Atitudine user apsalba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Ian 2010, 13:59

avea cineva semnatura pe aici pe forum
Citez: "l-ati omorat pe Ceausescu si acum il vreti presedinte pe Becali"
Acum zic eu..."l-ati banat pe gerula si il vreti pe apsalba" :lol: :lol: :lol:
Onoare mon cher...onoare!!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Ian 2010, 14:20

IoanS,
Daca aceasta definitie se gaseste in Lege, este pentru ca am propus-o eu. Ca si altele de altfel. Multe din ele. Nu uita ca HG 1016/2008 a aparut inaintea legii.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Ian 2010, 14:23

HellRAISER scrie:avea cineva semnatura pe aici pe forum
Tu care ai fost persiflat pe forum 2 ani ca ai palmat banii cotizantilor, ai tupeul sa vorbesti? Voi vira banii asa cum ai facut tu popularea. Dupa 2 ani. Dixit.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Ian 2010, 16:56

Iti arat un deget...te ascunzi dupa el??? :twisted:
Onoare mon cher onoare!!!!!!!! :lol:

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 20 Ian 2010, 19:07

apsalba,mai ce baiat de treaba mai poti fi, tot ceea ce e bun in tara asta e facut sau propus de tine , parca-mi dau lacrimile cand vad un asa om mare, apropo ce inaltime ai :lol: :lol: :twisted: ,sa nu te rapeasaca cumva vreo civilizatie extraterestra pentru ai ajuta si pe ei sa evolueze si sa adopte cele mai bune legi si normative, evident , doar la propunerea ta si noi sa ramanem saraciti de un asa exemplar valoros al speciei... zau ca mi-e mi-ar fi rusine sa ma dau asa mare tete....in zasa lu buna fi iertata: ptui nu te-ai deochea!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Ian 2010, 21:36

Mai apsalba, hai sa iti explic si tie dece a durat atat

1. Pana s-au adunat banii aia ...stii tu plafonu ala de 1000 ron....toti au scotocit dupa numere de telefon la vreo ferma piscicola...
Bun, s-au gasit numere de la Nucet , Sanpaul si undeva prin Timisoara....
impreuna cu singurul om care efectiv si-a dat interesul exact cand a trebuit am sunat sa intrebam....(de nu ne-au pus sa sunam din 2-3 ziler in 2-3 zile...doar sa aflam si noi ca defapt nu au salau(specie pt care s-a si optat....
Pana la urma dupa multe insistente cei de la Sanpaul au fost de acord sa ne dea salai de 2 veri (kingfischer corecteazama daca gresesc)
Bun...asta a fost in primul an (cred)...lu-am masina omului...(proprietate personala) cautam butelie de oxigen(iara multumita lui kingfischer) ca nimeni nu iti da o bomba sa o plimbi tu 250 km doar de amorul artei.
Ies dimineata la ora 6 din schimbul 3 , omul bate 15 km inapoi din sibiu doar sa ma ieie de la poarta fabrici doar sa mergem.
rupt de oboseala am batut 250 km cu o butelie de oxigen in spate doar sa ni se dea cu flit in bot ca au mutat salaul in alt lac si nu umbla la el :shock:
Dupa ce ne rugam de ei DEGEABA, hai inapoi cu bomba.

Dupa vreo 2 luni (daca imi amintesc eu bine ma suna Adrian_SB si se ofera sa ne ajute (jos palaria in fata acestui om), ii explic cum sta treaba si cadem de comun acord sa o lasam pe anu viitor.
Trece anu (asta ca ai zis tu ca mi-a luat 2 ani sa fac treaba asta)
in al 2 an...sun primavara la Nucet si cei de acolo imi spun ca nu au dimensiunea care o vreau si sa astept pana toamna.
In tot acest timp, tu si cu Ilie ma faceati ou si cu otet ca io am tras teapa si am fugit cu banii.
Mai rau Ilie isi pune" contactele' la sapat dupa conturile mele si face public aici pe forum ca eu cautam sa ma imprumut de la banca (fapt ce este interzis de lege) .
Ei bine Ilie poti sa afli ca acel imprumut s-a acordat daca vrei poti sa vii la mine sa iti arat exact unde s-au dus banii aceia, dar la ce "craciun fericit" si cu ce scarba mi-ai urat cand ne-am intalnit de craciun...ma indoiesc...infine

In tot acest timp unii baieti de treba de pe forum am convenit sa ne mai intalnim sa povestim asa ca babele despre pescuit si alte treburi
Ne-am intalni odata la Nickydarnico acasa...si odata la Adrian_sb la office. am discutat vrute si nevrute...
venise vara...si ai inceput draga Apsalba sa arunci cu tot felul de insulte pe aici dupa mine....am contactat din nou Sanpaul doar sa primim un raspuns negativ...si la ce vorbe ai inceput tu sa zici pe aici am optat sa facem popularea pe care multi au salutato cu un respect enorm.

in tot acest timp tu si personajul celalat aruncati cu namol la greu in mine....in schimb...cu sustinerea morala a unor persoane mari de pe aici am reusit sa mai indur toate aceste rahaturi....
Acum concluzia: Eu am dus la cap cea ce am zis cand am deschis contul (apropo cand s-a deschis contul oare dece acel personaj cu gura cat sura nu s-a oferit sa il deschida el)
Acum iti zic tie ONOARE mon cher.....ONOARE
Pune ceva coloana vertebrala in spatele vorbelor alea dure pe care stii sa le arunci si duti si tu promisiunea ta la capat

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Ian 2010, 23:12

Nu deschid iar subiectul dar...eu stiu ce a fost atunci si ptr. mine treaba-i clara.Cat despre urarea si intalnirea de Craciun cand erai cu prietena,vroiai sa-ti sar in brate?!Dar na,tu baiat istetz si educat ai sarit sa-mi dai mana,eu in schimb ma gandeam la baia care mi-ai promis-o.Eu zic ca urarea care ti-am facut-o ar fi trebuit sa te multumeasca.Crede-ma.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2010, 23:14

apsalba scrie:
HellRAISER scrie:avea cineva semnatura pe aici pe forum
Tu care ai fost persiflat pe forum 2 ani ca ai palmat banii cotizantilor, ai tupeul sa vorbesti? Voi vira banii asa cum ai facut tu popularea. Dupa 2 ani. Dixit.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Am zis sa-mi trimiteti factura si o platesc. Dar se pare ca actiunea voastra (demna de toata lauda in esenta) nu are priza la forumisti. Dovada suma ridicola care s-a strans. Mai incercati.
:lol:
Nu ma intereseaza pe numele cui este. Factura este dovada ca sa facut popularea. Cu ce s-a populat un rau daca suma zace in cont? Ar fi si dovada fata de donatori ca banii lor au ajuns unde trebuie. Trimiteti factura, dovada ca ai populat (poze) si postez ordinul de plata. Faceti o incercare.
:lol:
Ce aveti de pierdut? In cazul in care faceti popularea va atingeti obiectivul. Daca primiti banii investiti mai faceti una. Este o chestiune de onoare. Curaj.
:lol: si cireasa de pe tort
La cate donatii am facut eu, asta nici nu conteaya (ca valoare). Poti verfica de exemplu la Universitatea 1 dec. alba iulia sa vezi cine da burse la studenti, fiind singura firma ce face asa ceva. Mai bine recunoasteti ca acest demers este un fiasco,asa cum am anticipat, iar HellRAISER un visator care a crezut ca el a pus coada la pruna. Sunt pline cimitirele de oameni animati de bune intentii si care s-au dovedit utopii. Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.
Apoi bre APSALBA peste doua zile inseamna 2 ani
treaba de onoare si coraj
:lol: :lol: :lol: [/b]

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2010, 23:23

:lol: :lol: :lol:

pe mine ma scuzati, dar mai trebuie sa citesc odata (ii la pagina 31 de la topicul cu popularea faza)

Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.

si acu asa mai babeste

Cand
= termen nedefinit 1 an, 2 ani, 100 de ani, CAND, nu conteaza
populati postati-o sa o vada toate lumea
= s-a efectuat :lol:
peste doua zile sa postati extrasul de cont
al dracu extras de cont o ramas la 0 dupa 5 luni :lol:

Este o chestiune de onoare. Curaj.

Antoligic !!!!

Tovarasu APSALBA poi de atunci so mai devalorizat leul, credeam ca ii mai eftin sa baji 10 milioane care intre timp sunt 1000 RON :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Ian 2010, 23:27

va pierdeti vremea...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns