TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Ian 2011, 00:02

modigliani scrie:
Adelin scrie:....... ne bascaluim dar nu ne injuram ca tiganii...chiar daca suntem la cafenea.
Dati-i la cap , nene ! Prea multe-i tolerati . Asta nu-i limbaj . Asta-i diaree !!!!

Cum puteti , bai fratilor , sa tolerati unui ,, new entry " abject ca asta sa ia in ,, p...la " tot forumul ???

Nu , pe bune , intreb serios !!!
Ai dreptate maestre, e greu sa scapam de parazitii intestinali Vox, Fan si Gerulica, reconad un amestec de seminte de bostan, catei de usturoi si ulei de anghinare. :lol: Daca tot rezista le dam la cap...cu hartia igienica!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Ian 2011, 00:20

Asta mai nou si la el pe forum scrie tot cu clona....se simte mai bine cand scrie si o semneaza anonima. :lol: :lol: :lol: :lol: Boala grea frate! Daca intr-o zi nu mai poate iesi din clona si ramane asa?! :shock: Inghitit de propria-i clona. :lol: :lol: :lol: E teza de doctorat , pacat ca nu l-a prezentat nimeni la facultate.
:lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Ian 2011, 09:07

Adelin scrie:Asta mai nou si la el pe forum scrie tot cu clona....se simte mai bine cand scrie si o semneaza anonima. :lol: :lol: :lol: :lol: Boala grea frate! Daca intr-o zi nu mai poate iesi din clona si ramane asa?! :shock: Inghitit de propria-i clona. :lol: :lol: :lol: E teza de doctorat , pacat ca nu l-a prezentat nimeni la facultate.
:lol: :lol: :lol:
Vrei sa se sperie studentii si sa aiba cosmaruri ani de zile? :lol: Am puutea da un link cu ce e aici si pe forumul facut de ipochimen catre o facultate de psihologie-psihiatrie ca oricum cazul nu e banal, nuuuuuu! Sa vezi adunate la un loc si prostie si invidie si deranjament la mansarda, mai rar! :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2011, 13:36

Problema lui Gerula v-a fi dupa asa zisa intoarcere dintre mumii.Pentru ca atunci v-a trebuii sa cinte pe mult mai multe voci(vox populi),Fan Gerula,Gerula himself....Si dupa cum el nu inchide bine fermoarul nici cu o clona ,si cind o face pocneste pe la cusaturi,prestatia lui in acest sens cred ca v-a lasa si mai mult de dorit.. :lol: :lol: Asadar ,distractia va fi maxima....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Ian 2011, 14:06

Vox Populi, multumesc pentru sustinere, cred c-o sa ne vedem curand pe forumul lui Gerula. fetita Adelina nu poate sa nu-mi stearga mesajele ca nu face fata altfel. Dar de ce spui sa-mi stearga linkurile? Nu m-am dus pe tot forumul sa pun linkuri la forumul lui Gerula, ca sa-i fac trafic cum ma acuza Tristian de ciuda ca l-am dat de gol ca-i Ulk.

deci cine l-a demascat pe ulk ca'i tristian?

:? [/u]

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Ian 2011, 14:43

....Genial :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula, io as zice sa te muti in Egipt.Duci cu tine si testoasele,care,impreuna cu mumiile vor fi auditoriul perfect pentru tine....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2011, 15:35

Deci :)...tot el :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 11 Ian 2011, 15:46

:twisted: Bai Geor :twisted: ghita te-a trimis mata sa-i mai faci rost de o portie de la mine? Ii e asa dor?
@Adelin: Nu ne inghesuiam sa mergem pe forum la Gerula, de-aia am mai incercat odata. Da daca s-au umflat asa tare pe tine muschii lui Florescu n-avem ce-ti face. Azi dimineata ne-am facut cont trei insi acolo.
Sa vedem daca Gerula a invatat ceva din lectia ultimilor doi ani, ca de tine nu s-a lipit nimic :twisted:
De Ulk fanu a zis primul, nu Gerula , va kkti pr voi degeaba :twisted: http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12997

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2011, 15:57

V-ati facut cont acolo?? Adica si tu? Parca ai zis ca erai faptas la "fuga" veche pe acel forum , din cauza lui Florescu...ti-ai pierdut contul vechi de atunci?
Faci altul acum..esti clona dovedita iar...deci cine vorbeste despre "demascari"..o clona dovedita?
In caz , ca ti-ai facut unul nou acum , sa nu te dai de gol...si nici nu o sa iti ceara Gerula, imperios sa treci pe la "sa ne cunaostem" adica date personale(fara aia nu e voie la el)....inseamna ca esti cam "apropiat" lui...cum nici de la fan nu i-a cerut sa se identifice...desi a banat pe altii , pe criteriul asta. :)

Hai...du-te la sters praful pe acolo...este nevoie.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Ian 2011, 16:06

schimba'ti tu primu chilotii ca noi mai avem pana ne cacam pe noi :)

topicul l-a deschis gerula pe 21.09... iar ce ne dai tu e de pe 26.09...
so... think about it
:wink:

va dati cocosi si voi nu aveti macar curajul si onoarea sa postati sub numele voastre! cine erau puletii de internet? :lol:

Închis