TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 10 Ian 2011, 19:38

:evil: :evil: Bai Adeline, ai inebunit? :evil:
Tu ai uitat ce mic si cuminte erai acu doi ani pe forum? Cum umblai in varful picioarelor sa nu se mai trezeasca vreunu sa plece la Gerula?
Bai, crezi ca de dragu lui Gerula au plecat atuncea 50 de oameni pe basina aia de forum? Au plecat ca se saturasera de sters si banat cand vrea muschiu lui Florescu. :evil:
Ai luat-o acuma de la inceput, cu tine in rolu lui Florescu? Vrei sa-i mai dam o sansa lui Gerula? :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Ian 2011, 19:59

Nah ce bine ti-ai tras fermoarul,brava..Numai ca s-a auzit... :lol: :lol: :lol: :lol: Io te cred daca repeti de 50 de ori:Gerula si Fan-ul lui sint una si aceeasi ...entitate
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Ian 2011, 20:05

Da, da vrem..noi poporul :)....Ia , du-te acolo cu "prietenii" tai cu tot...la cati useri sunt aici deja, nu s-ar simti lpisa voastra oricum...
Sa, ameninti un moderator si sa folosesti ultimul limbaj de gunoier..cine crezi ca are nevoie de tine? Crezi , ca, contezi ? :)...Nu contezi...hai...viteza la tricicleta...Vezi, sa nu fie deja praful prea gros...pietrificat ;)... Bisti, la curatat si nu mai amenita cu din astea, ca nu impresionezi ..nu observi?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 10 Ian 2011, 20:11

:twisted: Jet bai ca nu te-am auzit sa spui cui i-ai trimis buletinul ala :twisted:
De la Gheorghita la Georgica e distanta tot mai mica, ptiu ca gura pacatosului zice bine de fermoarele alea. :twisted:
Trecem la faza intai, poate n-o sa fie nevoie sa parcurgem iar toate etapele ca data trecuta :twisted: .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Ian 2011, 20:54

Vocea P....ulii.......io cred ca ii cam stravezie perdeaua asta de fum...Nu poate sa ascunda fiasco-ul de la Alba...Poti sa-mi vorbesti si direct.....numai Fan G. ma ignora ca si cum as fi clona,..ca si Gerula...ca si tine de altfel.... :lol:
Ai luat pilula si asta este efectul??Poate nu ai luat pilula buna.... :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Ian 2011, 21:24

...Un "I" ........sau doi de "I"....aceasta-i intrebarea...

Mah,Fan Gerula,sa stii ca numai Gerula se arata extrem de iritat cind scriam rapitoriiiiii.info cu doi sau mai multi de i. :lol: :lol: :lol: Prima oara a fost din greseala.....apoi din amuzament......Mah,da sa obsevi amanuntul asta??Pai mai ,inainte te lauda-i ca ai tras bine fermoarul ...da cind colo-poc- au pocnit cusaturile de la fundu tau ala mare. :lol: :lol: :lol: :lol: mah Gerula ..esti sinistro-comic...pe bune... :lol: :lol: Sa-ti puna tata si o poza cu un salau sa te oftici nitel??? :lol: :lol: :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13010

.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Ian 2011, 21:49

Se cere afara prin limbaj, astfel nu o mai ia de la toti, ciclic si destoinic :) probabil i-a ajuns si lui, mai ales ca nu foloseste oculari si cleste de nas
:lol:
Stilul mi se pare suspect de asemanator cu al marelui dac, aproape enervant :)
In fine, nu am vreme sa caut faza cu manutzele si rigla insa simpla ei amintire mi-a smuls un zambet larg, aproape un ranjet. :oops:
SF, ma mir ca te-ai inflamat, tu erai ca zidu, ceva te-a deranjat, banuiesc ca tot limbajul suburban, de frustrat, demn de cunoscutul jackass.. Tine cont ca dexteritatea lui e dubla, tripla la postat si la vocabular, e mereu cu dexul pe genunchii lui rotunzi si pufoshi :twisted:
Acu sigur o sa zboare prin prisma chestiilor cu mame, bunici, sloboz etc...nu-i bai, apare vreun olaf sau un copil minune, cu pozna cu ziar pe care scrie cu markeru: place sa prind cleni de 25 la ultralight din pozitia rabinului umilit la intrarea in sinagoga :lol: :twisted: :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Ian 2011, 23:18

Vox Populi scrie::evil: :evil: Bai Adeline, ai inebunit? :evil:
Tu ai uitat ce mic si cuminte erai acu doi ani pe forum? Cum umblai in varful picioarelor sa nu se mai trezeasca vreunu sa plece la Gerula?
Bai, crezi ca de dragu lui Gerula au plecat atuncea 50 de oameni pe basina aia de forum? Au plecat ca se saturasera de sters si banat cand vrea muschiu lui Florescu. :evil:
Ai luat-o acuma de la inceput, cu tine in rolu lui Florescu? Vrei sa-i mai dam o sansa lui Gerula? :twisted:
Am crezut ca ramane cum am stabilit....nu asa ai zis la ultima discutie?!
Io zic ca ar trebui sa ai grija la limbaj, ne bascaluim dar nu ne injuram ca tiganii...chiar daca suntem la cafenea.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Ian 2011, 23:53

Adelin scrie:....... ne bascaluim dar nu ne injuram ca tiganii...chiar daca suntem la cafenea.
Dati-i la cap , nene ! Prea multe-i tolerati . Asta nu-i limbaj . Asta-i diaree !!!!

Cum puteti , bai fratilor , sa tolerati unui ,, new entry " abject ca asta sa ia in ,, p...la " tot forumul ???

Nu , pe bune , intreb serios !!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Ian 2011, 23:59

Bai tovarase...cum iti zice, stai ca am uitat, asa Vox Scrotum, adica vocea pielii polii, ce puii mei te dai in spectacol ca un vierme intestinal cu spirochet cand e evacuat din intestinul gros cu furazolidon? :lol: Ti-e fomica si s-au terminat fecalele? Ai ramas flamand micutule, de aia ai vocea asa de slaba? Vaaaai, ce mila mi-e, sper sa te gaseasca niscai coprofagi sa iti dea din portia lor! :lol: Uite poate Fan Gerula care e grav bolnav de boala lui Calache si elimina fecale verzui din 10 in 10 metri (asa il si gaseste cine sta cu el, dupa dara...) te va hrani si pe tine. Si cu totii dragilor il veti intuba pe marele Gerula al carui nume se poate astfel transcrie
Gunoiul Etern Rebutat Ultimativ Lamentandu-se Alergic :lol:

Închis