Cu tot respectul, s-a inceput un topic in care erau niste mulinete POSTATE din anul 2014. Nu cred ca era cazul de bila neagra, sincer. Anuntul este de acum mai bine de 2 ani. Vedeti data anuntului pus de userul florin1948 Lun Dec 15, 2014 10:57 amLinnnnn scrie:o bila negra ptr neseriozitate,la domnul care a postat ca vinde mulinete UL, si am asteptat 3 zile ptr un raspuns,si nici acum nu zice nimic.
LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
In afara de faptul ca topicul are aproximativ 2 ani, cum spune colegul Iujin, oamenii mai au si alte treburi decat sa urmareasca forumuri toata ziua. Nu cred ca este "fair play" sa acorzi bila neagra in cazul de fata.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
Si nici nu-l cunosti pe utilizatorul florin1948, deocamdata esti "boboc"pe aici...tux scrie:In afara de faptul ca topicul are aproximativ 2 ani, cum spune colegul Iujin, oamenii mai au si alte treburi decat sa urmareasca forumuri toata ziua. Nu cred ca este "fair play" sa acorzi bila neagra in cazul de fata.
24 mesaje si-o bila
) neagra mai ales... bine ca il cunoastem multi pe aici pe domnul Mircea, si nu luam in seama remarcile astea...

Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
linuleeee ai dat cea mai neagra bila alba de pe acilea ,nare nimic asa e la inceput.
Intentia conteaza doar asae in pescuit
Intentia conteaza doar asae in pescuit

A dat o bila neagra si a primit cinci inapoi
) mai greseste omul,important e sa isi dea seama ca a gresit.

Fir intins!
i-am dat bila neagra la florin 1948 dar apoi am aflat ca e bolnav si de aceea nu a putut respude.Imi retrag ce am scris despre dinsul,imi cer scuze ,si ii doresc multa,multa sanatate.Inca odata va rog sa ma scuzati!!!

Bine ai venit in lumea buna , 

-
- utilizator nou
o bila alba pentru Suciu Ovidiu.Tranzactie foarte ok,amabil si punctual.
Vezi ca ai greșit secțiunea, asta- i pentru bile negre!corneaeugenia scrie:o bila alba pentru Suciu Ovidiu.Tranzactie foarte ok,amabil si punctual.