orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

modigliani scrie:Adelin scrie:....... ne bascaluim dar nu ne injuram ca tiganii...chiar daca suntem la cafenea.
Dati-i la cap , nene ! Prea multe-i tolerati . Asta nu-i limbaj . Asta-i diaree !!!!
Cum puteti , bai fratilor , sa tolerati unui ,, new entry " abject ca asta sa ia in ,, p...la " tot forumul ???
Nu , pe bune , intreb serios !!!
Ai dreptate maestre, e greu sa scapam de parazitii intestinali Vox, Fan si Gerulica, reconad un amestec de seminte de bostan, catei de usturoi si ulei de anghinare.

Daca tot rezista le dam la cap...cu hartia igienica!
-
Adelin
- Moderator

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Fario_nebunu
- veteran

Vrei sa se sperie studentii si sa aiba cosmaruri ani de zile?

Am puutea da un link cu ce e aici si pe forumul facut de ipochimen catre o facultate de psihologie-psihiatrie ca oricum cazul nu e banal, nuuuuuu! Sa vezi adunate la un loc si prostie si invidie si deranjament la mansarda, mai rar!

-
semlecangheorghe
- veteran

Problema lui Gerula v-a fi dupa asa zisa intoarcere dintre mumii.Pentru ca atunci v-a trebuii sa cinte pe mult mai multe voci(vox populi),Fan Gerula,Gerula himself....Si dupa cum el nu inchide bine fermoarul nici cu o clona ,si cind o face pocneste pe la cusaturi,prestatia lui in acest sens cred ca v-a lasa si mai mult de dorit..

Asadar ,distractia va fi maxima....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Ionut the carp
- veteran

Vox Populi, multumesc pentru sustinere, cred c-o sa ne vedem curand pe forumul lui Gerula. fetita Adelina nu poate sa nu-mi stearga mesajele ca nu face fata altfel. Dar de ce spui sa-mi stearga linkurile? Nu m-am dus pe tot forumul sa pun linkuri la forumul lui Gerula, ca sa-i fac trafic cum ma acuza Tristian de ciuda ca l-am dat de gol ca-i Ulk.
deci cine l-a demascat pe ulk ca'i tristian?

[/u]
-
ULK
- veteran

Deci

...tot el

-
Vox Populi
- junior

Bai Geor

ghita te-a trimis mata sa-i mai faci rost de o portie de la mine? Ii e asa dor?
@Adelin: Nu ne inghesuiam sa mergem pe forum la Gerula, de-aia am mai incercat odata. Da daca s-au umflat asa tare pe tine muschii lui Florescu n-avem ce-ti face. Azi dimineata ne-am facut cont trei insi acolo.
Sa vedem daca Gerula a invatat ceva din lectia ultimilor doi ani, ca de tine nu s-a lipit nimic
De Ulk fanu a zis primul, nu Gerula , va kkti pr voi degeaba
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12997
-
ULK
- veteran

V-ati facut cont acolo?? Adica si tu? Parca ai zis ca erai faptas la "fuga" veche pe acel forum , din cauza lui Florescu...ti-ai pierdut contul vechi de atunci?
Faci altul acum..esti clona dovedita iar...deci cine vorbeste despre "demascari"..o clona dovedita?
In caz , ca ti-ai facut unul nou acum , sa nu te dai de gol...si nici nu o sa iti ceara Gerula, imperios sa treci pe la "sa ne cunaostem" adica date personale(fara aia nu e voie la el)....inseamna ca esti cam "apropiat" lui...cum nici de la fan nu i-a cerut sa se identifice...desi a banat pe altii , pe criteriul asta.
Hai...du-te la sters praful pe acolo...este nevoie.
-
Ionut the carp
- veteran

schimba'ti tu primu chilotii ca noi mai avem pana ne cacam pe noi
topicul l-a deschis gerula pe 21.09... iar ce ne dai tu e de pe 26.09...
so... think about it
va dati cocosi si voi nu aveti macar curajul si onoarea sa postati sub numele voastre! cine erau puletii de internet?