TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Ian 2011, 17:08

Vox Populi scrie:Iarna trece cum am trecut io cu pewla prin gura lu coana mata, adica incet si apasat.
Ce kkt cauti tu aicea ma? Ai venit ieri pe forum si ai gasit cum sa te bagi in seama? Ia mars inapoi la modigligligliani bai onanistule.
:lol: :lol: :lol: Georgica nu a venit ieri pe forum, dar daca te uiti la userul tau a venit cu o zi mai inainte de alaltaieri :lol: :lol: :lol:

popula-nule

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 10 Ian 2011, 17:09

:twisted: Ce te miri nenicule, n-ai mai vazut? :twisted:
fan G E R U L A scrie:Ce-a nimerit-o Gerula cand v-a zis trogloditi.
Capsunar troglodit, daca poza ii de acum trei ani, cum a facut ma sa se imbrace taman cum i-ai cerut tu in ziua aia? A dat in bobi acu trei ani? A citit in stele?
Plangi la fetita Adelina sa-mi stearga ce scriu, sa nu vada forumistii ce prost esti.
Si daca-ti pune si poza pe care i-ai cerut-o la piamide ce dracu mai zici? Ca i-a zis Tutankamon secretu acu trei ani? Nu ma mir ca esti capsunar, atata te duce devla.
Sa deie draci sa se stearga ceva acuma cand a inceput sa sara sangele ca lumea si sa vezi ce viteza ii dam noi la tricicleta lui Gerula :twisted: .
Sefeule, hai ma ca tu nu esti mamaliga, nu te lasa mai prejos, da-i cu sete :twisted: :twisted:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Ian 2011, 17:09

Nemernic ... reactia e ceva de genul asta ...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 10 Ian 2011, 17:11

:twisted: Pikemane, sezi mumos mamito ca aicea nu-i de tine. :twisted:
Bai ce se socheaza unii, da cand il gaseam pe ala aicea cu gura deschisa nu va socati puiutilor? :twisted:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Ian 2011, 17:16

Vox Populi scrie:Iarna trece cum am trecut io cu pewla prin gura lu coana mata, adica incet si apasat.
Ce kkt cauti tu aicea ma? Ai venit ieri pe forum si ai gasit cum sa te bagi in seama? Ia mars inapoi la modigligligliani bai onanistule.
bai pulifriciule cu mustatza, te-ai vazut cumva in oglinda din greseala? :lol: si da, ai dreptate, tu esti de mult mai mult timp ca mine pe forum.... :lol: :lol: :lol:
deci am atins iar nervuuuuuuuu :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Ian 2011, 17:19

ia mai zii bah voxu pulii, maica-ta ce mai face? sta pe televizor si se uita la canapea? :lol: :lol: :lol: mai lucreaza pe vasuri pescadoare ca miros?

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 10 Ian 2011, 17:20

:twisted: I-ai atins nervul sciatic lu mata, ala pe care i l-am paradit io cand am pus-o cu curu pe calorifer sa-i dau mai bine :twisted:
Bai astia care va socati, da aicea de ce nu v-ati socat ma http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 140#260140 va catastiful si praznicul vostru? :twisted: :twisted:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Ian 2011, 17:30

fan G E R U L A scrie:Ce-a nimerit-o Gerula cand v-a zis trogloditi.
Capsunar troglodit, daca poza ii de acum trei ani, cum a facut ma sa se imbrace taman cum i-ai cerut tu in ziua aia? A dat in bobi acu trei ani? A citit in stele?
Plangi la fetita Adelina sa-mi stearga ce scriu, sa nu vada forumistii ce prost esti.
Si daca-ti pune si poza pe care i-ai cerut-o la piamide ce dracu mai zici? Ca i-a zis Tutankamon secretu acu trei ani? Nu ma mir ca esti capsunar, atata te duce devla.
Sa puna bre poza Gerula cu el la piramide si ceva scirs pe acolo pe un carton , ca nu vrea sa scrie Socola Fantesy inteleg , da sa scrie Terminator Jurnalist , asa cum vezi , si o sa-mi inchida gura , sau ii prea mult :lol: :lol:
Mai sant variante , da vad ca se face ca ploua ! Normal :lol: :lol: pentru un mincinos compulsiv :lol:

Vox populi , in Gerula nu ai de ce sa dai , ii masochist , cu cat primeste mau multe bucati cu atata mai fericit , cred si io ca daca-l lasam o vreme in pace o sa schimbe placa !

Pina acuma o creat clone pentru al sustine si apara , daca-l lasam in pce o sa creeze clone cu care o sa se atace singur , ca aiba motiv sa faca clone care sa-l apere :lol: :o :lol: , si sa aiba ce bana din cand in cand ca deh! o trecut vremurile alea cand bana 5 intr-o saptamana :lol: :lol: , is vremuri de restriste si deabia ce cae cate unu pe luna , mult prea insuficient pentru un apetit sanatos :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Ian 2011, 17:32

@waxu pulii: mwahahahahaaaaa io pun pariu ca ma-ta-tzi spala chilotzeii :lol: :lol: :lol: si in afara de asta mai pun pariu ca n-ai sarutat nici o femeie toata viatza ta, in afara de bunica-ta. :lol: :lol: :lol:

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 10 Ian 2011, 17:41

:twisted: Bai Georgica, pe mata recunosc ca n-am pupat-o, la curve le dai pewla in gura nu limba :twisted:

Închis