orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

Vox Populi scrie:
Sa-ti bag un praz si sa folosesc o buca de slana?

Bai, nu, da daca ai o sora sa stii ca ma bag la ea.
Uite ca am citit din nou, din 4 mesaje de pe subiectul ala 3 sunt din 21 si 22 si in alea Gerulosu nu zice ca ar fi Ulk altcineva, si in ala de pe 26 baga poza cu mesaju lu fanu.
Unu singur pe lumea asta (virtuala)este asa de informat cu privire la date ,ore,etc...Unu singur ma trateaza ca si pe o clona...Si ,nah,acuma este pe cale sa mai ia un sut in posterior...Hai du-te pe rapitiriiiiiiiiiiiii.pirt info,fa-ti cont(desi zici ca esti vechi pe acolo),nu uita sa te prezinti(poti incerca in fata oglinzii),si dialogheaza cu multiplele fete ale personalitatii tale pina vor prinde viata mumiile din Egipt...Da chiar ,cum a ramas cu Tuthankamon,l-ati facut membru fondator la federatie...ca tare modesti sinteti la capitolul informatii..
Si s-a meritat sa inchiriati ditai sala pt 4 locuri???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
kzoli
- veteran

tudor scrie:Dat fiind limbajul utilizat de Vox Populi l-am rugat pe Dan sa-l baneze.
Sper sa-mi citeasca Dan mesajul cat mai curand.
Tudor

-
Vox Populi
- junior

Sanchi ce vrajeala au astia in ei

Adelin n-a zis nimica, de fapt el nici nu e p-aici

, da n-a mai putut suporta Tudor limbajul. Are urechile fine, doar ca erau infundate cand ne statea Modigligligliani in peisaj cu basinile pe care a invatat sa le scoata pe gura invartind covrigu-n taxi.
Bai GeorGhita

tu numarai secundele cu Gerula si-mi spui mie ca m-am uitat cand sunt scrise patru mesaje?

-
Adelin
- Moderator

Cred ca trebuie ca danr sa faca ceva, nesimtirea nebunului a ajuns la cote alarmante.

...asta cu injuraturi nu mai e distractie.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
kzoli
- veteran

O fi "necenzurat" dar nici chiar asa...
-
Vox Populi
- junior

Bai Adeline da ce repede te-ai simtit
Decat sa ne lasi distractia si sa nu-i mai stergi fanului decat linkurile, cum ti-am zis, mai bine ma banezi. Io cred c-o sa-ti cam stea in gat banarea asta, si nici n-o sa mai ai unde da mesajul ala cand o sa vrei sa ne oprim, sa mai iei cu uite ce rau e Gerula si alte trebi pe care le-ai uitat cam usor.

Bai, orice invat are si dezvat. Te-ai invatat repede ca esti jupan aicea.

-
ranga
- veteran

Auzi mai vocea pu.lii , mars in mortii ma'ti de aici , indiferent cine esti tu !

-
Adelin
- Moderator

Vox Populi scrie:
Bai Adeline da ce repede te-ai simtit
Decat sa ne lasi distractia si sa nu-i mai stergi fanului decat linkurile, cum ti-am zis, mai bine ma banezi. Io cred c-o sa-ti cam stea in gat banarea asta, si nici n-o sa mai ai unde da mesajul ala cand o sa vrei sa ne oprim, sa mai iei cu uite ce rau e Gerula si alte trebi pe care le-ai uitat cam usor.

Bai, orice invat are si dezvat. Te-ai invatat repede ca esti jupan aicea.

Io nu banez pe nimeni, asta e treaba admin-ului, eu doar am spus ca lucrurile au uat-o razna.Daca as fi fost jupan aici, cum esti tu jupan la tine, erai banat de mult...asa mai poti baga o injuratura doua, pana iti permite danr.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Leba
- veteran

-

"uite ce rau e Gerula? ":D:D:D:D
on the other hand, un meltean ramane un meltean, frustrarile si educatia il mentin acolo jos, unde ii este locul de fapt.
-
Rapala Man
- veteran

fan G E R U L A scrie:Domnilor forumisti,
Remarcati cu cata disperare isi doresc trogloditii sa arate ca si Gerula ar fi tot undeva pe-acolo, la nivelul lor. Daca maine apare aici unu' care-si pune **** in cap, imediat ar zice ca-i Gerula, chiar daca i-ar cadea din buzunar buletinul
fetitei Adelina.
Realitatea dureroasa pentru ei fiind ca Gerula e asta
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma- ... -t859.html iar ei sunt astia pe care-i vedeti aicea.
"stimabile" daca vrei iti ofer solutia ideala pt tine
1 pastila dimineata si una seara de ASENTRA, daca nu te descurci iti fac eu rost GRATIS !
Rapala worlds favorite fishing lure