LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cooolmarius
utilizator constant
utilizator constant

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de cooolmarius » 30 Oct 2015, 20:22

Miercuri seara am verificat cardul si nu primisem nimic.
Dupa aceea am facut cererea la posta de returnare a coletului si i am trimis msg de instiintare dlui cif.
Joi dimineata dupa cum se poate vedea din prt screen , are si dlui bunavointa de a raspunde si a spune ca NU SI CAUTA SCUZE , poate joi poate vineri poate sa depuna banii.
Daca coletul ar fi fost livrat joi si nu ar fi fost oprit miercuri seara , probabil ca nu as mai fi primit nici banii nici raspuns...
Mai are cineva vreo neclaritate ? :))

eu inca o data ii doresc multa sanatate , n am nimic cu el dar daca am vorbit o vorba apai vorba sa fie iar daca apar probleme e firec sa anunti , nimeni nu i absurd.

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 31 Oct 2015, 18:09

Ma vad nevoit sa acord bila neagra userului : Gogol pentru ca este neserios , om fara cuvint pe scurt am vrut sa cumper de la el niste inele fuji am ajunns la o intelegere si brusc s-a sucit sa trebuie sa-i dea unui amic bla bla bla etc...si l-a finalul convorbirii telefonice cum a spus ? -vorba ta gogol-e :da-ten **** mea ! pacat ca eu l-am crezut serios , scuze celorlalti useri pentru acel cuvint.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 31 Oct 2015, 21:06

Da ma, nu am vrut sa iti dau inelele. Am preferat sa i le dau unui amic. Eu am incceput la telefon prin a-mi cere scuze dar tu cu un tupeu fantastic ai inceput sa ma certi. Nu tie rusine milogule?! M-ai incuract cu st croix, o saptamana te ai milogit sa ti-o dau in rate si apoi ai inceput ca nu ai sa dai de mancare la copii. Pai atunci de ce mama dreaq te mananca de scumpeturi daca nu-ti permiti? Si mai incurci si lumea. Ti-am m ai trimis o pereche de pantofi nr 40 si tu ai zis ca porti 39 dar mi i-ai trimis inapoi motivand ca nu ti vin? Puteai sa spui adevarul ca nu ti plac nu ca te strang. Si sa mai spun pe cati i ai amanat cu banii ca cumeri echipament de pe forum in rate si nu il poti plati? Milogu naibii, eu ti-am cerut scuze si tu cu tupeu imi scoteai ochii..dáia te am injurat.
Esti lapte si miere la telefon si in realitate un neserios. Da mah, te injur si acum ca nu mie rusine, lumea stie ca eu sunt corect. SI ca sa te oftici, am dat st criox in trei rate altcuiva, dar nu au fost pb cu banii. I-a uite limbricu naibii, ce a ajuns sa se planga....

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 31 Oct 2015, 21:12

Aaa.. ca am uitat. Nici banii nu ii aveai pt inelele astea, saracule. Vroiai sa imi achiti 50 lei peste o saptamana. Si tot tu esti cu gura mare? Nesimtitu naibii...

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 01 Noi 2015, 11:07

gogol-e toata lumea stie vorba-i vorba, nu sint singurul de pe forum care ti-a reprosat seriozitatea...!!! in legatura cu ratele asa a fost intelegerea de la inceput se pot intreba userii,cu pantofii iarasi a fost o intelegere cu tine daca imi vin ii iau daca nu ii trimit inapoi deci nu incerca sa deteriorezi realitatea ,cu St croix ma confunzi baiete asta pentru ca esti mult mai mic ca mine...vorba aia cind eu eram in armata tu te jucai cu...si intrun final scuze nu mi-ai cerut doar ai inceput sa vorbesti ca un golan nu ma mira asta esti .

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 01 Noi 2015, 13:16

Mai baiete, cred ca sunt mai mare ca tine din pacate, dar asta nu are nicio relevanta, oricum esti un pusti cordit fata de mine. Nu cred ca s-a plans nimeni, in afara de un milog ca tine, un cersetor. Din pacate tu nu ai cuvant. Pai eu am primit si vandut lansete si mulinete se mii de euro si le-am achitat sau au fost achitate si nu au fost pb si un limbric, dupa ce imi cer scuze de trei ori, faci crize de vaduva nefututa la telefon?Tu niciodata nu ai bani dar vrei sa cumperi pe datorie dar nu stii cand sa te achiti. Cu st croix chiar asa a fost, m-ai frecat la cap sa ti-o dau in rate si intrun final te ai sucit dupa ce am refuzat un client cert in favoarea ta. E martor pe forum.Ce ma iei cu stie forumul, ca stie adevarul. La fel m-ai batut la cap cand am cumparat-o, am impresia ca nu ai avut jucarele cand erai mic. Asa este, am avut intelegere cu pantofii dar cum esti tu neserios te-ai sucit si ai invocat motivul ca te strang. Cum sa te stranga pantofi 40 cand tu porti 39 si te incalti de la copii?
Mai bine povesteste cum iei lucruri in rate si nu le achiti la timp?
Eu zic sa nu mai scarmani kakatul ca tu iesi sifonat, nu eu care mi-am cerut scuze la telefon pt un rahat de inele de 50 lei pe care tu nici nu ii aveai disponibili si tot tu te-ai istericat. D-aia te-am injurat si te injur si acum, nesimtitul naibii. Da?

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 01 Noi 2015, 13:42

Dar eu prost, recunosc. Puteam sa te mint sa zic ca le am pierdut si gata, nu aveai ce sa zici. Dar eu, corect, te am sunat sa mi cer scuze ca le dau unui prieten care avea urgenta nevoie si nu a vazut anuntul.

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 01 Noi 2015, 15:20

Mai mare ca mine nu esti baiete eu am zis ca port 40 si nu 39 cum zici tu se pare ca ai probleme cu memoria tu marele bogat cum pretinzi ca esti,- da esti bogat in nesimtire- , te-ai milogit la mine ca sa-ti las din pretul unei lansete xxx eagle de fapt esti un bisnitar pe acest forum.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 01 Noi 2015, 17:42

Cred ca ma confunzi. Niciodata nu am detinut si nici nu stiu ce se mananca aceasta lanseta. Aberezi. La fel si treaba cu bisniteala. Dar vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii. Hai siktir in plm ca nu ti mai raspund si nici nu te mai bag in seama de mincinos ce esti.
Milogu' srl care este..

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 01 Noi 2015, 18:49

Singurul lucru care l-am inteles aici este ca: v-ati facut amandoi o mare si frumoasa reclama,indiferent care este adevarul !

Scrie răspuns