LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Aici puteti scrie numele sau user-ul celor indoliati, fie ca sunt tepari ori neseriosi.
Asadar, topic strict pentru bile negre.
Enjoy
Asadar, topic strict pentru bile negre.
Enjoy
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
topicul trebuie facut sticky, sa ramana-n capu' listei 

...in urma cu ceva vreme userul "terrybill" m-a "facut " cu o lucrare de tot kktu' , in valoare de 350 lei
...ii "multumesc" si cu aceasta ocazie !

...ii "multumesc" si cu aceasta ocazie !

old_radu detaliaza sa stim si noi despre ce e vorba! Il cunosc bine pe terribyll si nu cred asa ceva!
rapala the best vobler in the world
multumesc, old radu!
datorita tie, imi merge bine in continuare!
ia si tu de la mine o bila NEAGRA, fiindca 1. ti-am zis ca e o lucrare dificila si nu garantez, si 2. ma suni la luni de zile dupa lucrare si-mi zici ca "nu mai merge". A trecut mult peste 1 an, tu poate n-ai ascultat nimic din ce ti-am zis sa faci(cum de altfel vad si din postarile tale), si acum dai vina pe sat. si i-ai mai bagat si pe altii pe fir, si acum s-au intors"incruntati" spre tine.
bineeeeee...
datorita tie, imi merge bine in continuare!
ia si tu de la mine o bila NEAGRA, fiindca 1. ti-am zis ca e o lucrare dificila si nu garantez, si 2. ma suni la luni de zile dupa lucrare si-mi zici ca "nu mai merge". A trecut mult peste 1 an, tu poate n-ai ascultat nimic din ce ti-am zis sa faci(cum de altfel vad si din postarile tale), si acum dai vina pe sat. si i-ai mai bagat si pe altii pe fir, si acum s-au intors"incruntati" spre tine.
bineeeeee...

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

- sebbasttian
- junior
Am facut si eu o comanda de la Radu...userul ''terrybill"...si sunt foarte multumit...a fost de cuvant... 

Mah, dar este un topic cu acest subiect si e sticky.MAI, MAI...
-
- veteran
Eu vreau sa reclam Posta Romina,asta pentru ca astazi am fost sa ridic un mandat pe care nu-l asteptam.Povestea e scurta,acum vreo 7 zile am primit o lanseta de fly pe care mi-o doream f tare,am ridicat pachetul si am platit rambursul,altfel nu puteam ridica lanseta.Azi s-au intors banii la mine,cei pe care-i trimisesem vinzatorului lansetei.Am si dat telefon,sa vad de ce mi-a trimis banii inapoi,bietul om nu-i vazuse la culoare.A urmat circul de rigoare la Posta,eu pastrez chitantele de ramburs pina cind primeste vinzatorul banii,si aveam chitanta la mine,dar tot am platit din nou mandatul.Abia azi m-am uitat cu atentie pe chitanta primita cind am platit rambursul prima oara si tot eu eram trecut la destinatar.E prima oara cind am patit-o cu Posta Romina,deci o trec la lista cu neseriosi pentru a fi si voi atenti,si scuze inca o data ,Bobi.
Multumim pentru atentie, desi nu a fost indeajuns. Pe celalalt se vorbea despre un topic numai cu bile negre, deoarece totul sa fie cat mai la vedere sa se stie cine pe cine inteapa.adriandns scrie:Mah, dar este un topic cu acest subiect si e sticky.MAI, MAI...
Asa cum s-a intamplat pana acum, cei cu bile negre se strecoara printre multe bile albe, ceea ce nu este deloc bine.
E mai ok asa?
sunt curios cati ar mai putea sa zica de terrybill ceva negativ? Va spun eu NIMENI! Cat despre cei care acuza asa aiurea,niste penibili si niste frustrati aia sunt! 

rapala the best vobler in the world