Atitudine user apsalba
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Atitudine user apsalba
Stimabililor, desi userul apsalba este o persoana venerabila, atitudinea lui o gasesc foarte agresiva si pentru mine deranjabila in raport cu ceilalti participanti la discutii.
Vreau sa aflu prin acest topic daca doar eu impartasesc aceasta parere.
-
- veteran
Re: Atitudine user apsalba
E adevarat ca e cam "asertiv" si bagacios, s-a facut repede antipatizat (cred ca m-a depasit si pe mine lejerache). Pe de alta parte si noi il provocam mereu ca deh...daca e asa batzos o merita.daedalus scrie:Stimabililor, desi userul apsalba este o persoana venerabila, atitudinea lui o gasesc foarte agresiva si pentru mine deranjabila in raport cu ceilalti participanti la discutii.

-
- veteran
Stimabile, si daca ai incerca 1000 de ani tot nu ai avea cum sa fii simpatic. Pur si simplu este prea clonturos, irascibil si imfatuat ca sa placi oamenilor in general. Sunt curios daca tine cineva la tine pe lumea asta in afara de mami si tati, care oricum nu au incotro - copiii si parintii nu ni-i alegem, ni-i da Cel de sud. Normal ca ai dreptul la opinie, nu cred sa ti se puna pumnul in gura. Dar, scuze ca zic, nici nu prea te ia lumea in seama! Nu ca pe mine m-ar lua mai mult dar macar eu nu imi doresc. Imi ajunge ca sunt distractiv si aduc veselia pe chipurile tuturor (sper...). Tu insa, de la inaltimea celor 2,..... de sef de asociatie ai vrea sa te laude lumea in genunchi. Se vede ca suferi cand nu ai parte de laude. Ma insel? Ce zodie esti? ceva leu, poate berbec...te visezi mereu sef.apsalba scrie:Fario,
Important este ce iese din astfel de discutii. Sper ca dreptul la opinie nu poate fi contestat.
PS Nu mi-am propus sa fiu simpatic. Site-urile cu baieti simpatici sunt pe alte pagini web.![]()
![]()

Beeeei eu sunt berbec si nu vreau sa fiu sef dacat peste o barca, 2 salai si-un ciortan de vreo 14 kile, pe-o bucla pe Sfantu' ...doryan scrie:Mai degraba berbec![]()
![]()
Apsalba e din zodia talibanului rosu, pun pariu c-a fost secretar BOB pe vremea lu' Ciuru

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
trebuia sa pun berbec in ghilimele
buna aia cu zodia talibanului rosu
Rectific sa nu se inteleaga gresit: n-am nimic cu cei din zodia berbecului.Domnul APSALBA e un berbec mai special, in sensul ca atunci cand i se pun anumite intrebari domniei sale, se incapataneaza sa nu raspunda,deci e incapatanat ca un berbec.