LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
stimabile, tot e Craciunul si trebuie sa fim mai buni dar voi nu prea ati auzit de omenie, in fine, am avut o zi frumoasa ce se va continua, doar am intrat cateva minute aici si vad vestul salbatic.
ce naiba sa mai zic? ce-i cu cuvintele astea si aprecierile astea? la telefon va laudati cu o varsta generoasa, ca sunteti serios, etc. astea s cuvinte sa va faca cinste?
1. nu le returnez pentru ca mi-e lene sa imi misc fizicul pana la posta, sa le ambalez, si sa ma tziganesc, imi permit si imi asum pierderea
2. voblerele alea au fost pescuite si asta se vede. sunt zgariate si da, erau murdare cand le-am primit
3. am zis ca n-am negociat pt ca nu m-am tocmit pt ele, atata a fost "bonul" si atata s-a platit fara figuri. scenarii faceti multe, cand o sa am timp o sa mai pun ceva poze daca insista colegii, pt dvs nu pun nimic
in final ma deranjeaza atat "afacerea" cat si atitudinea. v-am zis, banii sunt ultim lucru pt care va scriu, dar e bine sa stie colegii ca vindeti produse folosite la preturi de noi. si inca am fost prea tolerant. daca anuntul zice ceva, prezentati realitatea, nu prosteli. mai sunt pe aici vreo 2-3 care vand mulinete folosite 2 partide si joaca din toate partile...
ce naiba sa mai zic? ce-i cu cuvintele astea si aprecierile astea? la telefon va laudati cu o varsta generoasa, ca sunteti serios, etc. astea s cuvinte sa va faca cinste?
1. nu le returnez pentru ca mi-e lene sa imi misc fizicul pana la posta, sa le ambalez, si sa ma tziganesc, imi permit si imi asum pierderea
2. voblerele alea au fost pescuite si asta se vede. sunt zgariate si da, erau murdare cand le-am primit
3. am zis ca n-am negociat pt ca nu m-am tocmit pt ele, atata a fost "bonul" si atata s-a platit fara figuri. scenarii faceti multe, cand o sa am timp o sa mai pun ceva poze daca insista colegii, pt dvs nu pun nimic
in final ma deranjeaza atat "afacerea" cat si atitudinea. v-am zis, banii sunt ultim lucru pt care va scriu, dar e bine sa stie colegii ca vindeti produse folosite la preturi de noi. si inca am fost prea tolerant. daca anuntul zice ceva, prezentati realitatea, nu prosteli. mai sunt pe aici vreo 2-3 care vand mulinete folosite 2 partide si joaca din toate partile...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Bila neagra lui "milian" pentru neseriozitate.
Actualizare, ramane doar o bila mai gri
Bila neagra pentru "Obletele".Nici acum nu am primit poperele platite pe 21.12.2015.
http://www.rapitori.ro/forum/savage-gea ... 39145.html
http://www.rapitori.ro/forum/savage-gea ... 39145.html
poate le-a vandut si altuia... 

sau poate nu...adrian99 scrie:poate le-a vandut si altuia...
Am fost contactat pt lamuriri.Daca se rezolva situatia retrag imediat bila nici o problema.
-
- veteran
Ma mir ca Obletele a primit bila neagra, am cumparat de la el si a fost super OK. De la mine are o bila alba.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
o bila negra ptr neseriozitate,la domnul care a postat ca vinde mulinete UL, si am asteptat 3 zile ptr un raspuns,si nici acum nu zice nimic.