TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Ian 2011, 23:43

Limbaju unor useri lasa mult de dorit ! Pe aici se cam respectau reguli nescrise in cea ce priveste limbaju , insa ca in orice sport unii nu se pot abtine sa nu dea la gioale ! Ii indemn sa descopere singuri sau cu ajutoru psihologului mecanica acestor gesturi , si anume de ce ajunge unu intr-un meci sportiv sa dea la gioale ?

Ce cred restu participantilor ? De ce credeti ca unii scapa limbaju de sub control ? Injuraturi , mame , organe :oops: , mai baieti , daca nu va tine nu va bagati , decat sa dati la gioale mai bine stati pe tusa , sau cautati un loc unde ii normal si apreciat sa dai la gioale , insa nu aici ! Intelegi si voi ca dragoste cu sila nu se poate :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Ian 2011, 02:01

Ia zi Gerula plus clonele tale Vox Pupulii si Fanel Gerula, ce mai e nou prin Egipt? V-au prins arabetii sau berberii langa piramide si v-au "rezolvat" plenar in pozitia "goat" sau inca rezista chilotii aia de tabla adusi din Romanica? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Ian 2011, 09:29

tudor scrie:
ULK scrie:@ tudor...pot sa verifici daca are macar o adresa IP lafel cu un user vechi de pe forulmul nostru??...Ca tare mie ca nu o sa puste cu al nimanui...si deci prin urmare, tot o clona de al lui e.

Nu prea vine a-mi crede ca cineva vechi de pe aici o sa stea sa isi acopere IP-ul doar sa verse pe aici..Concluzie ar fi doar una.:) :roll:

Nu poate scapa de dorinta lui secreta , de a avea "cartita" pe forum...daca nu reuseste...incearca sa intre personal in pielea animalului cu pricina..dar a uitat ca este oarecare diferenta in dimensiuni: marele alb nu are cum sa intre intr-o piele micuta de cartita....fara sa crape la "cusaturi"..si atunci incepe sa bata la ochi ata alba...;)
Ip-urile sunt toate verificate. Stie sa le ascunda...

Normal ,asta maninca i.p.-uri pe piine....Dupa ce a luat-o in freza cu i.p.-ul lui V.V.,s-a pus omu cu burta pe carte,si acuma este maestru....de,din greseli invata omu..Sint curios cum isi v-a dirija armata de clone,"dincolo",ca sa para reala..Si daca extrapolam faza cu i.p.-ul ,inseamna ca o sa invete sa-si traga fermoarul cit mai bine ,si o sa treaca la cura de slabire ,sa nu mai pocneasca cusaturile..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Ian 2011, 09:55

SF scrie:[...]De ce credeti ca unii scapa limbaju de sub control ? Injuraturi , mame , organe :oops: [...]
Eu zic atat: psihic labil in combinatie perfecta cu o movila mare de frustrari, stropite din belsug cu minciuni si orgolii scapate de sub control, cu un toping de nerealizari.
Cum suna? :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 12 Ian 2011, 11:45

mizerabil stimabile.... suna mizerabil! 'toping' se scrie cu 2 X 'P'

asta daca nu vroiai sa spui 'tz-o-(m)ping' :D

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 12 Ian 2011, 13:24

:twisted: Bai Tudore, ce natie de serpisor mai esti si tu :twisted: Auzi la el, cica stie sa le ascunda. Ia zi bai Raducioiule :twisted: , cum stiu sa le ascund, ca incep acuma sa-ti zic si tie ce-am ascuns si unde.
Sefeule, tu esti in Spania si n-ai cum ca te miros astia imediat, da daca erai in Romania si faceai un cont cu care sa zici ce nu merge bine, si GeorGhitii te scoteau automat de Gerula, iti zic io ca le ziceai si tu cateva fara perdea.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Ian 2011, 13:56

Si zici ca esti bun cu pamatufu' de praf? Inca nu esti la lustru'?
Hai, ca acolo nici macar nu tre sa ai IP-ul masluit, tre sa dai din coada doar si nu te intreaba "nimeni" de origini internautice.

Stai lin , ca nu o sa ma duc sa verific , ce scrii sau daca scrii...am alergie la praf...si ma ia cu stranutu' :wink:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2011, 15:14

cand o sa-i schimbati denumirea in : cel mai sangeros topic de pe forumuri ? :roll: :lol:

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 12 Ian 2011, 15:19

:twisted: Bai gandacelule, tu esti principalu client al lui Gerula, fara tine i-ar scadea traficu la jumate. De unde dracu sters prafu daca ala nici n-a activat conturile? Da vad ca nici aicea nu s-a grabit Dan sa ma baneze, asa ca deocamdata e remiza :twisted:
Bai da ce vrajeala proasta ai in tine, cica daca nu seamana IPu meu cu al cuiva inseamna ca io-s Gerula. :twisted: Da al tau seamana cu al cuiva? :twisted: N-am masluit nimic bai obsedatule, da la cat esti de priceput in astea io zic ca buletinu ala al tau nu l-a vazut nici dracu :twisted: .

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Ian 2011, 15:51

:lol: :lol: :lol: Da rau te mai doare de buletinul meu...desi mai sus ai zis ca nu te intereseaza nici daca sunt clona nici buletinul meu :))....Iar te dai de gol.
Ok, plusez, ma cunosc personal do useri de pe acest forum..ianfara de ala cu buletinul :)....
Oricum, in caz ca esti vechi pe aici..imi zici si mie dece a trebuit sa te transformi in gandac tarator si sa te ascunzi dupa un nick(basca , sa schimbi si IP-ul, sa nu te recunoasca cineva)...si dece nu ai boase sa zici pe fata ce ai de zis...despre forum sau despre orcice...

Eu , cam intuiesc dece....Asa ca ..iti mai zic ceva ..a little secret..despre tine.....Adica, defapt inca nu zic...mai astept putin ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Închis