ce dragutzTristian scrie:
2. Prima data eu am fost cel care a sesizat lucrul asta si la fel a facut si ULK. Deci PRIMA data!

tre' sa curga sange

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pikeman ... pentru cele 3 propozitii Gerula te va ura toata viata lui ... ai atins un punct mult prea sensibil chiar si pentru el ...pikeman scrie: ...
sti ce va aseamana pe tine si pe Popescu? habarnismu in materie de pescuit
ala ii tare in legi, tu esti tare in citit articole de pe tackletour si apoi vorbit in romaneste ca cica sti sa folosesti alea (ca ai citit cum se face, nu de alta)
cand colo, nici unu nici altu nu stiti sa pescuiti
...
Ca sa stie si Tudor cu cine vorbeste, fara sa te mai caute la IP, nu de alta dar e pierdere de vreme, o sa pun o poza cu prima pagina de la Crasma pescarilor.Pt cei ce nu au observat inca, sa se uite la al doilea topic care este se pare deschis de insusi Gerula: "Vox Populi - Proiectul de regulament".....pai ma mestere asa ageamiu imi esti si limitat cu duhul de te repeti ca papagalul?! Pai nu puteai tu sa iti alegi alt nume de clona si sa lasi dreaq obsesiile copilariei?!Vox Populi scrie:Bai Tudore, ce natie de serpisor mai esti si tu
Auzi la el, cica stie sa le ascunda. Ia zi bai Raducioiule
, cum stiu sa le ascund, ca incep acuma sa-ti zic si tie ce-am ascuns si unde.
Sefeule, tu esti in Spania si n-ai cum ca te miros astia imediat, da daca erai in Romania si faceai un cont cu care sa zici ce nu merge bine, si GeorGhitii te scoteau automat de Gerula, iti zic io ca le ziceai si tu cateva fara perdea.
Nu ca ai fi presupus asaceva despre minenu suntem nici gay nici clone, cel putin eu sigur nu