "Cred ca sunt chilotii lui Adam!"

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 06 Apr 2010, 10:09

Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!
1.
Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa.
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta.
Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron.
A doua zi cineva l-a furat!
Ei traiesc printre noi!!!!
2.
Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :"Uite o pasare moarta!"..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : "unde,unde?"
Ei traiesc printre noi!!!
3.
Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat "Soarele rasare in nord?" Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: "Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea"
4.
Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers.
5.
Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Ea il tine in portbagaj.
6.
Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas,de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis "Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?". A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul.
7.
Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. "Acum" m-a intrebat ea :"A ajuns avionul dumneavoastra?"
(Eu lucrez cu astfel de oameni)
8.
Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: "Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii.
Da, Ei traiesc printre noi!!!
Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!
http://reflectii.webs.com/glume.htm

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Apr 2010, 11:54

Zece reguli marca Gigi Becali, directive ce trebuie respectate pentru ca Steaua să triumfe:

1. Implementarea contractului de 45 de minute, cu posibilitate de prelungire pana la 90. In felul asta, Jiji va putea sa dea afara la pauza orice zdreanta care nu face minuni intr-o repriza.

2. Jucatorii Stelei sa poarte tricouri din material fosforescent, acelasi cu cel din care se fac vestele reflectorizante purtate de politisti noaptea. Pentru ca Jiji sa poata indica din loja, folosind un laser, care este favoritul lui din teren la un moment dat. Cine nu-i paseaza, zboara de la echipa.

3. Extinderea perioadei de transferuri la intregul sezon, inclusiv in timpul meciurilor. Pentru ca Gigi si verii sa poata vinde/cumpara in orice moment orice jucator. De exemplu daca vreun adversar joaca bine contra Stelei, il transfera nea Jiji in timpul meciului iar la prima intrerupere schimba tricoul si incepe sa joace pentru Steaua.

4. Steaua si Steaua 2 sa joace in acelasi timp meciurile, pe terenuri alaturate. Cine-l supara pe Jiji e trimis direct la Steaua 2 ca pedeapsa.

5. Introducerea regulii “joc ca pe DVDâ€

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Apr 2010, 22:59

Cracovia, 1945. Printre casele in ruine, un SS-ist il vaneaza pe un polonez. Il prinde intr-o fundatura, ridica pistolul si, cand sa apese pe tragaci cerul se despica iar de sus, dintr-o lumina orbitoare, se aude un glas tunator:
-”Nu trage in omul asta, trebuie sa ajunga Papa”
La care SS-istul, contrariat:
-Bine Doamne, si eu ce fac?
-”Nici o grija, tu o sa vii imediat dupa el.” :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Apr 2010, 23:04

Versiuna tip Rapitorii a aceluiasi banc.

Rogojesti, 2008. Printre trestiile plostite de pe lac, un ins nuimit Gerula, participant la concursul de pescuit, il vaneaza pe un brav pescar numit Adelin. Il prinde in barca gonflabila, ridica pistolul si, cand sa apese pe tragaci cerul se despica iar de sus, dintr-o lumina orbitoare, se aude un glas tunator:
-”Nu trage in omul asta, trebuie sa ajunga campionul Romaniei la spinning”
La care Gerula, contrariat:
-”Nici o grija, tu o sa fii campion la categoria “umor involuntar”. :lol: :lol:

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 09 Apr 2010, 07:52

:D
buuuna

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 09 Apr 2010, 19:36

Fario_nebunu scrie:Versiuna tip Rapitorii a aceluiasi banc.

Rogojesti, 2008. Printre trestiile plostite de pe lac, un ins nuimit Gerula, participant la concursul de pescuit, il vaneaza pe un brav pescar numit Adelin. Il prinde in barca gonflabila, ridica pistolul si, cand sa apese pe tragaci cerul se despica iar de sus, dintr-o lumina orbitoare, se aude un glas tunator:
-”Nu trage in omul asta, trebuie sa ajunga campionul Romaniei la spinning”
La care Gerula, contrariat:
-”Nici o grija, tu o sa fii campion la categoria “umor involuntar”. :lol: :lol:
superba varianta :lol: :lol: :lol: Cu bancu asta esti si mai mare "prieten" cu jerulache

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Apr 2010, 20:36

luci_t scrie: superba varianta :lol: :lol: :lol: Cu bancu asta esti si mai mare "prieten" cu jerulache
Mersi mult! Sa stii ca l-am postat si pe blogul lui, dar ma tem ca deja l-a sters. Tipul e 100% lipsit de umor si scrie acum doar pe teme sportive.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Apr 2010, 15:11

Fario_nebunu scrie: Mersi mult! Sa stii ca l-am postat si pe blogul lui, dar ma tem ca deja l-a sters. Tipul e 100% lipsit de umor si scrie acum doar pe teme sportive.
si se pare ca a uitat si cele mai elementare reguli ale gramaticii de clasa I ...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Apr 2010, 19:25

Ionut the carp scrie:
Fario_nebunu scrie: Mersi mult! Sa stii ca l-am postat si pe blogul lui, dar ma tem ca deja l-a sters. Tipul e 100% lipsit de umor si scrie acum doar pe teme sportive.
si se pare ca a uitat si cele mai elementare reguli ale gramaticii de clasa I ...
Culmea, se jura ca a absolvit Facultatea de stiinte politice a Universitatii Bucuresti in 1996, prima promotie! I-a avut profi pe Cristian Preda (acum europarlamentar), Daniel Barbu, Al Dutu, nume grele....insa nu s-a prins nimic de el, a trecut ca gasca prin balta! :lol: Acum a inramat diploma si mai varsa o lacrima de crocodil cand isi aminteste de anii de studiu! Hahaha

Scrie răspuns