Atitudine user apsalba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Ian 2010, 08:32

pensionarule,
Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fi membru intr-o asociatie ca sa obti un permis de pescuit sportiv. Daca o asociatie iti conditioneaza eliberarea permisului de pescuit sportiv, nu te impiedica nimic sa soliciti de la alta. In ceea ce ne priveste, vom elibera permise de pescuit prin magazinele de pescuit, fara a conditiona solicitantul de calitatea de membru asociat. Membri nostri vor avea in schimb acces gratuit pe baltile asociatiei, ceilalti intrand cu plata. Citeste in acest sens definitia pescarului sportiv din L.317/2009 si sa sti ca formularea ei imi apartine.

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 25 Ian 2010, 10:06

mai baieti eu am vorbit cu multi pescari vechi din cugir si sebes despre asociatii si apsa alba si mi-au zis ca si in cugir si la sebes numa sa ademeneasca pescarii la ei ,numa de hotii s-au tinut....celor din cugir le-a promis ca le face balta in apropiere ca asa si pe dincolo toti zic ca is lucruri slabe toata gasca si toti ar vrea sa poata pescui si fara sa plateasca cotizatii la asociiatiile lu peste...M-am intalnit cu pescari care stiau atat de multe magari pe care apsalba le-au facut, pacat ca nu au acces la net si nu stiu sa posteze ca a-ti vedea voi adevarata n ce ii macina pe astia nu imbunatatirea conditilor celor ce pescuiesc sau popularea raurilor .....le-am zis ca ii anunt ce va iesi cu hotararea privind pescuitul sportiv pe 2010 ca si asa i-s oameni mai amarti si nu le convine sa plateasca degeaba si inca ceva marea majoritate au zis ca vor face voluntariat in proiectul:www.letsdoitromania.ro poate ne adunam cati mai multi si macar mai curatam tara asta de gunoaie le organice si anorganice ca celelalte ,gunoaiele umane ii greu sa le starpesti....no hai ca v-am salutat ca si asa am pierdut timp pretios

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Ian 2010, 10:35

old_radu scrie: ...mai aveai tu cate un "locotenent" prin preajma care iti tinea isonul , poate au ei ceva de zis...
...si nici nu a durat mult ca a si aparut unul :
MARIUS POPA scrie:unde ati vazut voi stirea oficiala?

..."escule"
...ai cadru legal sa vinzi "gogosile" astea sau ai obtinut deja "autonomie locala" ? :lol:
apsalba scrie: In ceea ce ne priveste, vom elibera permise de pescuit prin magazinele de pescuit, fara a conditiona solicitantul de calitatea de membru asociat.
...asta-i din ciclul "cincinalul in 4 ani si jumatate" :lol:
apsalba scrie:...Se pare ca dupa pescari, s-au trezit si vanatorii. E drept i-am ajutat si eu , trebuie sa recunosc. :lol:
apsalba scrie: Citeste in acest sens definitia pescarului sportiv din L.317/2009 si sa sti ca formularea ei imi apartine.

...si in continuare : "vom face totul"...bla,bla,bla

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 25 Ian 2010, 13:50

old_radu scrie:
old_radu scrie: ...mai aveai tu cate un "locotenent" prin preajma care iti tinea isonul , poate au ei ceva de zis...
...si nici nu a durat mult ca a si aparut unul :

..."escule"
...ai cadru legal sa vinzi "gogosile" astea sau ai obtinut deja "autonomie locala" ? :lol:
apsalba scrie: In ceea ce ne priveste, vom elibera permise de pescuit prin magazinele de pescuit, fara a conditiona solicitantul de calitatea de membru asociat.
...asta-i din ciclul "cincinalul in 4 ani si jumatate" :lol:
apsalba scrie:...Se pare ca dupa pescari, s-au trezit si vanatorii. E drept i-am ajutat si eu , trebuie sa recunosc. :lol:
apsalba scrie: Citeste in acest sens definitia pescarului sportiv din L.317/2009 si sa sti ca formularea ei imi apartine.

...si in continuare : "vom face totul"...bla,bla,bla
ce doresti sa spui domnu...?
"si nici nu a durat mult ca a si aparut unul :"
ca nu intelege la mine expresiile tali? :evil:
vezi sa nu gresesti oala.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Ian 2010, 13:56

...ce-i asa greu de inteles?
...nu esti "locotenent" de-al lui "escu" ?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 25 Ian 2010, 14:27

ai inebunetit tipule, se pare ca nu ai citit nimic din ce completai la topicuri....reciteste de la capat si trage concluzia apoi. :evil:
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Ian 2010, 14:44

...mai sus de asta a aparut stirea, zvonul , cum ca apsalba a pierdut procesul cu agvps , iar "escu" s-a si folosit de ceea ce ai scris tu :
apsalba scrie:
In mintea lui tudose...
...probabil ca am tras o concluzie "pripita" , dar de aici cam asta rezulta
...la cat de "singur printre dusmani" este "escu" ma gandeam ca s-ar putea sa ma insel
...ok , in concluzie nu esti "locotenent" ... :oops:
P.S. ...n-am "inebunit" , tu ai innebunit ?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 25 Ian 2010, 14:49

..nici eu, vroiam sa vad oficial de unde este stirea, ..si tu..repede te-ai pripit
eu sunt pe cont propriu deocamdata, nu ma dau cu "dusmanul" 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Ian 2010, 19:15

apsalba scrie:......
De la a cere insolventa cuiva si pana a o obtine, e cale lunga.
da, asa este,
in Romania poti sa mori cu legea in brate, iar daca este vorba de a recupera bani prin intermediul instantei...........eheee, pastele cailor este un termen optimist.
problema este ca deja s-a ajuns aici.

apsalba scrie:......Nu voi lasa in pace AGVPSR atata timp cat sunt convins (si am probe in sensul acesta) ca este o mare excrocherie si un rau al acestei natii.........
rapid si sigur, vati indreptat catre aceeasi directie

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2010, 20:17

http://www.antena2.tv/arhiva/mincinosii/2010-01-10
Mai ca-mi vine sa pling cind vad cit de bine intentionate sint asociatiile.Dupa cum pretinde nea Selaru pe ape este haos,asociatiile vor rezolva aceste probleme prin concesionari,si vor fi mai eficienti decit sint politia si jandarmii,care nu mai au ce sa-si bage nasul,in opinia lui Selaru(o scapare minora a legii).Asa ca apsalba sa va vedem la treaba.Noi oricum vom fi OBLIGATI,sa ne inscriem in vreo asociatie,altfel vom pescui prin baltile de pe linga drum.Asta in timp,presupun.As vrea eu sa vad asociatia care are baza materiala pentru a preveni si combate eficient braconajul.Da braconajul, nu pe amaritii aia ce retin platica si scobarul sub dimensiune.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns