Atitudine user apsalba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 13 Ian 2010, 15:22

doryan scrie:Cel mai bine ar fi sa ne spuna chiar "TOVARASIA SA", cum a zis pikeman. :lol:
Intunecimea sa = his darkness
Rautatea sa = his evilness
Arogantza sa = ??? :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 13 Ian 2010, 15:24

his arrogance? :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 13 Ian 2010, 15:26

chiar acum imi schimbam pastila de la inelul de varf, si imi inchipuiam ca tzin pe cineva de gat si il strang cu clestele, si uite asa am reusit sa sparg pastila :cry: trebuie sa ma duc sa-mi cumpar alta.anyway am avut o satisfactie super cand am auzit cum s-a crapat, dar apoi mi-am dat seama ca raul e chiar real :lol: :lol: :lol:

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 13 Ian 2010, 17:21

Parca vad ca ne raspunde Intunericimea Sa:

- Pentru preteni mei Rapitori, deschid un FanClub, taxa fiind de 100 Ron/an, din care 30 Ron pentru ANPA si 70 Ron sa mananca si gura mea un pesht!

:lol1:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Ian 2010, 20:45

Imi cer scuze pentru tacere, dar am fost la ANPA si am depus documentatia de autorizare pentru federatie. Din punctul meu de vedere (si discutat cu ANPA), nu va mai obliga nimeni sa va asociati. FNPSR va pune la dispozitie solicitantilor permise de pescuit sportiv prin magazinele de pescuit din toata tara. Am si comandat 75.000 de bucati. Nu stiu ce pozitie vor avea vanatorii cand vor vedea documentatia depusa. Sambata o sa am o discutie cu presedintii de asociatii din tara si veti afla amanute prin presa locala.

Fario, 25 august in ce zodie este?

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 13 Ian 2010, 20:59

nea Fane, daca se iau permise ca anu` trecut, eo iti dau un portbagaj de salai, sa ai sa te infrupti la alba din ei.pe onoarea mea de nu. :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Ian 2010, 21:00

apsalba scrie:Imi cer scuze pentru tacere, dar am fost la ANPA si am depus documentatia de autorizare pentru federatie. Din punctul meu de vedere (si discutat cu ANPA), nu va mai obliga nimeni sa va asociati. FNPSR va pune la dispozitie solicitantilor permise de pescuit sportiv prin magazinele de pescuit din toata tara. Am si comandat 75.000 de bucati. Nu stiu ce pozitie vor avea vanatorii cand vor vedea documentatia depusa. Sambata o sa am o discutie cu presedintii de asociatii din tara si veti afla amanute prin presa locala.

Fario, 25 august in ce zodie este?
mie rau :lol: sa ma ciupeasca cineva ca poate visez :P

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 13 Ian 2010, 21:11

Rine, trezeste-te.Mai ai urechi sa asculti si ochi sa vezi ce ne zice nea Fanica? :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Ian 2010, 21:11

doryan scrie:nea Fane, daca se iau permise ca anu` trecut, eo iti dau un portbagaj de salai, sa ai sa te infrupti la alba din ei.pe onoarea mea de nu. :lol:
Nu ma omor dupa peste prajit. Un drill cu o stiuca trecuta de prima tinerete, suna altfel.
Permisele nu se vor lua ca si anul trecut. Doar taxele vor fi aceleasi. In schimb asociatiile pot incasa o taxa de acces pe zonele lor. Taxele vor fi rezonabile, nu cum se facea pe vremea monopolului.
Ce pot sa va spun, este ca permisul va fi valabil in toata tara.
Stiu ca unii vor sari cu bucepsii in sus. Dar judecand la rece, cei cativa care isi propun sa faca cate ceva, nu o pot face la infinit din buzunarul lor. Anul acesta de exemplu, vor trebui marcate zonele de pescuit, zonele protejate si cele interzise. In total vreo suta de mii de panouri de semnalizare. Cine le plateste? Beneficiarul lor. Parca ar arata alfel si raurile cu indicatoare pe ele.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 13 Ian 2010, 21:19

mai sa fie si un lup mancat de oaie!
pai a-ti deschis topic cu subiectul ,cat de rau e apsalba si acu astept o avalansa de ploconeli si chiar se uita subiectul
apsalba oricat de antipatic ar fi aici pe forum e totusi unul de-al nostru.
nu toti oamenii pot fi simpatici dar macar utili pot fi.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

Scrie răspuns