TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Ian 2011, 15:53

:arrow:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Ian 2011, 16:12

Prin tunel trecea patrula,
Si dadura de Gerula
Cip-cirip.....curata chilotii de tabla din Egipt (rima e sub apa....in Nil, vezi sa nu ti-o haleasca un crocodil). :lol:
Chiar Gerula, stii cum se zice "crocodil" in araba? Aud? Se zice Al Timsah. Dar vechii egipteni cum ii ziceau, stii?

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 12 Ian 2011, 16:23

:twisted: Bai ce s-a crizat viermusul, si-a adus aminte si de sagetica lu Gerula, chit ca are contu vechi doar de un an. :twisted:
Bai Ulk, io ti-am zis ca nu mi-ar pasa nici ca esti clona clonei daca ai avea haz. N-am zis nici ca esti, nici ca nu esti :twisted: . Da daca tu insisti sa ma faci Gerula, zici ca mi-am ascuns io IPu si alte minuni, pai hai ma puiut sa vedem cine-i taratoare care umbla sub alt nume aicea, sa vorbim si de buletinu ala, si de aia doi care zici ca te cunosc :twisted: .
Care s-a dat ma figura noua, io sau tu? Cine se stie bine cu IPuri si alte dracii deastea? Bai carcalacule, ti-ai dat foc la valiza :twisted: .

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Ian 2011, 17:17

Na, ia ,hai sa vedem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Si cum vrei sa procedam?....Stai linistit, ca nu vreau si nici nu am dece sa ma justific in fata ta...unui taratoare , cu cont nou si totodata vechi si prafuit.

Am zis doar ca tot buletinul meu ti-a ramas lait motivul in poezia ta, cand m-i te adresezi...asta si singura poza din galeria ta..ma face sa cred ca te plicitisesti rau...Nu o sa te ajut, deacum incolo ..in a te distra...doar daca vii cu ceva palpabil ..in legatura cu persoana mea.

Ia pune in miscare relatiile tale prafuite, pe forumul asta si baga mare...spor...

Dar ia vezi, nu incepe terog cu limbajul tau de birjar, ca ma zgarie rau la timpane*...Ramai in suspan :). Ciocoiule vechi si nou :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2011, 17:56

sa curga sangeee.... :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2011, 18:54

Ai venit ,moima??Nu v-au banat astia??Buuun ,mai este ceva pina trece iarna...Acu ce faci ,nu mai scrii la tine pe pirt.info??Mimezi o comunitate de spinningari,care vezi doamne vor descinde pe celebrul pirt.info,facind concurenta,cica,......Ai de grija dragule,ca daca intri in prea multe personaje ,la un moment dat n-ai sa mai stii cine esti....de parca ai stiut vreodata... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2011, 18:55

Si zii brae,ai vindut vreun belet din ala cu 2000 de euro???Sau mai scadeti pretul? :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Ian 2011, 19:18

ba fan handicapat mintal, ziceai ca dai nush ce explicatii dupa sedinta, ca vedem si dregem, ce dreq ma , halal om , la vorbe esti tare ca si Gerula, la fapte canci....

ca veni vorba Gerulaaaaaa, da ba pozele alea cu pesti, ce dreq, ti-ai facut site de itinerarii turistice? penalule

sti ce va aseamana pe tine si pe Popescu? habarnismu in materie de pescuit

ala ii tare in legi, tu esti tare in citit articole de pe tackletour si apoi vorbit in romaneste ca cica sti sa folosesti alea (ca ai citit cum se face, nu de alta)

cand colo, nici unu nici altu nu stiti sa pescuiti

vorba aceea , si eu stiu sa bat mingea pe maidan dar nu ma duc sa ma iau in fente cu Messi :lol: :lol: io de ce nu ma iau de jurnalismu tau? ca nu stiu cu ce se mananca...tu de ce te iei de pescuitu nostru, daca habar nai sa prinzi 3 pesti...duuuuuuuuuuttttttttiiiiiiiiiiiiieeeeeee, da dutiiiiieeeeeeeeeee :arrow:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 12 Ian 2011, 22:04

pe tentativa aia de forum , Fan Fan Basina Porcului scrie:fetita Adelina viseaza clone pe forum la Gerula, cand aici are numai ea trei care lucreaza 27 cu 7.
E nervoasa, a mai anuntat Gerula niste poze, sa vezi acum ce-o sa se straduiasca semlecangheorghe si Georgica.

Adica fetita deja joaca la alibi, oricine o sa vina e automat clona. Deja isi cauta scuze sa n-o ia la suturi adminul de pe rapitori.
Mai nene , asta , vorba lu' Indianu' , e Sfinxul , monumentul sacru al stupizeniei umane ! Este culmea ridicolului , al bataii de joc , e mama ciucii bataii !

.....................

Bai fane , cati ani ai , mai mancati-as ? Nu ca m-ar interesa , da' ma-ntreb cum cum ai supravietuit atata !!! Sigur nu ti-ai rupt-spart nimic pana acum ? Ca la tine statu'-n picioare-i sport extrem , fratioare .

De ce nu renunti tu la computer si de ce nu-ti iei abac ? E mai simplu de utilizat si nici nu te faci de cacao . E cu bilute colorate . ...... Pe bune !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Ian 2011, 22:11

fan G E R U L A scrie: Nu m-am dus pe tot forumul sa pun linkuri la forumul lui Gerula, ca sa-i fac trafic cum ma acuza Tristian de ciuda ca l-am dat de gol ca-i Ulk.
Ma distrus mic, ia fii tu antena un pic la Tristian sa vedem in capul cui se aude ecoul:

1. Nu era nici o acuza, era un fapt constatat. Ma rog...
2. Prima data eu am fost cel care a sesizat lucrul asta si la fel a facut si ULK. Deci PRIMA data! Si tie ti-a fost ciuda si ne-ai facut clone de dragul rusinii tale nu de altceva. Da? Deci nu ne-ai facut tu clone si io de ciuda, am constata... un fapt, cum ziceam... HAHAHA! E tot mai funny!
3. Daca ai impresia ca facandu-ne pe noi clone (lucru despre care toata lumea stie ca nu e asa oricum...) ai rezolvat ceva te inseli, si stii de ce? Nu e nevoie de clone ale noastre ca sa inteleaga lumea intreaga ca esti un dus cu personalitate multipla. Si observa asta toti bloggerii si toti proprietarii de siteuri si de forumuri s.a.m.d. N-o venit Tristian cu clona lui, ULK sau Adelin cu clona lui, Gigi sa te faca de rahat. Te-ai facut singur si 4 sau chiar mult mai multe persoane distincte de altfel, useri normali, au asistat cum te-ai facut tu de tot rahatu, incercand sa fii un Dan Diaconescu Terminator varza, viezure, manz, barza s.a.m.d. Apoi te-ai luat tot tu de ei si te-ai mai si facut infractor de toata jena.

Bonus, iti mai dau o duma. Ia fii antena:

Presupunem prin absurd ca eu si ULK suntem aceeasi persoana. SI CE? Nu suntem banati pe niciun forum, nu vrem sa facem audienta pe niciun forum, nu ne ascundem de nimeni... Ce rost ar avea? Ha? Te gandesti intens la chestia asta? Ti se aude ecoul... asa-i? Zi tu! Cu ce motiv ne-am face clone? Ca sa fim cat mai multi care sustin ca esti un ratat? Pai nu sunt destui?! Crezi ca-mi pierd timpul sa fac macar un user care sa zica ce mai zic 1000 de oameni? Hai ca ti se aude ecoul asa tare in mansarda devastata de energii negative, incat nu mai poti gandi de el...

A... tu? Nu gandi prin perspectiva ta ca atunci sa ai 10 clone pare foarte logic. 9 sunt banate peste tot. 8 sunt cautate de sarbi, gagauzi si secui. 7 sunt de tot rahatu. 6 se lauda intre ele. 4 au clientii lor cu care au target la indrugat prostii. 4 scriu la tine pe forum. 3 fac rating. 2 sunt clasice. SI... si... numai una nu mai are nici o credibilitate, nici o valenta, nici un cuvant, nici o onoare, nici un ascultator, nici un prieten, nici un amic, aud ca nici o femeie... nu mai are nimic cred... deci why don't you shoot yourself?

Daca clona ta numarul 6 ii spune la clona numarul 5: ba, Tristian e ULK, nu numai ca nu mai crede nimeni, nici clona numarul 1, care stie asta, dar e si cu atat mai bolnav. Daca ai putea iesi din pielea clonelor si ai avea o experienta de perspectiva dinafara propriului corp (grija mare cu astea, pot fi definitive) ai vedea ca numai persoanei tale ii sunt necesare clonele. Nu are incotro. De ce? Si-a ftt SINGUR cashu' ca sa zic asa. Cum? Fiind o personalitate subreda si problematica pentru el insusi. Noua ni se explica multe vizavi de tine. Tu nu le poti vedea. O sa le vezi... dinafara propriului corp. Noi? Noi n-avem nevoie de clone. Cum ti-am aratat. Ce sa facem cu ele? Cei care recurg la clone au o frustrare probabil. Cei care recurg la mai multe si prinsi de toata lumea nici nu recunosc... au o boala mica. Posibil tratabila, dar trebuie incercat.

Nu uita momeala... ;) Noapte buna!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Închis