LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
robert tl
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de robert tl » 01 Noi 2015, 20:43

M-da... hotul striga hotul...apropo am 3- buc de Stella JDM , nu vrei ? si in rate ...
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 02 Noi 2015, 10:21

Bai robert sa stii o treaba: oi fii eu recalcitrant cu gura mare si spun lucrurilor direct dar in privinta tranzactiilor nu am mintit sau inselat. Ca drept dovada am primit lansete si mulinete de la oameni pe care nu i cunosc fara sa le platesc inainte. Si viceversa. Dar de aici sa ma faci hot si bisnitar e cale lunga si denota o mare nesimtire din partea ta. Stii f bine ca si mine ca tot ce am scris mai sus e adevarat.

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 02 Noi 2015, 12:51

Sau certate tot jdm....sau ceva customurl legend avid lamiglas xml...

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 02 Noi 2015, 13:49

robert tl scrie:Sau certate tot jdm....sau ceva customurl legend avid lamiglas xml...
Crezi ca e cineva curios de scule tale ,aici nu e topic de etalat scule :wallbash:

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 02 Noi 2015, 16:45

Scuzele mele daca am ofensat pe cineva dar asta a fost un raspuns , NU am nevoie sa fiu milog pentru achizitionarea unor scule .
Si cu asta am terminat discutia.

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 02 Noi 2015, 18:25

I mi cer si io scuze ca a fost rautacios dar m am enervat cand am vazut ca tot insiri pe scule si io n am din astea :D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 03 Noi 2015, 19:07

[quote="kleniacul"]Eu vreau sa reclam Posta Romina,asta pentru ca astazi am fost sa ridic un mandat pe care nu-l asteptam.Povestea e scurta,acum vreo 7 zile am primit o lanseta de fly pe care mi-o doream f tare,am ridicat pachetul si am platit rambursul,altfel nu puteam ridica lanseta.Azi s-au intors banii la mine,cei pe care-i trimisesem vinzatorului lansetei.Am si dat telefon,sa vad de ce mi-a trimis banii inapoi,bietul om nu-i vazuse la culoare.A urmat circul de rigoare la Posta,eu pastrez chitantele de ramburs pina cind primeste vinzatorul banii,si aveam chitanta la mine,dar tot am platit din nou mandatul.Abia azi m-am uitat cu atentie pe chitanta primita cind am platit rambursul prima oara si tot eu eram trecut la destinatar.E prima oara cind am patit-o cu Posta Romina,deci o trec la lista cu neseriosi pentru a fi si voi atenti,si scuze inca o data ,Bobi.[/quote]
Nu fi suparat ,ca m-ai sunt si altii OPERATORII de transport .,asta pentru viitor . :mrgreen:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 03 Noi 2015, 19:25

si cu ce a gresit Posta Romana?
daca cel care a completat mandatul nu a fost atent....

iti recomand serviciile de curierat-in special fan curierul(care este de acord cu desfacerea coletului pentru verificare inaintea platii).un prieten a trimis o lanseta de 200E,destinatarul a refuzat-o,reambalat-o(corect)iar pe drum s-a facut praf:tronsoanele bucati,inele distruse...si asta in timp ce tubul era intact :shock:

s- facut constatare,proces verbal...sa vedem daca-l despagubesc

si sunt multe alte cazuri

misulica70
veteran
veteran

Mesaj de misulica70 » 03 Noi 2015, 19:31

Daca trimiti si primesti ramburs o data la 10 ani e normal sa mai greseasca omul la completat mandatul de ramburs.Eu zic sa-i dam 2 bile negre :crazy1: la operatoarea care a bagat datele in calc si nu a belit ochii la adrese

asteryx
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de asteryx » 06 Noi 2015, 18:12

se pot da bile gri? adica cineva posteaza un anunt, cer nr. de telefon, apoi la juma de ora imi spune ca a expirat oferta. Foarte serios vanzatorul :))))

Scrie răspuns