Atitudine user apsalba
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Delectati-va cu postarea userului TUDOSE ALIN pe forumurile Aventuri la pescuit si Pescuit stationar:
"Acum , nici cu bucurie , nici cu tristete , cu simpla indiferenta , ma vad obligat sa aduc la cunostinta pescarilor o stare de fapt.
In urma numeroaselor procese intentate de APS Alba AJVPS-ului , dupa termene , infatisari , recursuri si tot ce se mai putea face , APS Alba a pierdut.Tot.De fiecare data.
Urmeaza partea tragi-comica.Cheltuielile de judecata solicitate de AJVPS sunt de 19.665,50 ron , castigate prin decizia 8445 si incheierea din 18.09.2008 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Surpriza , executorul angajat de AJVPS nu are ce executa , gasind 273,00 ron , "doua mese tip birou si un calculator, bunuri greu vandabile".
In aceasta situatie , AJVPS depune la Tribunalul Alba o Cerere de Deschidere a Procedurii de Insolventa , urmand probabil ca instanta sa hotarasca ceea ce este firesc , falimentul , reorganizarea(desi nu vad ce ar reorganiza) , sau cine stie ce...
Postarea aceasta o fac pentru a cunoaste userii adevarul , pentru a se afla ca eu am avut dreptate , iar apsalba a invaluit site-urile de pescuit in perdele mari de fum...
Pentru tot ce am scris aici , sunt in posesia hartiilor care atesta spusele mele.
Deci , stimati pescari , luati aminte , ganditi bine si nu va lasati inselati de surlele , trambitele si trompetistii pe care-i auziti la toate colturile.Nu cred ca e necesar nici sa le aruncati cate-un banut in palaria intinsa...
Adica , am avut (din nou) dreptate!
Un sezon bun tuturor."
"Acum , nici cu bucurie , nici cu tristete , cu simpla indiferenta , ma vad obligat sa aduc la cunostinta pescarilor o stare de fapt.
In urma numeroaselor procese intentate de APS Alba AJVPS-ului , dupa termene , infatisari , recursuri si tot ce se mai putea face , APS Alba a pierdut.Tot.De fiecare data.
Urmeaza partea tragi-comica.Cheltuielile de judecata solicitate de AJVPS sunt de 19.665,50 ron , castigate prin decizia 8445 si incheierea din 18.09.2008 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Surpriza , executorul angajat de AJVPS nu are ce executa , gasind 273,00 ron , "doua mese tip birou si un calculator, bunuri greu vandabile".
In aceasta situatie , AJVPS depune la Tribunalul Alba o Cerere de Deschidere a Procedurii de Insolventa , urmand probabil ca instanta sa hotarasca ceea ce este firesc , falimentul , reorganizarea(desi nu vad ce ar reorganiza) , sau cine stie ce...
Postarea aceasta o fac pentru a cunoaste userii adevarul , pentru a se afla ca eu am avut dreptate , iar apsalba a invaluit site-urile de pescuit in perdele mari de fum...
Pentru tot ce am scris aici , sunt in posesia hartiilor care atesta spusele mele.
Deci , stimati pescari , luati aminte , ganditi bine si nu va lasati inselati de surlele , trambitele si trompetistii pe care-i auziti la toate colturile.Nu cred ca e necesar nici sa le aruncati cate-un banut in palaria intinsa...
Adica , am avut (din nou) dreptate!
Un sezon bun tuturor."
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
adrian,
"pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti."
cand ii spuneam individului sa ii lase draqului in pace pe agvps-isti si sa canalizeze eforturile catre asa zisa liberalizare a pescuitului si distribuirea permiselor de pescuit prin magazine sau orice alta forma numai prin asociatii,nu, el ce a facut?? exact invers.
i-au luat mintile banii si bazele materiale ale agvpsului, de parca aia ar fi fost niste idioti ca el, sa isi lase din maini bogatia si sa o imparta cu neicanimeni.
no, acuma sa isi traga singur rezultatele.
sincer, eu ii arunc toata vina acestui apsalba, pentru toata bulibaseala asta legislativa din pescuit, dar mai ales pentru faptul ca a perimat notiunea de asociatie si asociere
"pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti."
cand ii spuneam individului sa ii lase draqului in pace pe agvps-isti si sa canalizeze eforturile catre asa zisa liberalizare a pescuitului si distribuirea permiselor de pescuit prin magazine sau orice alta forma numai prin asociatii,nu, el ce a facut?? exact invers.
i-au luat mintile banii si bazele materiale ale agvpsului, de parca aia ar fi fost niste idioti ca el, sa isi lase din maini bogatia si sa o imparta cu neicanimeni.
no, acuma sa isi traga singur rezultatele.
sincer, eu ii arunc toata vina acestui apsalba, pentru toata bulibaseala asta legislativa din pescuit, dar mai ales pentru faptul ca a perimat notiunea de asociatie si asociere
- MARIUS POPA
- veteran
In mintea lui tudose. De la a cere insolventa cuiva si pana a o obtine, e cale lunga. AJVPS Alba a ajuns sa traiasca din cheltuieli de judecate. Asta ar explica cele peste 1,5 miliarde lei pierderi pe anul 2008.MARIUS POPA scrie:unde ati vazut voi stirea oficiala?
Mai e o vorba. Cainele moare de drumul lung si tudose de grija altora. APS Alba nu este in stare de insolventa. De fapt, cererea nici nu s-a judecat pe fond si tudose ne canta prohodul. Mai are de asteptat.

PS adiwolf,
Nu voi lasa in pace AGVPSR atata timp cat sunt convins (si am probe in sensul acesta) ca este o mare excrocherie si un rau al acestei natii. Si mai este un indiciu; dupa ce a pierdut pescarii AJVPS pierde si vanatorii. In Alba sunt peste 15 asociatii de vanatori care liciteaza acum fondurile de vanatoare. Va muri de inanitie, fiindca nu stie decat sa adune cotizatii de la fraieri. Se pare ca dupa pescari, s-au trezit si vanatorii. E drept i-am ajutat si eu , trebuie sa recunosc.

-
- veteran
apsalba scrie:In mintea lui tudose. De la a cere insolventa cuiva si pana a o obtine, e cale lunga. AJVPS Alba a ajuns sa traiasca din cheltuieli de judecate. Asta ar explica cele peste 1,5 miliarde lei pierderi pe anul 2008.MARIUS POPA scrie:unde ati vazut voi stirea oficiala?
Mai e o vorba. Cainele moare de drumul lung si tudose de grija altora. APS Alba nu este in stare de insolventa. De fapt, cererea nici nu s-a judecat pe fond si tudose ne canta prohodul. Mai are de asteptat.![]()
![]()
![]()
PS adiwolf,
Nu voi lasa in pace AGVPSR atata timp cat sunt convins (si am probe in nsensul acesta) ca este o mare excrocherie si un rau al acestei natii.
Atunci semneaza si tu petitia impotriva asocierii. Daca ramanea cu eliberarea permiselor ca anul trecut fii sigur ca AGVPSR mai avea putin sa moara dar tu i-ai salvat.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"