Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Dec 2004, 12:11

:lol: :lol: :lol: mugurel, Buna faza. Bine ca ziua mea tocmai a trecut :)
Eu, cel putin mi-am cam petrecut-o la pescuit, singur, si a fost fain.

P.S.... Hai, recunoaste... tu esti cel din povestioara de mai sus? hai ca nu spun la nimeni :wink:
Oricum, bine i-ai facut de-ai dat-o afara, asa merita :)

Dan Cotelici
junior
junior

Despre atitudine si impactul ei

Mesaj de Dan Cotelici » 16 Dec 2004, 15:57

Un caine se rataceste prin jungla.
Plimbandu-se el linistit vede un tigru indreptandu-se in goana spre el, cu intentia clara sa-l manince.
Cainele se gindeste "Vere, am incurcat-o! Asta ma haleste!" Dar imediat vede niste oase pe jos. Se aseaza pe burta si incepe sa roada oasele, cu spatele la tigru.
Chiar inainte ca tigrul sa sara, cainele exclama satisfacut, frecindu-se pe burta: "Mmmm, delicios tigru! Oare or mai fi si altii p'aici?"
Auzind, tigrul se opreste din salt si infricosat se prelinge pe linga copaci, luand distanta: "A fost cat p'aci! Cainele aproape ca m-a dat gata!"
O maimuta care a urmarit scena dintr-un copac, sperind sa se puna bine cu tigrul, fuge dupa acesta ca sa-i povesteasca inselatoria.
Cainele nostru o vede. Maimuta il ajunge pe tigru, si-i spune pe fata toata tarasenia.
Tigrul, inecat de furie zice: "Urca in spinarea mea si vei vedea ce ii voi face nemernicului de caine!"
Acum cainele vede tigrul cu maimuta in carca si se gindeste "Ei, cum o mai scot la capat de data asta?"
Dar in loc sa fuga se intoarce cu spatele la atacatori prefacindu-se ca nu i-a vazut.
Si... cind acestia au fost destul de aproape zice "Unde palaria mea e maimuta aia?! De juma' de ora am trimis-o sa-mi aduca un tigru si nici acu' nu s-a intors!!!"
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 16 Dec 2004, 16:03

CUM AR ARATA LUMEA FARA FEMEI
1. Industria supelor la plic ar deveni cea mai profitabila industrie din lume. Cei mai bogati oameni din lume vor fi magnatii supei la plic, care se vor uita de sus la sultanul Bruneiului sau la amaratii nevoiti sa faca afaceri cu petrol ca sa aiba ce pune pe masa.
2. Hainele nu s-ar mai imparti in doua categorii, curate si murdare, ci in mult mai multe: aproape curate, murdare care se mai pot purta o data, murdare care mai pot fi purtate prin casa, suficient de murdare ca sa fie purtate prin curte, murdare de mers dupa paine si, in fine, rufele impecabil de murdare.
3. Producatorii de lame de ras si deodorante ar da faliment.
4. Pasta de dinti ar disparea complet, din lipsa de cerere. Adaptandu-se pietei, compania Colgate ar produce guma de mestecat.
5. Codul numeric personal din cartea de identitate ar contine date extrem de utile care nu pot fi memorate, cum ar fi masurile de la camasa sau pantaloni ale posesorului.
6. Revistele Playboy si Penthouse ar avea pictoriale cu Ronaldihno si David Beckham.
7. Nu vor mai exista sedinte la serviciu, intrucat barbatii nu vor mai avea nevoie de scuze pentru a lipsi de acasa.
8. Ragaiturile vor fi tema zilei la TVR Cultural.
9. Emisiunile de moda vor fi prezentate de Ovidiu Ioanitoaia. Se vor purta doar culorile echipei favorite.
10. Masinile se vor putea repara si in alte zile decat sambata, iar service-urile nu vor fi mai deschise pana la 1 noaptea.
11. Vor exista doar doua recomandari pentru programele tv: "Acest program contine scene de violenta extrema" si "Film pentru adulti".
12. Intrucat adversarii nu vor mai avea mame, mersul la stadion nu va mai avea nici un sens.
13. Barbatii vor putea, in sfarsit, sa faca sex si sa se uite la meci in acelasi timp.
14. Meseria de instalator va disparea, intrucat pe barbati nu-i deranjeaza deloc apa care picura la baie.
15. Cea mai apreciata apa minerala ar fi Carlsberg
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 16 Dec 2004, 16:30

Dan Cotelici: "2. Hainele nu s-ar mai imparti in doua categorii, curate si murdare, ci in mult mai multe: aproape curate, murdare care se mai pot purta o data, murdare care mai pot fi purtate prin casa, suficient de murdare ca sa fie purtate prin curte, murdare de mers dupa paine si, in fine, rufele impecabil de murdare. "

Ai uitat sa adaugi hainele de pescuit ... :wink: :lol:

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 16 Dec 2004, 20:31

ION DADEA CU SAPA IN GRADINA ,DIN STRADA GHEORGHE CATRE EL - BA IOANE A MURIT SOACRATA , ION SAPA MAI DEPARTE, BA IOANE A MURIT SOACRATA, ION NIMIC , BA ESTI SURD NU AUZI CA A MURIT SOACRATA, - IA NU MA FACE BA SA RAD CA AM BUZELE CRAPATE

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 17 Dec 2004, 10:52

Isus transfigurat graieste catre ucenici:
- X la patrat plus 4 X minus 5!
Ucenicii se uita socati unul la altul si Petru zice:
- Invatatorul, nu intelegem!
- E o parabola idiotilor!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 17 Dec 2004, 11:22

:lol:
Bune-s toate, dar tu, Paul, m-ai omorat cu cugetarile, pildele, Murphy-smele tale. De unde le scoti frate, ca-s mishto tare! :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Dec 2004, 11:27

Si mie mi-au placut, Marius, bineinteles, altfel nu le puneam pe forum.
daca eu, dimineata, cand ajung la servici gasesc ceva placut si zambesc, de ce sa nu zambeasca si prietenii mei de pe forum Nu? :)
Numai bine!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Dec 2004, 13:07

The Bait

Come live with me, and be my love,
And we will some new pleasures prove
Of golden sands, and crystal brooks,
With silken lines, and silver hooks.

There will the river whispering run
Warm'd by thy eyes, more than the Sun;
And there the enamor'd xxx will stay,
Begging themselves they may betray.

When thou wilt swim in that live bath,
Each xxx, which every channel hath,
Will amorously to thee swim,
Gladder to catch thee, than thou him.

If thou, to be so seen, be'st loath,
By Sun, or Moon, thou dark'nest both,
And if myself have leave to see,
I need not their light, having thee.

Let others freeze with angling reeds,
And cut their legs, with shells and weeds,
Or treacherously poor xxx beset,
With strangling snare, or windowy net:

Let coarse bold hands, from slimy nest
The bedded xxx in banks out-wrest,
Or curious traitors, sleavesilk flies,
Bewitch poor fishes' wandering eyes.

For thee, thou need'st no such deceit,
For thou thyself art thine own bait;
That xxx, that is not catch'd thereby, Alas, is wiser far than I.

John Donne

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Dec 2004, 13:15

Faina poezie Mihai... Asta i-o trimit neveste-mi :)

Scrie răspuns