TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2011, 22:19

Tristian scrie:

2. Prima data eu am fost cel care a sesizat lucrul asta si la fel a facut si ULK. Deci PRIMA data!
ce dragutz :D da' prima data nu poa' sa fie la amandoi deodata :roll:

tre' sa curga sange :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Ian 2011, 23:02

Tristian&co : a cata oara ii explicati ca e irecuperabil? N-are rost fratilor , pe bune !

Si unde mai pui ca-i vorbiti ca niste domni ! In schimb el din trogloditi si etc. nu va scoate . Chiar mai rabdati ?
Tralalaul trebuie tratat ca atare . :twisted: Sau doar atatat pentru circ , mai e si asta o varianta..... :lol: Na ca mi-am adus aminte de comedia aia frantuza. :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Ian 2011, 23:29

@rine: prima data si eu si el in sensul de amandoi inaintea lui sau prima data amandoi vizavi de el daca vrei, nu ca si cum ar fi fost prima data pentru amandoi, nu suntem nici gay nici clone, cel putin eu sigur nu ;) Daca vrei sange poate-i dai drumul la al tau. Colectia mea de cutite e deocamdata pentru altceva. ;)

@Indian: ai dreptate dar prima data cand "ma pun in mintea criminalului" mi se pare ca am demonstrat mai bine ceea ce era de stiut sau de retinut cu privire la el si la noi, fara sa-l injur sau sa vorbesc urat. Oricum nu ar fi avut niciun efect. Asa, poate vedem totusi sange si il multumim si pe rine, dar va fi de la o singura persoana, pe care o cunosc doar virtual.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Ian 2011, 00:01

pikeman scrie: ...

sti ce va aseamana pe tine si pe Popescu? habarnismu in materie de pescuit

ala ii tare in legi, tu esti tare in citit articole de pe tackletour si apoi vorbit in romaneste ca cica sti sa folosesti alea (ca ai citit cum se face, nu de alta)

cand colo, nici unu nici altu nu stiti sa pescuiti

...
pikeman ... pentru cele 3 propozitii Gerula te va ura toata viata lui ... ai atins un punct mult prea sensibil chiar si pentru el ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Ian 2011, 00:07

Vox Populi scrie::twisted: Bai Tudore, ce natie de serpisor mai esti si tu :twisted: Auzi la el, cica stie sa le ascunda. Ia zi bai Raducioiule :twisted: , cum stiu sa le ascund, ca incep acuma sa-ti zic si tie ce-am ascuns si unde.
Sefeule, tu esti in Spania si n-ai cum ca te miros astia imediat, da daca erai in Romania si faceai un cont cu care sa zici ce nu merge bine, si GeorGhitii te scoteau automat de Gerula, iti zic io ca le ziceai si tu cateva fara perdea.
Ca sa stie si Tudor cu cine vorbeste, fara sa te mai caute la IP, nu de alta dar e pierdere de vreme, o sa pun o poza cu prima pagina de la Crasma pescarilor.Pt cei ce nu au observat inca, sa se uite la al doilea topic care este se pare deschis de insusi Gerula: "Vox Populi - Proiectul de regulament".....pai ma mestere asa ageamiu imi esti si limitat cu duhul de te repeti ca papagalul?! Pai nu puteai tu sa iti alegi alt nume de clona si sa lasi dreaq obsesiile copilariei?!
Slab, foarte slab, alta data erai mai ager!:arrow:

Imagine
Ultima oară modificat 13 Ian 2011, 00:11 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Ian 2011, 00:08

nu suntem nici gay nici clone, cel putin eu sigur nu
Nu ca ai fi presupus asaceva despre mine :lol: ...Dar, dece draq, simti nevoia sa te explici in fata unor cuvinte scrise, nickname-uri fara chip si suflet?

Care e curios din fire si carcotas,nu prea are alta optiune, doar de scormonit , dupa dovezi, asemanari, aberatii....la urma urmei..poate fi distractiv si asta, daca nu se ajunge la nivel de injurii si limbaj de cocalar.

Nu o sa am carcele de dovedire al identitatii mele virtuale/reale...cum fac unii, care cum apare vreo indoiala asupra existentei lor ca persoana reala ...cum incep sa verse din tastatura...Au cumva un motiv anume?

Oricum sunt sigur ca nu este interesat nimeni de persoana mea in special si nici nu ma astept sa fiu catalogat funny... Pot, sa ma distrez eu aici, fara sa am vreo obligatie de a fi distractiv..in ochii nimanui de aici..

@ Adelin....astea i-am sugerat si eu cu 5-6 pagini mai in urma...ca are topic deja dedicat pe acolo cu numele lui ....

@Vaxu' ...tot neactivate va sunt conturile?..Poate se intra doar cu donatie mai nou ;)...Desi, daca promiti ca o sa lustruiesti bec tricicleta..ma gandesc ca te lasa "in za haus", doar sa dai frumos din coada..sa nu-l contrazici in nimic, ca te zvarla repede :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 13 Ian 2011, 00:33

Nicidecum ULK, doar ca am invatat sa vorbesc despre mine, pentru ca aia pot spune cu siguranta. Nu inseamna ca opusul, complementara sau adiacenta sunt adevarate. Era o afirmatie simpla menita sa clarifice lucruri cu privire la persoana mea. Scuze!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Ian 2011, 00:34

beeei nea waxu, da vad ca si tie iti plac tare de tot palmele la poponetz :lol: iei numai suturi si palme din toate partile si nu te mai saturi domle! vrei si vrei....
semeni cu maica-ta la faza asta :lol: :lol: :lol:

p.s. io te inteleg, te-a socat scena, cand ai intrat sa-i cer femeii niste biscuitzi nevinovatzi si ai vazut-o dezbracata in 4 labe.... strigaturi, tzipete si un handralau care o "muncea" de zor pe la spate... normal ca te-a marcat, da incearca si tu si vorbeste mai frumos ca altfel te ard astia... :lol: :lol: :lol: aoleoooo da stai ca tie-ti place.... ma rog, treaba ta.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 13 Ian 2011, 00:56

Ultima stire: Gerula a venit din Egipt aducand virusulk gripei porcine ca sa ne "fericeasca"!
http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/alarma ... 09950.html
Nu e un iesean ci un bucurestean de-al meu, virusul i-a inflamat creierii!
Apropo Gerula, vad ca te dai batut. Vechii egipteni numeau crocodilul Sobek si era animal sacru! Offff, ignorant patetic ce esti!
http://www.touregypt.net/featurestories/sobeka.htm

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 13 Ian 2011, 03:21

:twisted: Bai ... io am fost cu niste tovarasi la niste sprituri...astia cu urechile sensibiloase dati pagina ca vin alea grele :twisted:
Intru aicea ca uitasem tzampu1atoru deschis, bai si-mi dau singur palme, ca-s clona lu Gerula si nu stiam :twisted: . Destept si baftos Adelin, kkt in scaldatoare ce mai, a ginit el ca daca ai numele de pe forum in titlu la Gerula esti clona aluia.
Bai, da m-am uitat acum si io la ala pe forum si dintr-un ochi am nimerit trei clone de-ale lu Gerulosu :twisted:
Imagine
Muica, obsesiile astea fac omu neom :twisted:

Închis