flydb scrie:@apsalba
Cu toate ca in logica ta mai sunt unele lucruri care scartaie , sa presupunem ca se va ajunge la situatia descrisa mai sus. La cat estimezi in momentul de fata ca va costa un permis de pescuit cu sigla FNPSR?
PS. AGVPS se pregateste sa atace in contencios ordinul daca va iesi in forma postata acum pe pagina MADR.
si uite asa e jumatatea lui ianuarie si o lalaim inca.
fi atent apsalba.
discutia e foarte simpla, numa ca se intinde pe sute de postari, poate ai un raspuns.
dece sa-ti platesc eu comisiona dublu, adica 30 (permisul)+60(cel putin, "comision"!!), sa zicem, ca sa iau de la asociatie permisul (ca altfel vad ca nu mai am de unde),DACA NU SUNT SI NU VREAU SA FIU MEMBRU?????????
dece nu mai puneti 15 lei (valoare orientativa), ca la 30 lei valoarea permisului, nu se justifica comision inc-o data, managerial vorbind???
aici e deranjul mare, aici!!!!
bun ...aduceti voi permisele, dar dece sa-ti dau 90 lei frate, spune-mi???
nu vreau sa fac parte din asociatie, nu ma intereseaza ce face asociatia, atita timp cat iti solicit permis si sunt in legalitate.!!
faceti grile de preturi:
doar permis, fara asociere 45lei (valoare orientativa)
permis +carnet de membru+taxa lui peste...=90 (valoare orientativa, poate sa fie mai mare sau mai mica)
si cu asta basta,
dar nu, pe noi asociatiile nu ne verifica nimeni cu cat vindem permisele, hai sa-i f...em pe oameni, ca sasa atita timp cat eu le zic sa pescuiasca asa, ei nu se abat de la regulile noastre, ortodoxe sau mai putin ortodoxe.
nu se justifica diferenta de bani, de la valoarea permisului ,pina la ceea ce se plateste la asociatie!!
mai simplu de atita nu pot sa ma exprim.
P.S:intrebare:se poate pescui in perioada asta, pina azi si de azi incolo, daca nu sunt permise????
uitati niste masinute oprite pentru.....ghiciti, unde s-au dus soferii si colegii lor?
http://img188.imageshack.us/img188/7194/imag217.jpg
spune domnu apsalba, ca banuiesc ca ei nu au permise speciale!sau pe baza de chitanta??in gura riului (ampoiului) se braconeaza la greu;la sebes iara, acol nu stiu daca se braconeaza, dar azi dimineata a fost plin.