orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Tavi scrie:va pierdeti vremea...
Tavi, asta cam asa e , numai ca e o sansa sa ii scoata baietii si lui Apsalba multe fire albe la tample si sa ii mai scada din orgoliul asta donquijotesc!

-
pikeman
- veteran

-
-
Hell
- veteran

-
no... eu unu ingrop securea asta...plm...nu mai are nici un farmec,
Apsalba se ascunde dupa deget( nu zic care ca imi iau ban de nu imi vad ochii)
Singurul fapt care ma deranjeaza este ca dupa "tavaleala" asta in noroi, tot eu imi iau morcovi
AAA si da ....
La-ti banat pe gerula, acum il avem pe Apsalba

-
taicanoe
- veteran

-
apsalba scrie:Citeste titlul HG 1016/2008 si te lamuresti. Nu e greu. Trebuie sa-ti mearga putin mintea. Articolul 4 este fara dubii. Dar asa e; cand imbatranesti judeci mai greu, Mai ales ca pe vremea cand te-ai nascut tu ne se prea mergea la scoala. Basca ca ai trecut si printr-un potop.
Din pacate cand am facut selectia - inainte de potop - ca sa vad ce specii sa iau pe arca, din greseala am incarcat si specia numita "papagalus hominidis" si acum ne-am procopsit cu exemplare ca tine pline de "ONOARE SI CURAJ"

S'altare și bunăstare !
-
old_radu
- veteran

Tavi scrie:va pierdeti vremea...
...asa si este , numai ca dupa unul ca asta (apsalba) trebuie doar ...sa tragi apa.

-
je_xman
- junior

-
he, he , he, unde esti acum fiul meu¿? in restul zilelor te bateai cu pumnul in piept , de mi-o fost si frica ca-ti faci vreun rau

, ca tu ai facut, propus si dres si bla bla bla,iar acum cand tre sa dai vreun raspuns , ai plecat la vreun pusnic ca sa afli din gura lui raspunsurile pe care sa ni le transmiti noua, obsti pescarilor¿?¿? aps alba, fi barbata ce mama naibi

-
je_xman
- junior

-
sau poate ne pomenim maine ca apare si ne zice ca o fost i haiti sa rezolve nacazurile celor de acolo.....
-
Chief
- veteran

-
Mi se pare nepotrivit sa deschizi un topic despre un user, daca nu cumva din punct de vedere al regulamentului moral al forumului ar trebui sa fie interzis. Nu mi se pare normal sa putem deschide topicuri fiecare despre fiecare pentru ca prin simpla accesare, cei care intra vor spune vrute si nevrute, de bine sau de rau, si asta e cam instigare. Balacarelile se pot desfasura pe privat iar daca vreunul intrece masura sa fie atentionat sau sanctionat. Facem un forum de atitutide, conduita si moralitate si il dezbatem acolo pe apsalba. Zic eu. Nu stiu ce zic moderatorii. Mai umblam la regulament? Sau mai facem o categorie: INSTANTA sau TRIBUNAL sau ARBITRAJ, unde intentam actiuni si judecam... ne mai si injuram, mai vedem noi.
-
daedalus
- utilizator constant

Indiferenta ne ucide.
-
feugen
- veteran

-
apsalba scrie:HellRAISER scrie:avea cineva semnatura pe aici pe forum
Citez: "l-ati omorat pe Ceausescu si acum il vreti presedinte pe Becali"
Acum zic eu..."l-ati banat pe gerula si il vreti pe apsalba"
Onoare mon cher...onoare!!!!
Tu care ai fost persiflat pe forum 2 ani ca ai palmat banii cotizantilor, ai tupeul sa vorbesti? Voi vira banii asa cum ai facut tu popularea. Dupa 2 ani. Dixit.
APS-Alba, te rog citeste topicul si... da-ti cu parerea te rog
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=9946
Bucuresti