LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Bile albe pentru doi utilizatori: foca07 si adrian99. Apelati la ei cu incredere, sunt prompti cu livrarea, produsele sunt conform descrierii, nimic de reprosat.
pai si daca sunt de incredere de ce i-ai bagat la lista neagra?? ☺

Mihai ! Ai gresit urna 

Bree ....aici e Black List

din pacate sunt cam dezamagit pentru prima data de o comanda.. cu dl Robu Marian - M & M
o sa zic "bila gri"
anuntul este acesta: http://www.rapitori.ro/forum/zalt-si-za ... 39025.html
voblerele au ajuns, livrarea a fost prompta, insa produsele nu sunt nici pe departe conform descrierii. ambele voblere sunt destul de murdare si zgariate. au fost incercate pe apa si sigur au prins si peste. partea proasta e ca unul din ele are o zgarietura foarte urata pe spate, care practic il deformeaza, sper sa nu afecteze evolutia voblerelui. la telefon am fost asigurat ca produsele sunt NOI, conform descrierii. pretul nu a fost negociat, s-a platit inclusiv transportul.
am pus si o poza, sa fie acolo (zici ca a fost topit ...)

free image uploader
o sa zic "bila gri"
anuntul este acesta: http://www.rapitori.ro/forum/zalt-si-za ... 39025.html
voblerele au ajuns, livrarea a fost prompta, insa produsele nu sunt nici pe departe conform descrierii. ambele voblere sunt destul de murdare si zgariate. au fost incercate pe apa si sigur au prins si peste. partea proasta e ca unul din ele are o zgarietura foarte urata pe spate, care practic il deformeaza, sper sa nu afecteze evolutia voblerelui. la telefon am fost asigurat ca produsele sunt NOI, conform descrierii. pretul nu a fost negociat, s-a platit inclusiv transportul.
am pus si o poza, sa fie acolo (zici ca a fost topit ...)

free image uploader
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Am discutat acum telefonic cu dl Marian, mi-a spus ca asa le-a luat si s-a oferit sa le primeasca inapoi. Un plus pentru asta.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
poate curierul s-a oprit pe la o balta si a incercat sa prinda o stiuculitza ceva..

voblerele nu au fost pescuite, au fost purtate in trusa nu in cutiile originale (imi pare rau despre dumneavoastra daca nu stiti cum arata un vobler pescuit...), asa le-am cumparat nu pot vopsi eu voblerele, puteati sa vedeti daca le-am retusat, apoi la primirea lor cand nu v-au placut am cerut sa le returnati, ....!!!!!???
de ce nu sunteti de acord cu returnarea lor?
sunteti sau nu fata mare...?????
p.s.mai erau doritori sa le achizitioneze
de ce nu sunteti de acord cu returnarea lor?
sunteti sau nu fata mare...?????

p.s.mai erau doritori sa le achizitioneze

faceti poze pe lateralul fiecaruia si sa va confirme altii daca sunt pescuite sau murdare -numai daca nu le "contrafaceti", in fine si daca se negocia pretul tot aceleasi erau, dar ne dam cu sania cand nu-i zapada; e la moda pentru multi care scriu versuri dar nimic nu au a spune dar se cred experimentati..
domnule sunt aici -pe acest forum, de mult timp si pentru 2 voblere (80lei) nu ma fac "deputa si/sau senator";
daca sunteti de buna credinta postati pozele voblerelor -eu le am si le voi posta daca va fi nevoie, pozele de pe lateral sa vada lumea ca sunt murdare, zgariate si topite cu aparatul de lipit cum ati spus la telefon.
E parleazul mic si pe asta lume si multi pot sari...CHIAR DIN CALAFAT SUNTETI...
domnule sunt aici -pe acest forum, de mult timp si pentru 2 voblere (80lei) nu ma fac "deputa si/sau senator";
daca sunteti de buna credinta postati pozele voblerelor -eu le am si le voi posta daca va fi nevoie, pozele de pe lateral sa vada lumea ca sunt murdare, zgariate si topite cu aparatul de lipit cum ati spus la telefon.
E parleazul mic si pe asta lume si multi pot sari...CHIAR DIN CALAFAT SUNTETI...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 30#p611106M & M scrie:faceti poze pe lateralul fiecaruia si sa va confirme altii daca sunt pescuite sau murdare -numai daca nu le "contrafaceti", in fine si daca se negocia pretul tot aceleasi erau, dar ne dam cu sania cand nu-i zapada; e la moda pentru multi care scriu versuri dar nimic nu au a spune dar se cred experimentati..
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p611014
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p609743