Atitudine user apsalba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
daedalus
utilizator constant
utilizator constant

Atitudine user apsalba

Mesaj de daedalus » 12 Ian 2010, 15:47

Stimabililor, desi userul apsalba este o persoana venerabila, atitudinea lui o gasesc foarte agresiva si pentru mine deranjabila in raport cu ceilalti participanti la discutii.
Vreau sa aflu prin acest topic daca doar eu impartasesc aceasta parere.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Atitudine user apsalba

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Ian 2010, 15:49

daedalus scrie:Stimabililor, desi userul apsalba este o persoana venerabila, atitudinea lui o gasesc foarte agresiva si pentru mine deranjabila in raport cu ceilalti participanti la discutii.
Vreau sa aflu prin acest topic daca doar eu impartasesc aceasta parere.
E adevarat ca e cam "asertiv" si bagacios, s-a facut repede antipatizat (cred ca m-a depasit si pe mine lejerache). Pe de alta parte si noi il provocam mereu ca deh...daca e asa batzos o merita. :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Ian 2010, 15:53

Fario,
Important este ce iese din astfel de discutii. Sper ca dreptul la opinie nu poate fi contestat.

PS Nu mi-am propus sa fiu simpatic. Site-urile cu baieti simpatici sunt pe alte pagini web. :lol: :lol: :lol:

daedalus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daedalus » 12 Ian 2010, 16:00

Dar nici sa iti propui sa fii antipatic nu mi se pare ok.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Ian 2010, 16:00

apsalba scrie:Fario,
Important este ce iese din astfel de discutii. Sper ca dreptul la opinie nu poate fi contestat.

PS Nu mi-am propus sa fiu simpatic. Site-urile cu baieti simpatici sunt pe alte pagini web. :lol: :lol: :lol:
Stimabile, si daca ai incerca 1000 de ani tot nu ai avea cum sa fii simpatic. Pur si simplu este prea clonturos, irascibil si imfatuat ca sa placi oamenilor in general. Sunt curios daca tine cineva la tine pe lumea asta in afara de mami si tati, care oricum nu au incotro - copiii si parintii nu ni-i alegem, ni-i da Cel de sud. Normal ca ai dreptul la opinie, nu cred sa ti se puna pumnul in gura. Dar, scuze ca zic, nici nu prea te ia lumea in seama! Nu ca pe mine m-ar lua mai mult dar macar eu nu imi doresc. Imi ajunge ca sunt distractiv si aduc veselia pe chipurile tuturor (sper...). Tu insa, de la inaltimea celor 2,..... de sef de asociatie ai vrea sa te laude lumea in genunchi. Se vede ca suferi cand nu ai parte de laude. Ma insel? Ce zodie esti? ceva leu, poate berbec...te visezi mereu sef. :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 12 Ian 2010, 16:34

Mai degraba berbec :lol: :lol: :lol:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 12 Ian 2010, 16:54

Pe mine sincer nu m-ar deranja sa am un apsalba in barca mea, ca vad ca e ambitios si fara scrupule cand e vorba de atingerea telurilor, dar din pacate pentru pescari, telurile lui nu sunt legate neaparat de pescuitul in sine...ci doar de ce se poate obtine in urma pescuitului...

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 12 Ian 2010, 18:13

si mie mi se pare ca ne priveste cam de sus pe noi restul muritorilor...parca el ar fi buricu pamantului,mereu vrea sa para ca el le stie pe toate, mai ramane sa vina intr-o zi sa ne anunte la ce ora vine sfarsitul lumii

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 12 Ian 2010, 18:27

doryan scrie:Mai degraba berbec :lol: :lol: :lol:
Beeeei eu sunt berbec si nu vreau sa fiu sef dacat peste o barca, 2 salai si-un ciortan de vreo 14 kile, pe-o bucla pe Sfantu' ...

Apsalba e din zodia talibanului rosu, pun pariu c-a fost secretar BOB pe vremea lu' Ciuru :lol: si are al drak' o satisfactie ca ne ia, el cu fratii lui cotizatie din nou, de-mi vine sa-l sparg :twisted:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 12 Ian 2010, 19:08

trebuia sa pun berbec in ghilimele :lol: :lol: :lol: buna aia cu zodia talibanului rosu :lol: :lol: :lol: Rectific sa nu se inteleaga gresit: n-am nimic cu cei din zodia berbecului.Domnul APSALBA e un berbec mai special, in sensul ca atunci cand i se pun anumite intrebari domniei sale, se incapataneaza sa nu raspunda,deci e incapatanat ca un berbec.

Scrie răspuns