fan G E R U L A scrie:Ce-a nimerit-o Gerula cand v-a zis trogloditi.
Capsunar troglodit, daca poza ii de acum trei ani, cum a facut ma sa se imbrace taman cum i-ai cerut tu in ziua aia? A dat in bobi acu trei ani? A citit in stele?
Plangi la fetita Adelina sa-mi stearga ce scriu, sa nu vada forumistii ce prost esti.
Si daca-ti pune si poza pe care i-ai cerut-o la piamide ce dracu mai zici? Ca i-a zis Tutankamon secretu acu trei ani? Nu ma mir ca esti capsunar, atata te duce devla.
Sa puna bre poza Gerula cu el la piramide si ceva scirs pe acolo pe un carton , ca nu vrea sa scrie Socola Fantesy inteleg , da sa scrie Terminator Jurnalist , asa cum vezi , si o sa-mi inchida gura , sau ii prea mult
Mai sant variante , da vad ca se face ca ploua ! Normal

pentru un mincinos compulsiv
Vox populi , in Gerula nu ai de ce sa dai , ii masochist , cu cat primeste mau multe bucati cu atata mai fericit , cred si io ca daca-l lasam o vreme in pace o sa schimbe placa !
Pina acuma o creat clone pentru al sustine si apara , daca-l lasam in pce o sa creeze clone cu care o sa se atace singur , ca aiba motiv sa faca clone care sa-l apere

, si sa aiba ce bana din cand in cand ca deh! o trecut vremurile alea cand bana 5 intr-o saptamana

, is vremuri de restriste si deabia ce cae cate unu pe luna , mult prea insuficient pentru un apetit sanatos