TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Ian 2011, 12:43

:lol: :lol: :lol: esti varza nea waxu, la mai mult nu te mai duce capu ai? ce baigui tu acolo sunt halucinatii de la spirtu medicinal pe care il bei cu... "tovarasii" tai :lol: :lol: :lol: da de fapt este normal sa nu accepti realitatea in anumite stadii de boli mintale...
si vezi ca nu-i frumos s-o superi pe mamica in halu asta :oops:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Ian 2011, 12:46

Fario_nebunu scrie: Adelin, nu vreau sa fiu rautacios dar eu am prins din surse deschise, de maxima incrdere, ca Gerula merge pe balta cu undita, rucsac si cu...pistol pe post de minciog sau grip! :lol: Cand reuseste sa prinda si el un caras mai la kil asa in loc sa il ia din apa cu minciogu din apa trage un glonte si rezolva suferinta bietului solzos! [...]
Nu esti bine informat, eu am mai zis odata acu ceva vreme, chiar pe n-amtotiboiiingrajd.info:
Cu ce mai ramane daca trage cu pistolul in "captura"? :shock:
:lol: :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 13 Ian 2011, 12:47

:twisted: Bai GeorGhita, nu se supara mata pe mine, am fost clientul ei favorit atatia ani :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2011, 12:57

Mai, GerFanVoxIulAls cui spui tu de fapt, GeorGhita?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Si chiar asa slab informat este Gerula incit nu stie amanunte din urbea egiptenilor,trebuie sa i le spuna Fario??? :lol: :lol: :lol: Cam ciudat sa nu stii cum ii zice la crocodil de exemplu cind tu te pretinzi a fi ziaristul capabil si informat,formator de opinie ,lider de grup si alte alea,alea...aprig clator printre mumii...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Ian 2011, 13:09

semlecangheorghe scrie:Mai, GerFanVoxIulAls cui spui tu de fapt, GeorGhita?? :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o fi vreun "tovaras" de-a lui, cine stie...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Ian 2011, 13:18

Vaxu' ..na, part, te agheti si tu de ce poti...S-a exprimat asa , ca nu ma cunoaste personal...Daca tot ai adus in vorba..nu cred ca ai avut atea femei la viata ta , cat esti tu de bosorog...cate am si am avut eu...Nu ca ma laud, nu imi sta in fire deloc...dar incerci sa insinuezi ceva...si la partea asta..ai cam dat-o in boscheti..fratele meu batran si mustacios :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Ian 2011, 17:45

:o :o :o :o :o :o :o ......... :wink: :arrow:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Ian 2011, 17:48

fan gerula... daca adelin e fetita tu cum esti? tu esti super fetita... stai ascunsa dupa o fustita... serios acum... ti-am facut o invitatie... si ai refuzat'o... daca la pescuit nu vrei sa vii poate la un suc ceva? :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2011, 18:13

fan G E R U L A scrie:Vox Populi,
Nu ti-ai dat inca seama ca Georgica, semlecangheorghe si Adelin sunt aceeasi fetita?
Uita-te putin cum te-a acuzat ca ai fi Gerula intai cu Georgica, utilizatorul de sacrificiu, pe urma cu semlecangheorghe si la sfarsit cu Adelin.
Is curios cum o s-o dea la intors acum.

Si io is curios cum o s-o dea la intors Gerulikkka,cind se intoarce din "calatorie"Si o sa rid de o sa-mi sara splina ,cind,pe linga FanPilula,O sa mai vorbeasca si pe Vocea..P.....uliii :lol: :lol: O sa fie maxim.... :lol:

Esti atit de prost GERULA ,scuza-ma ca ti-o spun in fata,daca tu crezi ca pacalesti pe cineva cu faze de genul ,ca FanG.iti pune pe pirt.info,copii dupa discutii de aici...asta cind ar fi mult mai firesc sa vorbiti la telefon sau pe net...Nu cred ca cineva care ,merge in Egipt nu are bani de net..asta asa ipotetic,ca vad ca poza cu nevasta n-ai pus......Normal,tu cind te apropii de o muiere,itti dai drumu instant in pantaloni,si dupa aia te refulezi in fantezii cu ringuri in care zdrobesti cu pumnii adversari cu 50la suta mai "supli"ca tine.Si impotriva carora,culmea,te mai inarmezi si cu ciomag si pistol,fapt care arata doza de curaj ce-o porti in pampersi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Cit de las trebuie sa fii ,ca ,neavind argumente,nici "coloana",sa mimezi "fuga in Egipt",crezind ca pacalesti macar o persoana..
Si acu ,hai,Vox,All,Iul,Fan,care luati cuvintul,multiplii "campioni ",ce sinteti??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2011, 18:25

Hai ,brae ,te-ai cufundat in tacere???? :lol: :lol:

.

Închis