orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

Fario_nebunu scrie:Dragilor, azi seara am vazut la Teatrul National din Buc o comedie franceza numita Dineu cu prosti, ceva francez recent dar ff amuzant. Ideea era cam asa: un grup de bogatani de varsta a doua se distrau organizand pe rand la unul din ei un dineu unde fiecare aducea un "prost" ca sa rada cu totii de el. Se intreceau practic cine aduce prostul cel mai mare. Asta din comedie era Horatiu Malalele si credeti-ma ca juca un prost extraordinar, pe bune, nici nu ai crede ca exista asa ceva! Ei bine ma gandeam ca noi astia de aici daca il aduceam pe Gerula cred ca invingeam lejer...oare sa ma insel?

Pai da unde ai mai vazut actors sa intreaca originalu , ori Gerula ii originalu
Dupa ce o inscenat cu mult dichis si oarecare bulan Fuga in Egipt , se pare ca o ramas in pana la Alba Iulia , unde o crezut ca o sa intre calare pe un cal alb aclamat de multime , vis erotic care apartine insa unui var de-al sau , Vadim

, de unde tragem concluzia ca totusi Gerula viseaza noaptea cu barbati

-
fan G E R U L A
- utilizator constant

Socola Fantasy, ia zi cum si-a inscenat Gerula excursia in Egipt, cand a pus seara taman poza pe care i-ai cerut-o tu la pranz? Ca putea face asta doar daca era pe mana cu tine.
Vox Populi, multumesc pentru sustinere, cred c-o sa ne vedem curand pe forumul lui Gerula. fetita Adelina nu poate sa nu-mi stearga mesajele ca nu face fata altfel. Dar de ce spui sa-mi stearga linkurile? Nu m-am dus pe tot forumul sa pun linkuri la forumul lui Gerula, ca sa-i fac trafic cum ma acuza Tristian de ciuda ca l-am dat de gol ca-i Ulk.
-
SF
- veteran

-
fan G E R U L A
- utilizator constant

Ce-a nimerit-o Gerula cand v-a zis trogloditi.
Capsunar troglodit, daca poza ii de acum trei ani, cum a facut ma sa se imbrace taman cum i-ai cerut tu in ziua aia? A dat in bobi acu trei ani? A citit in stele?
Plangi la fetita Adelina sa-mi stearga ce scriu, sa nu vada forumistii ce prost esti.
Si daca-ti pune si poza pe care i-ai cerut-o la piamide ce dracu mai zici? Ca i-a zis Tutankamon secretu acu trei ani? Nu ma mir ca esti capsunar, atata te duce devla.
-
Adi G
- veteran

fan G E R U L A scrie:Dar de ce spui sa-mi stearga linkurile? Nu m-am dus pe tot forumul sa pun linkuri la forumul lui Gerula, ca sa-i fac trafic cum ma acuza Tristian de ciuda ca l-am dat de gol ca-i Ulk.
asta-i chiar culmea deacuma.... se si dojeneste de unu singur

da mai usurel asa, bag sama ca-i e mila de sine
si acu nici voxu pulii nu-l va lua la perpules ca nah, "n-are de ce"... si uite asa trece iarnaaaaa

-
Adi G
- veteran

fan G E R U L A scrie: Vox Populi, multumesc pentru sustinere, cred c-o sa ne vedem curand pe forumul lui Gerula.
mah da ce nu inteleg io.... de ce curand??? de ce nu imediat??? care-i problema? adelin ii semlecangheorghe, ulk ii tristian, fario nebunu ii sf.... da, exact, aveti dreptate!!! forum de kkt nu??? ciao! bye bye! arrivederci! duceti-vaaaa invartind ca ciocarlia. mah daca mie nu-mi place un forum (rapulitorii.info de exemplu) atunci nu scriu acolo si gata! io nu inteleg ce vreti "voi" sa demonstrati aici? si cui???
-
Vox Populi
- junior

Iarna trece cum am trecut io cu pewla prin gura lu coana mata, adica incet si apasat.
Ce kkt cauti tu aicea ma? Ai venit ieri pe forum si ai gasit cum sa te bagi in seama? Ia mars inapoi la modigligligliani bai onanistule.
-
Nemernic
- veteran

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...