TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 13 Ian 2011, 03:26

:twisted: Bai GeorGhita, io nu vroiam sa ti le zic pe toate, da acuma is cu chef :twisted: Bai, cand o faceam posta pe mata pe-o paine si-un salam, si se terminau portiile de cremoso si ea era inca flamanda, o serveam si cu ceaiuri calde ma. :twisted:
Dup-aia iti dadea tie tata si tot asa :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2011, 07:45

Ma Gerula ,du-te la pescuit...Vezi ca fitofagii ce au iesit anul asta asta au ajuns pe la 2kg,adicatelea numai buni pentru capacitatile tale pescaresti..
Nu mai scrii dincolo???Acu iti pregatesti armata de clone?Unde sint prietenii Vax-ului?Inca n-au intrat??Hai mai,ce faceti, dormiti?

Si pe simbata,ce faci?Iar la Alba?Tai bilete la intrare?Vezi ,maichii sa ai maruntis sa poti da rest,ca acolo vin numa barosani cu .....greutate...Aaaa,m-am prins ,astepti bacsis..Meteahna asta ,ai deprins-o prin Egipt,cind carai bagajele celor din grupul tau,desi in viziunea ta erai lider de grup si stabileai destinatii...Pai normal ca mergeau aia dupa tine ,ca le carai bagajele...si erau timorati ca ramin fara ele....Si uite asa ,ai avut si tu bani sa-ti iei bilet la piramide,ca mamica cred ca si-a luat poseta cu incuietoare...Da nu-i bai, ca gasesti tu cifrul,ca esti baiat enetlijent......
Si asteptam pozele cu sotia ta ,amindoi linga piramide...ca asa te laudai...Ce zisesi??......N-a vrut nimeni sa pozeze linga tine??Pai de ce mai ,mindrete de barbat....ca bradu...cind ii butoi de vin...mai ,mai ce rele is muierile astea ...faraoane,nu alta...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Ian 2011, 07:57

[quote="Tristian"]@rine: prima data si eu si el in sensul de amandoi inaintea lui sau prima data amandoi vizavi de el daca vrei, nu ca si cum ar fi fost prima data pentru amandoi, nu suntem nici gay nici clone, cel putin eu sigur nu ;) Daca vrei sange poate-i dai drumul la al tau. Colectia mea de cutite e deocamdata pentru altceva. ;)

:lol: de ce al meu si nu al lui?
@tristian, mai mult umor ,ce naiba !chiar daca nu-i de calitate, pana la urma ,decat deloc... :D

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 13 Ian 2011, 10:27

Adelin scrie:
Aici esti chiar rautacios...io am auzit din surse de incredere ca e f. bun pescar, doar ca nu-i place sa se laude.
....sper ca aici nu se ia BAN pt "info false". :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adelin, nu vreau sa fiu rautacios dar eu am prins din surse deschise, de maxima incrdere, ca Gerula merge pe balta cu undita, rucsac si cu...pistol pe post de minciog sau grip! :lol: Cand reuseste sa prinda si el un caras mai la kil asa in loc sa il ia din apa cu minciogu din apa trage un glonte si rezolva suferinta bietului solzos! Si mai are un avantaj pistolul, iar aici Adelin poate confirma: daca cineva il irita pe vajnicul pescar Niculae nu mai e nevoit sa se certe, sa inventeze injuraturi etc. Nuuuuu, arata omu pistolu si gataaaa, nimeni nu mai protesteaza! :lol: Sau ma rog, se poate plange pe forum....

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Ian 2011, 11:37

Vaxu'..mai poti? De batranete vorbesc...mosule....Si zici , ca nu vrea sa te lase in za haus, naspa. In vremurile tale glorioase aveai invitatie speciala la zu bahamas :)...Amu esti prea batran, sa te mai bage in seama... Vin lupii tineri...care nu vor sa se alature nici cu invitatie...si mai naspa :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Ian 2011, 12:19

beeeei nea vaxu.... iar baigui aiurea? :lol: lasa ca mi-a zis mie maica-ta cu lacrimi in ochi de "tovarasii" tai :lol: :lol: :lol: cica se impiedica tot timpu de testoasele alea si a vrut sa le dea... mah, da trebuia neaparat sa te dai cu capu de pereti? nu de alta da cica de atunci nu ai mai fi acelasi om, adica baietelu mamii... ti-a cumparat si o undita si cateva carlige cica, sa mai iesi si tu pe afara, sa mai respiri si tu aer curat si nu numai basini de baba... nimic! tu numai la tine in camera la calculator, cu un coif de folie de aluminiu pe cap.
cica e din ce in ce mai rau in ultimu timp, faci baie in fiecare seara cu testoasele tale, se aud zgomote ciudate cateodata... dispar sticlele de spirt medicinal... ii distrusa saraca femeie. numai cand suntem impreuna se mai distreaza si ea un pic, in rest e suparata rau!

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 13 Ian 2011, 12:32

:twisted: Bai ulk, carcalacule, esti infipt in carlig si zici ca tu dai la peste :twisted:
Ia vezi ce-a zis Tristian, el sigur nu, da de tine n-ar mai fi asa sigur :twisted:
Georghita, bai, io n-am vrut sa te nenorocesc povestindu-ti ce facea mata ca sa aiba ce-ti pune pe masa. :twisted: N-o mai face testoasa pe biata femeie, ca pentru tine a stat s-o deselam :twisted: . E, ii si placea pewla, da sa nu mai spui la nimenea :twisted: .

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Ian 2011, 12:34

tu chiar numai atata poti?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Ian 2011, 12:35

Vox.. mai da-te-n spanac de lesinat.. si inceteaza cu injuriile astea, smardoiule nu vezi ca-i devenit penibil ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 13 Ian 2011, 12:37

:twisted: Bai, io v-am aratat cum va vedeti :twisted:
Imagine
Acuma, daca de caterinca subtire nu stiti, poate de trecut pewla prin gura va simtiti. :twisted:

Închis