TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 09 Ian 2011, 12:53

@Adelin: Pai daca trebuie sa stergem de praf trotineta lui Gerula ca sa ne mai putem distra aici, o facem si pe asta. :twisted:
Uite cum zic sa ne miscam, daca in loc sa gasesc pregatita doza zilnica de caterinca il gasesc pe fanu cu gura deschisa, vorbesc cu un tovaras care le are si o sa creasca pe info un subiect despre schimbarea patternului la voblere. Daca pe urma il vad cum urla la luna ca l-ai sters de tot, ne mai inscriem vreo doi si incepem sa povestim de scule de anul asta, ca Gerula vad ca-i blocat pe ss700 si microlite, dar nu se intreaba de ce bate vantul pe acolo. Si daca tot n-ajunge, imi iau de mana toti prietenii si vorbim de pescuit de-adevaratelea. :twisted:
E bine asa? :twisted: Cand crezi ca ajunge imi dai un mesaj si ne intoarcem la distractia noastra de fiecare zi :twisted: .

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 09 Ian 2011, 13:08

Vox Populi scrie:imi iau de mana toti prietenii si vorbim de pescuit de-adevaratelea.
da cate maini au in total broastele alea tzestoase??? :shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Ian 2011, 13:10

Gerorgica ......magistral... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Ian 2011, 13:15

Vox Populi scrie:@Adelin: Pai daca trebuie sa stergem de praf trotineta lui Gerula ca sa ne mai putem distra aici, o facem si pe asta. :twisted:
Uite cum zic sa ne miscam, daca in loc sa gasesc pregatita doza zilnica de caterinca il gasesc pe fanu cu gura deschisa, vorbesc cu un tovaras care le are si o sa creasca pe info un subiect despre schimbarea patternului la voblere. Daca pe urma il vad cum urla la luna ca l-ai sters de tot, ne mai inscriem vreo doi si incepem sa povestim de scule de anul asta, ca Gerula vad ca-i blocat pe ss700 si microlite, dar nu se intreaba de ce bate vantul pe acolo. Si daca tot n-ajunge, imi iau de mana toti prietenii si vorbim de pescuit de-adevaratelea. :twisted:
E bine asa? :twisted: Cand crezi ca ajunge imi dai un mesaj si ne intoarcem la distractia noastra de fiecare zi :twisted: .
Spor la treaba pe .info, ca e de lucru acolo....si asteapta mesaul de la mine, te chem eu cand tre' sa vi. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 09 Ian 2011, 13:41

:twisted: Georgica, zici de genoflexiuni in gradina de castraveti? Nu ti-a povestit ma-ta cate flotari a facut cu gura intr-al meu, si cate limbi in *** a bagat, ca sa-i dau trei portii de cremoso sa aiba si ea ceva cald in stomac? :twisted:
@Adelin:Asa ramane. :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Ian 2011, 14:01

Praf de zbor !!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 09 Ian 2011, 14:08

mah... io creca mamica lu vox populii ii agatza carnatzi de gat cand era el mic.

ca sa se joace macar catzeii cu el....

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Ian 2011, 14:26

Vaxule..nimeni , nu are nevoie de tine...dispari pe .info...Sa nu ne scrii. Papa.

Oricum ai topic dedicat cu numele tau acolo.Drum bun ..dont look back ..please. :wink:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Ian 2011, 23:43

Dragilor, azi seara am vazut la Teatrul National din Buc o comedie franceza numita Dineu cu prosti, ceva francez recent dar ff amuzant. Ideea era cam asa: un grup de bogatani de varsta a doua se distrau organizand pe rand la unul din ei un dineu unde fiecare aducea un "prost" ca sa rada cu totii de el. Se intreceau practic cine aduce prostul cel mai mare. Asta din comedie era Horatiu Malalele si credeti-ma ca juca un prost extraordinar, pe bune, nici nu ai crede ca exista asa ceva! Ei bine ma gandeam ca noi astia de aici daca il aduceam pe Gerula cred ca invingeam lejer...oare sa ma insel? :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Ian 2011, 03:48

:lol: ...numa tu puteai sa o comiti iar in halul asta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...desi vorbind serios cred ca le lam fatza la frantzuji! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis