Atitudine user apsalba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Ian 2010, 10:32

semlecangheorghe scrie:Se poate ca un riu(Mures,Prut,Olt etc ),sau afluenti ai acestora,sau tronsoane din acestea mai sus amintite,sa fie date in concesiune anumitor asociatii??Cum se procedeaza daca 2 sau mai multe asociatii,solicita simultan aceeasi locatie?Se poate solicita permisul de pescuit printr-o asociatie care nu are in concesiune un luciu de apa?
Accesul pe bazinele hidrografice in scop de agrement sau recreere este liber (Legea apelor).
Practicarea pescuitului sportiv este un serviciu comun al administratorului bazinului si al utilizatorului (deci exclude concesiunea). Legea 400/2005, anexa 4 cap. II pct.8.
Conditiile de acces pe zonele preluate de asociatii de la ANAR vor fi stabilite de acestea. Am in acest sens precizarile facute de ministerul finantelor.
Concesiunea este in capul unora care pana mai ieri erau inscrisi la Registru comertului ca organizatie cooperatista. Vezi Informatii contribuabili pe www.mfinante.ro, CUI 2351547.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 16 Ian 2010, 11:08

semlecangheorghe scrie:Se poate ca un riu(Mures,Prut,Olt etc ),sau afluenti ai acestora,sau tronsoane din acestea mai sus amintite,sa fie date in concesiune anumitor asociatii??Cum se procedeaza daca 2 sau mai multe asociatii,solicita simultan aceeasi locatie?Se poate solicita permisul de pescuit printr-o asociatie care nu are in concesiune un luciu de apa?

avind in vedere ca bratul chilia si bratul tataru sint concesionate de raduta...ce zici se poate? doar sint niste amarite de riuri...;)
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Ian 2010, 12:58

Se pare ca ai dreptate... :cry: Osa fim la cheremul asociatiilor.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Ian 2010, 13:37

flydb scrie:@apsalba
Cu toate ca in logica ta mai sunt unele lucruri care scartaie , sa presupunem ca se va ajunge la situatia descrisa mai sus. La cat estimezi in momentul de fata ca va costa un permis de pescuit cu sigla FNPSR?
PS. AGVPS se pregateste sa atace in contencios ordinul daca va iesi in forma postata acum pe pagina MADR.

si uite asa e jumatatea lui ianuarie si o lalaim inca.
fi atent apsalba.
discutia e foarte simpla, numa ca se intinde pe sute de postari, poate ai un raspuns.
dece sa-ti platesc eu comisiona dublu, adica 30 (permisul)+60(cel putin, "comision"!!), sa zicem, ca sa iau de la asociatie permisul (ca altfel vad ca nu mai am de unde),DACA NU SUNT SI NU VREAU SA FIU MEMBRU?????????
dece nu mai puneti 15 lei (valoare orientativa), ca la 30 lei valoarea permisului, nu se justifica comision inc-o data, managerial vorbind???
aici e deranjul mare, aici!!!!
bun ...aduceti voi permisele, dar dece sa-ti dau 90 lei frate, spune-mi???
nu vreau sa fac parte din asociatie, nu ma intereseaza ce face asociatia, atita timp cat iti solicit permis si sunt in legalitate.!!
faceti grile de preturi:
doar permis, fara asociere 45lei (valoare orientativa)
permis +carnet de membru+taxa lui peste...=90 (valoare orientativa, poate sa fie mai mare sau mai mica)
si cu asta basta,
dar nu, pe noi asociatiile nu ne verifica nimeni cu cat vindem permisele, hai sa-i f...em pe oameni, ca sasa atita timp cat eu le zic sa pescuiasca asa, ei nu se abat de la regulile noastre, ortodoxe sau mai putin ortodoxe.
nu se justifica diferenta de bani, de la valoarea permisului ,pina la ceea ce se plateste la asociatie!!

mai simplu de atita nu pot sa ma exprim.

P.S:intrebare:se poate pescui in perioada asta, pina azi si de azi incolo, daca nu sunt permise????
uitati niste masinute oprite pentru.....ghiciti, unde s-au dus soferii si colegii lor?http://img188.imageshack.us/img188/7194/imag217.jpg
spune domnu apsalba, ca banuiesc ca ei nu au permise speciale!sau pe baza de chitanta??in gura riului (ampoiului) se braconeaza la greu;la sebes iara, acol nu stiu daca se braconeaza, dar azi dimineata a fost plin.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

daedalus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daedalus » 19 Ian 2010, 11:09

Nu m-am facut bine inteles.
Imi doresc ca cei care tot isi dau cu parerea despre modul de organizare a pescuitului sportiv in Romania sa initieze un topic pe aceasta tema in care sa discute civilizat si la subiect si nu sa se ratoiasca in toate topicurile si cu oricine.
Astfel pot transmite mai eficient mesajale dorite catre popor nu iritand continuu participantii la forum acostandu-i pe tot felul de teme.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Ian 2010, 15:25

mai sa fie si un lup mancat de oaie!
dumnezeule,dar ce faci??!!
ne copiezi??
ai uitat ca pe chestia asta ne-am certat atatia ani??ti-a veni mintea la cap?? nu de alta, dar la vremea cand noi cei huliti de tine ca sustinem acest lucru propuneam asta,tu sustineai contrariul
Nu e niciun lup mancat de oaie ... i-au fost bagate mintile in cap si acum o da la intors ca n-are incotro.

Ce ziceai tov. apsalba cand ti-am spus - pe un alt topic, acum vreo saptamana - ca esti obligaqt sa-mi dai permis si daca nu-s membru in vreo asociatie ?
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Ian 2010, 15:38

Tu sigur vei lua permis de la agvps, nu de la fnpsr. Punem pariu? Sa-mi spui cine ma obliga si dupa aia povestim. Asociatiile noastre nu dau permise la toti ghiolbanii. Ba ii si verifica dupa aia ce fac cu el. S-ar putea sa ramai si fara el, chit ca l-ai platit.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 19 Ian 2010, 16:05

Beeei ghiolbanule, pac-pac iti iau permisu' care l-ai platit, ca nu-mi place fata ta beeei! :lol1:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 19 Ian 2010, 16:24

apsalba scrie:Tu sigur vei lua permis de la agvps, nu de la fnpsr. Punem pariu? Sa-mi spui cine ma obliga si dupa aia povestim. Asociatiile noastre nu dau permise la toti ghiolbanii. Ba ii si verifica dupa aia ce fac cu el. S-ar putea sa ramai si fara el, chit ca l-ai platit.
Conasule de te cunosteam inainte de `89 sigur nu mai apucai sa postezi pe forum acu :twisted:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Ian 2010, 16:56

apsalba scrie:Tu sigur vei lua permis de la agvps, nu de la fnpsr. Punem pariu? Sa-mi spui cine ma obliga si dupa aia povestim. Asociatiile noastre nu dau permise la toti ghiolbanii. Ba ii si verifica dupa aia ce fac cu el. S-ar putea sa ramai si fara el, chit ca l-ai platit.
Cat i se mai permite sa arunce cu jigniri?
La cate injurii a adus acest personaj, in spiritul si litera regulamentului trebuia banat demult.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns