Ce cred restu participantilor ? De ce credeti ca unii scapa limbaju de sub control ? Injuraturi , mame , organe
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Limbaju unor useri lasa mult de dorit ! Pe aici se cam respectau reguli nescrise in cea ce priveste limbaju , insa ca in orice sport unii nu se pot abtine sa nu dea la gioale ! Ii indemn sa descopere singuri sau cu ajutoru psihologului mecanica acestor gesturi , si anume de ce ajunge unu intr-un meci sportiv sa dea la gioale ?
Ce cred restu participantilor ? De ce credeti ca unii scapa limbaju de sub control ? Injuraturi , mame , organe
, mai baieti , daca nu va tine nu va bagati , decat sa dati la gioale mai bine stati pe tusa , sau cautati un loc unde ii normal si apreciat sa dai la gioale , insa nu aici ! Intelegi si voi ca dragoste cu sila nu se poate 
-
Fario_nebunu
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

tudor scrie:Ip-urile sunt toate verificate. Stie sa le ascunda...ULK scrie:@ tudor...pot sa verifici daca are macar o adresa IP lafel cu un user vechi de pe forulmul nostru??...Ca tare mie ca nu o sa puste cu al nimanui...si deci prin urmare, tot o clona de al lui e.
Nu prea vine a-mi crede ca cineva vechi de pe aici o sa stea sa isi acopere IP-ul doar sa verse pe aici..Concluzie ar fi doar una.![]()
![]()
Nu poate scapa de dorinta lui secreta , de a avea "cartita" pe forum...daca nu reuseste...incearca sa intre personal in pielea animalului cu pricina..dar a uitat ca este oarecare diferenta in dimensiuni: marele alb nu are cum sa intre intr-o piele micuta de cartita....fara sa crape la "cusaturi"..si atunci incepe sa bata la ochi ata alba...
Normal ,asta maninca i.p.-uri pe piine....Dupa ce a luat-o in freza cu i.p.-ul lui V.V.,s-a pus omu cu burta pe carte,si acuma este maestru....de,din greseli invata omu..Sint curios cum isi v-a dirija armata de clone,"dincolo",ca sa para reala..Si daca extrapolam faza cu i.p.-ul ,inseamna ca o sa invete sa-si traga fermoarul cit mai bine ,si o sa treaca la cura de slabire ,sa nu mai pocneasca cusaturile.....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Eu zic atat: psihic labil in combinatie perfecta cu o movila mare de frustrari, stropite din belsug cu minciuni si orgolii scapate de sub control, cu un toping de nerealizari.SF scrie:[...]De ce credeti ca unii scapa limbaju de sub control ? Injuraturi , mame , organe[...]
Cum suna?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
Ionut the carp
- veteran

-
Vox Populi
- junior

Sefeule, tu esti in Spania si n-ai cum ca te miros astia imediat, da daca erai in Romania si faceai un cont cu care sa zici ce nu merge bine, si GeorGhitii te scoteau automat de Gerula, iti zic io ca le ziceai si tu cateva fara perdea.
Si zici ca esti bun cu pamatufu' de praf? Inca nu esti la lustru'?
Hai, ca acolo nici macar nu tre sa ai IP-ul masluit, tre sa dai din coada doar si nu te intreaba "nimeni" de origini internautice.
Stai lin , ca nu o sa ma duc sa verific , ce scrii sau daca scrii...am alergie la praf...si ma ia cu stranutu'
Hai, ca acolo nici macar nu tre sa ai IP-ul masluit, tre sa dai din coada doar si nu te intreaba "nimeni" de origini internautice.
Stai lin , ca nu o sa ma duc sa verific , ce scrii sau daca scrii...am alergie la praf...si ma ia cu stranutu'
-
Vox Populi
- junior

Bai da ce vrajeala proasta ai in tine, cica daca nu seamana IPu meu cu al cuiva inseamna ca io-s Gerula.
Ok, plusez, ma cunosc personal do useri de pe acest forum..ianfara de ala cu buletinul
Oricum, in caz ca esti vechi pe aici..imi zici si mie dece a trebuit sa te transformi in gandac tarator si sa te ascunzi dupa un nick(basca , sa schimbi si IP-ul, sa nu te recunoasca cineva)...si dece nu ai boase sa zici pe fata ce ai de zis...despre forum sau despre orcice...
Eu , cam intuiesc dece....Asa ca ..iti mai zic ceva ..a little secret..despre tine.....Adica, defapt inca nu zic...mai astept putin