Atitudine user apsalba
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
eu stiam de catardoryan scrie:trebuia sa pun berbec in ghilimele![]()
![]()
buna aia cu zodia talibanului rosu
![]()
![]()
Rectific sa nu se inteleaga gresit: n-am nimic cu cei din zodia berbecului.Domnul APSALBA e un berbec mai special, in sensul ca atunci cand i se pun anumite intrebari domniei sale, se incapataneaza sa nu raspunda,deci e incapatanat ca un berbec.
-
Fario_nebunu
- veteran

Doryan, se impune o modificare:doryan scrie:Domnul APSALBA e un berbec mai special, in sensul ca atunci cand i se pun anumite intrebari domniei sale, se incapataneaza sa nu raspunda,deci e incapatanat ca un berbec.
TOVARASUL APSALBA e un berbec mai special, in sensul ca atunci cand i se pun anumite intrebari TOVARASIEI sale, se incapataneaza sa nu raspunda,deci e incapatanat ca un berbec
as fi zis ca e taur totusi, dar berbec e mai potrivit
- semlecangheorghe
- veteran

Este o personalitate din moment ce i s-a deschis un topic.Cred ca destul de puternica din moment ce infrunta toate cite i se spun.Motivatia lui nu imi este clara insa din discutiile in contradictoriu pot lua nastere idei bune.Numai sa fie cine sa puna cosara sub pom sa le adune.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
:)
Personalitatea si caracterul unui om, reies in primul rand din atitudinea fata de ceilalti.
Mai mult, NO COMMENT
Mai mult, NO COMMENT
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
Fario_nebunu
- veteran