orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
modigliani
- veteran

tudor scrie:Dat fiind limbajul utilizat de Vox Populi l-am rugat pe Dan sa-l baneze.
Sper sa-mi citeasca Dan mesajul cat mai curand.
Tudor
Ma duc sa dau acatist ! ...... AVE !!!!!

-
semlecangheorghe
- veteran

Urmatoarea mutare a "imprevizibilului"nostru calator printre mumii va fi o ceata de clone ,care,vor trebuii sa joace rolul unei comunitati de spinningari, superioare atit calitativ cit si cantitativ celei de pe rapitori.ro..

Mah, tu nu poti sa tragi fermoarul pina la capat la o singura clona(si cind reusesti ,pocneste pe la cusaturi),darami-te sa scrii tot felul de topicuri la subiecte tehnice,discutii,etc...Oricum incercarea ta va fi spre un amuzament maxim ,pt cine urmareste subiectul....Cum am zis va fi o iarna lunga...Sigur ,n-o sa lipseasca capturile intre 2 si 5 kile(mai mici nu-i voie)Asa ca Gerula draga ,da-i bataie...si spor la treaba....
Dar totusi ,ai" revenit "din ...Egipt??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
tudor
- Moderator

-
Vox-ul popoului, nu ai inteles.
Nu ma deranjeaza faptul ca unii se balacarest pe aici. Na, e la cafenea.
Dar mai scriu oamenii si despre pescuit si, in general, au un limbaj civilizat.
Tu nu scrii decat la cafenea si ai cam toate mesajele numai cu insulte. Puteai fi mai fin, cu un simt al umorului mai developat. Ti-ai ratat intrarea. Poate alta data.

-
semlecangheorghe
- veteran

Brae Gerula tu m-ai acuzat ca-s clona la tine pe forum ,desi exist aievea,dar mai ,Popescu Stefan ii clona dovedita chiar la ultimul topic ce l-ai deschis

Pai cum se poate??Eu cum am deschis gura,harst,asa fara dovezi, si cind colo Fane ,bine mersi ,are clona la tine pe forum...

Da-o incolo...forum liber...cica...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
ranga
- veteran

Cu o floare nu se face primavara , asa ca bagati coasa in ei .

-
Adi G
- veteran

-
modigliani
- veteran

semlecangheorghe scrie:Pa .Sa ne scrii.
Sau nu , Gigi ! Lasa , sa nu ne scrie nimic ! Nu vezi ca asta-si umple stiloul cu diaree ???
Nu , mersi ! Sa taca . Sau sa vorbeasca-n punga ( inainte de sonor s-o adulmece temeinic , eventual sa traga pe nas ) . Oricum , singura fraza pe care-i in stare s-o duca cap-cap se refera la vreo mama . Atata poate . .... Lasa-l , saracu' . Nu-l traumatiza spunandu-i ca-i retard . Mai are de trait , cu voia Domnului .......
-
ULK
- veteran

@ tudor...pot sa verifici daca are macar o adresa IP lafel cu un user vechi de pe forulmul nostru??...Ca tare mie ca nu o sa puste cu al nimanui...si deci prin urmare, tot o clona de al lui e.
Nu prea vine a-mi crede ca cineva vechi de pe aici o sa stea sa isi acopere IP-ul doar sa verse pe aici..Concluzie ar fi doar una.
Nu poate scapa de dorinta lui secreta , de a avea "cartita" pe forum...daca nu reuseste...incearca sa intre personal in pielea animalului cu pricina..dar a uitat ca este oarecare diferenta in dimensiuni: marele alb nu are cum sa intre intr-o piele micuta de cartita....fara sa crape la "cusaturi"..si atunci incepe sa bata la ochi ata alba...

-
tudor
- Moderator

-
ULK scrie:@ tudor...pot sa verifici daca are macar o adresa IP lafel cu un user vechi de pe forulmul nostru??...Ca tare mie ca nu o sa puste cu al nimanui...si deci prin urmare, tot o clona de al lui e.
Nu prea vine a-mi crede ca cineva vechi de pe aici o sa stea sa isi acopere IP-ul doar sa verse pe aici..Concluzie ar fi doar una.
Nu poate scapa de dorinta lui secreta , de a avea "cartita" pe forum...daca nu reuseste...incearca sa intre personal in pielea animalului cu pricina..dar a uitat ca este oarecare diferenta in dimensiuni: marele alb nu are cum sa intre intr-o piele micuta de cartita....fara sa crape la "cusaturi"..si atunci incepe sa bata la ochi ata alba...

Ip-urile sunt toate verificate. Stie sa le ascunda...