Citez: "l-ati omorat pe Ceausescu si acum il vreti presedinte pe Becali"
Acum zic eu..."l-ati banat pe gerula si il vreti pe apsalba"

Onoare mon cher...onoare!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tu care ai fost persiflat pe forum 2 ani ca ai palmat banii cotizantilor, ai tupeul sa vorbesti? Voi vira banii asa cum ai facut tu popularea. Dupa 2 ani. Dixit.HellRAISER scrie:avea cineva semnatura pe aici pe forum
Acum zic eu..."l-ati banat pe gerula si il vreti pe apsalba"![]()
![]()
![]()
apsalba scrie:Tu care ai fost persiflat pe forum 2 ani ca ai palmat banii cotizantilor, ai tupeul sa vorbesti? Voi vira banii asa cum ai facut tu popularea. Dupa 2 ani. Dixit.HellRAISER scrie:avea cineva semnatura pe aici pe forum
Acum zic eu..."l-ati banat pe gerula si il vreti pe apsalba"![]()
![]()
![]()
Am zis sa-mi trimiteti factura si o platesc. Dar se pare ca actiunea voastra (demna de toata lauda in esenta) nu are priza la forumisti. Dovada suma ridicola care s-a strans. Mai incercati.
Nu ma intereseaza pe numele cui este. Factura este dovada ca sa facut popularea. Cu ce s-a populat un rau daca suma zace in cont? Ar fi si dovada fata de donatori ca banii lor au ajuns unde trebuie. Trimiteti factura, dovada ca ai populat (poze) si postez ordinul de plata. Faceti o incercare.
Ce aveti de pierdut? In cazul in care faceti popularea va atingeti obiectivul. Daca primiti banii investiti mai faceti una. Este o chestiune de onoare. Curaj.
Apoi bre APSALBA peste doua zile inseamna 2 aniLa cate donatii am facut eu, asta nici nu conteaya (ca valoare). Poti verfica de exemplu la Universitatea 1 dec. alba iulia sa vezi cine da burse la studenti, fiind singura firma ce face asa ceva. Mai bine recunoasteti ca acest demers este un fiasco,asa cum am anticipat, iar HellRAISER un visator care a crezut ca el a pus coada la pruna. Sunt pline cimitirele de oameni animati de bune intentii si care s-au dovedit utopii. Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.