Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Dec 2004, 13:17

Deja i-am trimis un SMS cu prima strofa.... Merge de minune la ce planuri aveam maine :wink:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Dec 2004, 11:36

Vad ca astazi e cam tacere pe forum....
Stati posomorati ca a venit iarna? Nu cred...

Sefii de stat ai Romaniei in ordine cronologica: Antonescu, Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Iliescu, Basescu.
Trebuia sa-mi dau seama ca nu avea cum sa castige Nastase... :lol:

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 20 Dec 2004, 11:42

da' de CUZA si de DEJ ce zici?
sau aia nu se pune?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Dec 2004, 11:43

Ei piticule... ce rau esti.... Imi strici susta pe-aici :)
Dar zi... pe-asta o stii:

O femeie foarte seducatoare intra într-un bar, se duce la toaleta, iar cînd vine, se duce direct la barman si începe sa-l mîngaie tandru pe barba stufoasa: "Tu esti seful?", întreaba ea, mîngîindu-i fata cu ambele mîini. "Nu, nu sunt eu", îi raspunde el. "Poti sa-l chemi pentru mine; vreau neaparat sa vorbesc cu el?", spuse ea plimbîndu-si mîinile prin fata si parul lui. "Ma tem ca nu", raspunse barmanul vizibil excitat, "Pot sa te ajut eu?". "Da", spuse ea, bagîndu-i doua degete în gura si lasându-l sa i le suga, "Spune-i ca nu e nici hîrtie igienica si nici sapun la toaleta femeilor"

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Dec 2004, 11:51

Pentru cei care viseaza la marea captura in prag (trecut) de iarna si pentru cei care deja au ajuns cu capul in nori visand (just kidding) cateva

Reguli în aviaţie :

1. Decolarea e optionala. Aterizarea insa e obligatorie

2. Daca impingi mansa, casele devin mai mari. Daca tragi de mansa, casele se fac mai mici, asta daca nu tragi in continuare pana cand ele devin mari din nou.

3. Zborul nu e periculos. Periculos e sa te prabusesti.

4. E mereu mai bine sa fii aici jos si sa vrei sa fii acolo sus, decat sa fii acolo sus si sa iti doresti sa fi fost aici jos.

5. Singurul caz in care ai prea mult combustibil e atunci cand esti in flacari.

6. Elicea e doar un ventilator mare, montat in fata avionului ca sa il racoreasca pe pilot. Cand se opreste, se poate vedea cum pilotul incepe sa transpire.

7. Cand esti in incurcatura ( si nu stii ce sa faci ) mentine altitudinea. Nimeni nu s-a ciocnit de cer.

8. O aterizare buna e aceea dupa care poti pleca pe picioarele tale. O aterizare excelenta e aceea dupa care se mai poate utiliza si avionul.

9. Invata din greselile altora. Nu o sa traiesti atat de mult incat sa le faci tu pe toate.

10. Poti sa afli daca ai aterizat cu rotile in sus, daca trebuie sa turezi motorul la maxim ca sa ajungi la locul de parcare.

11. Probabilitatea supravietuirii este invers proportionala cu unghiul de sosire. Cu cat unghiul e mai mare, cu atat probabilitatea supravietuirii e mai mica si invers.

12. Niciodata sa nu lasi un avion sa te duca undeva unde mintea ta nu a fost cu cinci minute inainte.

13. Stati afara din nori. Linia argintie de care se tot vorbeste poate fi un alt avion care vine din sens opus. Surse demne de incredere relateaza ca muntii obisnuiesc si ei sa se ascunda in nori.

14. Incearca mereu sa mentii semnul egal intre numarul de decolari si numarul de aterizari.

15. Pentru a executa o aterizare lina, exista trei reguli simple. Din nefericire nu le stie nimeni.

16. Ca incepator, incepi cu un sac mare plin de noroc si un sac mare gol de experienta. Smecheria este sa umpli sacul de experienta inainte sa ti se goleasca sacul cu noroc.

17. Elicopterele nu pot sa zboare, dar sunt asa de urate incat pamantul le respinge.

18. Daca tot ce poti vedea prin hublou este pamantul care se invarte si tot ce poti auzi sunt strigatele de disperare ale pasagerilor, inseamna ca lucrurile nu sunt tocmai cum ar trebui sa fie.

19. In lupta continua dintre obiectele facute din aluminiu ce se avanta in jos cu sute de Km pe ora si pamantul ce se avanta in sus cu zero Km pe ora, pamantul inca mai trebuie invins.

20. Gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.

21. Aminteste-ti ca forta gravitationala nu e doar o idee buna, e o lege. Si nu se refera doar la mere.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Dec 2004, 12:28

Nimic, nimic? Nu am mai reusit sa va scot din starea de "amorteala" ?
Ok... sa mai incerc:

Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva.
Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia
reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe
trotuar, si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei
vitrine!
Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla:
- Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte!
Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate:
- Nu puteam stii ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar?
- E si greseala mea, spuse soferul ceva mai linistit.
Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost soferul unei masini de pompe funebre.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Dec 2004, 14:41

Hai mai fratilor... nu mai spune nimeni nimic?
Incepe si pe mine sa ma cuprinda starea asta de letargie. Fiti si voi mai putin laconici... acusi vine Anul Nou.
Starea asta imi aduce aminte de o emisiune pe care am vazut-o aseara pe Chasse et Peche... o partida de pescuit la copca, la biban. Probabil era asa de rece afara, incat, bibanasii prinsi si pusi intr-o galeata, erau tepeni in mai putin de 1 minut.
Trebuie sa fi fost si ger puternic, dar si interesant.... Se pescuia la o dandineta micuta.
Acum, ca tot se apropie noul an cu pasi repezi am sa va ofer o reteta pentru ca noul an sa fie mai bun:

Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea 'La multi ani!

Toate cele bune!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Dec 2004, 15:24

Chiar ca e letargie pe site , desi logati :shock: sunt destui
probabil ca gandurile fiecaruia sunt in perioada asta mai aproape de sarbatori, taiatu porcului , cadourile pentru familie, zilele libere de Revelion, cumparatu bradului, ....si mai putin la pasiunea comuna pentru rapitorii si rapitoarele :lol: din sezon.

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 20 Dec 2004, 15:31

Sorin scrie:Chiar ca e letargie pe site , desi logati :shock: sunt destui
probabil ca gandurile fiecaruia sunt in perioada asta mai aproape de sarbatori, taiatu porcului , cadourile pentru familie, zilele libere de Revelion, cumparatu bradului, ....si mai putin la pasiunea comuna pentru rapitorii si rapitoarele :lol: din sezon.
pai lunea cum atz vrea sa fim, mah?

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 20 Dec 2004, 15:36

Ba, io zic ca ei e plecati la pescuit. Stai sa vezi Paule, cand apar pozele in galerie. :D

Scrie răspuns