??? power pro ???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- holykowalsky
- utilizator constant
oky hai ca m-am lamurit....ramane sa il testez pe rau sa vad cum e...merci la toti......
apropo....am o locatie unde am ratat ceva salai din cauza ca dupa ce ii intep ... fug in nishte pietroaie si mi se taie instant mono-ul...ce leader recomandati pentru situatii de genu asta....nu pun accent pe invizibilitate ..da nici sarma sa nu imi recomandati...
eu am luat sa testez un mono sufix tritanium(clear) de 0.3, zic astia de la sufix ca e de 10x mai rezistent la frecat decat monoul normal...si vad ca e cotat ca fiind mai rezistent decat fluorocarbonul de la ei...
apropo....am o locatie unde am ratat ceva salai din cauza ca dupa ce ii intep ... fug in nishte pietroaie si mi se taie instant mono-ul...ce leader recomandati pentru situatii de genu asta....nu pun accent pe invizibilitate ..da nici sarma sa nu imi recomandati...
eu am luat sa testez un mono sufix tritanium(clear) de 0.3, zic astia de la sufix ca e de 10x mai rezistent la frecat decat monoul normal...si vad ca e cotat ca fiind mai rezistent decat fluorocarbonul de la ei...
Bla bla bla, bla bla bla
-
- veteran
Cel mai bun material pt leader, dupa parerea mea , este Amnesia Sunset.
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... &noImage=0
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... &noImage=0
- holykowalsky
- utilizator constant
nu e nici un incident...acolo in locul asta "secret"Sir Caca scrie:Am vazut si eu o data asa ceva la un prieten. Probabil ai prins un accident, la oricine se mai intampla. Esti al doilea caz cu asemenea problema, in rest nici eu n-am patit si nici altcineva din cunoscutii mei care folosesc Power Pro. Si nu sunt putini.

Bla bla bla, bla bla bla
folosesc PP si nu am constatat galme sau sa se ia culoarea de pe el...adevarul e ca nu l-am tinut intre degete cand am incarcat tamburul,dar nu am vazut nici o "pulbere" pe inele sauy galet.Se mai decoloreaza in timp la pescuit,dar e ok!
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- holykowalsky
- utilizator constant
- holykowalsky
- utilizator constant