lacuri M-tii RETEZAT

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tutankhamon
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tutankhamon » 26 Noi 2008, 09:32

shaddow11 scrie:cunosc pe cineva care a fost saptamana trecuta la pescuit pe Gura Apei(binenteles fara nici o jena ca e prohibitie ca doar era prieten cu padurarii)si a prins 3 buc la pestisor...unu de 1kg si aia 2 la 0.5kg...genul asta de oameni contribuie la disparitia pastravilor din lacuri...in fine ...chestia e ca mi-a spus ca vor cei de la adminnistrarea barajului sa il goleasca pt nush ce revizii...e adevarat?pt ca daca e asa ar fi un dezastru...
Ai dreptate...oameni ca astia sunt multi si din pacate nu au jena de nimeni si de nimic, de Gura Apei nu am auzit nimic de golirea lui dar ma interesez, oricum daca se va goli o sa fie un mare dezastru ecologic, nu ar fi problema daca domnii care ar trebui sa aiba grija de treaba asta si-ar face datoria, lacul nu trebuie golit in totalitate pt. asa zisele revizii...dar prevad ca se va goli pana la limita in care se poate prinde tot ce este mare ex. barajul de la Ostrov acum cativa ani cand sa golit...iar oamenii farnici din sat duceau acasa peste cu sacul prins cu furca in baltutele ramase, unde a fost atunci romsilva?????? unde a fost atunci jandarmeria???????, dar de data asta daca aflu de golirea lacului Gura Apei trebuie sa ne organizam noi pescarii mergem la jandarmerie la televiziunile locale, presa, etc. sa asistam cu totii la aceasta activitate si va spun eu ca atunci pestele va ramane in siguranta in lac, revizia domnilor nu dureaza mai mult de doua zile, zile in care noi toti trebuie sa fim de fata asa mi se pare mie corect. Astept opinii si sugestii, eu o sa aflu daca este adevarata aceasta activitate va anunt daca da si astept pretendenti la aceasta activitate

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 26 Noi 2008, 16:32

Sincer nici eu nu am auzit ca se preconizeaza golirea barajului de la Gura Apei . Barajul apartine de Hidroelectrica Hateg.
Daca aflu ceva concret voi anunta ANPA si impreuna cu ei vom lua masuri de protejare a pestelui ce va ramine in baraj pina la umplerea barajului .
Daca aflati ceva concret va rog anuntatima.

tutankhamon
utilizator nou
utilizator nou

Gura Apei

Mesaj de tutankhamon » 27 Noi 2008, 09:31

Tinem legatura aici pe forum si care cum aude ceva despre golirea barajului de la Gura Apei rog postati mesaj aici pe forum, oricum daca se va goli va trebui anuntata populatia ca raman cateva orase fara apa...si asa putem sa impiedicam pradarea si jefuirea unui lac de acumulare superb.

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 11 Ian 2009, 13:52

temerile noastre se pare ca s-au adeverit...tocmai am aflat de la un prieten care are un magazin de pescuit in simeria ca barajul de la Gura Apei a fost golit...sper din tot sufletul ca informatia sa fie falsa dar rog APSHD sa se informeze...si sa ne anuntze cat mai repede!!!

Marius16
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Marius16 » 28 Ian 2009, 18:07

Informatia cu privire la golirea lacului de acumulare Gura Apei este adevarata.Am aflat astazi cu mare mahnire acesat lucru si am vazut si niste pozehttp://www.aventurilapescuit.ro/foto_1728/gura_apei.html

dicojo_dan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dicojo_dan » 31 Ian 2009, 13:25

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Feb 2009, 23:26

Ma gandesc ca ceva pastrav mare tot a supravietuit ca doar nu se gloeste omplet, nu? Sunt curios daca in iunie and merg la ocolul silvic sa iau permis pe lac vor avea onestitatea sa imi zica "mai nene, nu te du ca abia a fost golit si nu prinzi nimic!" :lol:

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 03 Feb 2009, 08:02

Bravo l-au rezolvat si pe asta :evil: . Sa dus dracu si de aici Pastravul :evil: . Intrebarea e cu ce o sa populeze cu caras cumva???. Si eu i-mi faceam planuri ca la 1 Mai sunt acolo :explode: . Gura Apei a fost unul din putinele lacuri care mai avea pastrav mare si nici o alta specie care sa concureze cu el. PACAT MARE PACAT :wallbash:

dicojo_dan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dicojo_dan » 03 Feb 2009, 08:42

la 1 03 2009 va incepe sa acumuleze din nou apa.sa speram ca au mai ramas ceva pastravi,

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Feb 2009, 09:32

dicojo_dan scrie:la 1 03 2009 va incepe sa acumuleze din nou apa.sa speram ca au mai ramas ceva pastravi,
Aproape sigur au ramas pastravi ascunsi in zona tunelelor de aductiune - sunt mari si rari, deci sansa de a prinde unul in timpul legal de pescuit, cu o undita, e mica de tot. Insa ea exista si trebuie sa speram, nu?

Scrie răspuns