Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Bancuri
Un procuror, în inspecţie prin satele Moldovei, ajunge la o fermă.
– Trebuie să vă inspectez ferma să văd dacă nu cumva cultivaţi droguri ilegale!
– Nici o problemă, căutaţi unde doriti, mai puţin pe cîmpul din dreapta, îi răspunse fermierul.
Atunci procurorul îşi scoate legitimaţie şi i-o lipeşte de faţă:
– Vezi asta? Sunt procuror şi caut unde vreau eu, nu unde îmi spui tu! Ai înţeles?
– Bine, mă scuzaţi, îi răspunse fermierul şi îşi continuă treburile în gospodărie.
Nu trec nici 10 minute şi pe cîmpul respectiv procurorul alerga de zor şi ţipa după ajutor, urmărit fiind de un taur cu spume la gură. Fermierul lasă sculele din mînă şi aleargă imediat la gard, strigînd către procuror:
– Arată-i legitimaţia! Arată-i legitimaţia de procuror.
– Trebuie să vă inspectez ferma să văd dacă nu cumva cultivaţi droguri ilegale!
– Nici o problemă, căutaţi unde doriti, mai puţin pe cîmpul din dreapta, îi răspunse fermierul.
Atunci procurorul îşi scoate legitimaţie şi i-o lipeşte de faţă:
– Vezi asta? Sunt procuror şi caut unde vreau eu, nu unde îmi spui tu! Ai înţeles?
– Bine, mă scuzaţi, îi răspunse fermierul şi îşi continuă treburile în gospodărie.
Nu trec nici 10 minute şi pe cîmpul respectiv procurorul alerga de zor şi ţipa după ajutor, urmărit fiind de un taur cu spume la gură. Fermierul lasă sculele din mînă şi aleargă imediat la gard, strigînd către procuror:
– Arată-i legitimaţia! Arată-i legitimaţia de procuror.
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Daca este cineva interesat:
Un prieten si-a cumparat in avans bilete la finala Champions League de la Kiev pe data de 26 Mai. Ce nu stia la acel moment este ca data coincide cu nunta lui. Daca este cineva doritor sa ii ia locul ... nunta va incepe cu ceremonia religioasa la Biseria Sf.mucenic Haralambie la ora 13. Mireasa are 1.72, ochi verzi, merge la sala si nu gateste rau. Multumesc!!!
Un prieten si-a cumparat in avans bilete la finala Champions League de la Kiev pe data de 26 Mai. Ce nu stia la acel moment este ca data coincide cu nunta lui. Daca este cineva doritor sa ii ia locul ... nunta va incepe cu ceremonia religioasa la Biseria Sf.mucenic Haralambie la ora 13. Mireasa are 1.72, ochi verzi, merge la sala si nu gateste rau. Multumesc!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Ion: - Gheorghe, azi-noapte l-am prins pe feciorul tau , la mine in beci ......
Gheorghe:-No ..... acolo ii usor de prins , sa te vad cum il prinzi in camp deschis !
Gheorghe:-No ..... acolo ii usor de prins , sa te vad cum il prinzi in camp deschis !
pescuitul e cel mai puternic drog al carui remediu nu vreau sa il cunosc
tiganu se uita cu pofta cum maninca ciobanul pe cimp slana cu ceapa.ciobanul,la un moment datil observa si
-l intreaba:mo tigane vrei si tu o muscatura?da zice el ,la care ciobanu zice :Rex ,pe el!
-l intreaba:mo tigane vrei si tu o muscatura?da zice el ,la care ciobanu zice :Rex ,pe el!
Re:
Wavedancer scrie: ↑29 Oct 2004, 11:44Si certificat medical, diploma de studii, foaie de evidenta a vaccinarilor, certificatul de casatorie (daca este cazul, daca nu memoriu justificativ de ce nu e cazul), copii dupa chitantele de la RADET, RENEL, Romtelecom, Connex, Dialog sau Zapp (scuza-ma Dane ca vorbesc de concurenta), caracterizari de la 3 vecini si cerere tip in 3 exemplare! Ce naiba, n-ai invatat nimic in ultimi 15 ani?!
![]()
Ce glume de kkao

< º))))><

< º))))><
Un politist acasa, relaxat se uita la televizor. O bataie puternica.
Sare, trage sertarul,… pistolul… miinile indoite din cot… tiptil se apropie de usa, lipit de perete.
Politist (barbatesc): Cine-i ???
Necunoscutul( hotarit): Eu !!!
Politistul ( tumefiat, fior metafizic): EU ?! ?! ?!
Sare, trage sertarul,… pistolul… miinile indoite din cot… tiptil se apropie de usa, lipit de perete.
Politist (barbatesc): Cine-i ???
Necunoscutul( hotarit): Eu !!!
Politistul ( tumefiat, fior metafizic): EU ?! ?! ?!
-
- utilizator constant
Poate spune cineva care-i culmea vitezei?!?!
-
- utilizator constant
Raspuns:-sa fugi in jurul unui puț , sa-ți prinzi curul sa ți-l fuți ,,,