??? power pro ???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Feb 2007, 10:17

mai, nu este o noutate, si eu am avut pe toate cele 3 role de PP, acele "asperitati" ca sa zic asa, dar dispar dupa cteva lanseuri! nu stiu exact ce sunt acelea, dar exista pe PP, si nu PP de piat, ci PP de Cabela's!

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Re: ??? power pro ???

Mesaj de holykowalsky » 22 Feb 2007, 10:52

Sorin scrie: de curiozitate , cati bani ai dat pe firu ala ?

e luat de la mag. rapitori.....70 lei
Bla bla bla, bla bla bla

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 22 Feb 2007, 10:53

trebuia sa dau dublu ca sa fie drept :shock: :shock:
Bla bla bla, bla bla bla

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Feb 2007, 10:57

exact .....deci te-ai invartit de o ...tzeapa

am vazut ,,power pro'' .....fake......gramada
la preturi derizorii , de obicei cutiile sunte ceva mai mici
un Power Pro adevarat nu face niciodata nici o galma si nu se ia galbeneala pe degete .....se ia doar in pescuit

ia-ti de pe Cabela's sau de la o sursa de incredere care aduce din state si o sa vezi diferenta .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 22 Feb 2007, 11:03

Sorin scrie:exact .....deci te-ai invartit de o ...tzeapa

un Power Pro adevarat nu face niciodata nici o galma si nu se ia galbeneala pe degete .....se ia doar in pescuit

ia-ti de pe Cabela's sau de la o sursa de incredere care aduce din state si o sa vezi diferenta .

de unde crezi tu ca este cel de pe totalfishing?cum sa nu se ia galbeneala pe deget??? :shock: eu dau cu PP de 4 ani, acel praf fin si galben ramine si pe galet si pe inele, asta in primele 2-3 partide.
Imagine

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Feb 2007, 11:14

mihai.f scrie:

de unde crezi tu ca este cel de pe totalfishing?cum sa nu se ia galbeneala pe deget??? :shock: eu dau cu PP de 4 ani, acel praf fin si galben ramine si pe galet si pe inele, asta in primele 2-3 partide.
vorbeam eu ceva de totalfishing ??????....ca nu mi-am dat seama....
tonul tau e nelalocul lui si nu-mi aduc aminte sa te fi deranjat cu ceva

explicam doar lui holykowalsky ca a cumparat un fir contrafacut . Nu stiu de unde l-a luat si nu ma intereseaza

si eu dau de multi ani cu PP aproape exclusiv si nu se ia galbeneala pe nici un deget si pe nici un galet , decat daca sunt de smirghel

e un fir vopsit , si galbenul se duce destul de repede , dar pescuind-ul , nu trecandu-l prin degete .
Producatorul mentioneaza clar asta , si recomanda ca daca pescarul vrea poa sa-l dea apoi cu marker
aceasta decolorare in pescuit nu afecteaza in nici un fel calitatea firului; nu face nici galme , nici fire iesite , si nici prafuri galbene.....
sa fim seriosi
pescuiasca si el va

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 22 Feb 2007, 11:30

mihai.f scrie:

sincer nu ma intereseaza problema culorii care se ia...
mi s-au parut chiudate "dimburile" alea mici care se repeta constant pe toata lungimea firului.........

vroiam doar sa stiu cati dintre cei ce folosesc acest fir au avut aceasta "problema" (asta daca au sesizat-o ca poate foarte bine sa treaca neobservata)

is curios de ce consideri ca 700.000 lei e putin si ar fi trebuit sa coste dublu....ce pret are in USA????? sa imi raspunda domnul Sorin....
Bla bla bla, bla bla bla

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Feb 2007, 11:41

holykowalsky

abia acuma vad ca ai zis mai sus cat ai dat pe el si de unde .Mihai le aduce intr-adevar din state

eu ma refer la multitudinea de fake-uri de prin magazine
nu mai departe de ieri am vazut ,,PP'' LA 30 RON alaturi de alte produse ...clar ,,chinezisme''

Nu zic unde ca n-are nici un rost

daca doresti sa stii pretul , intra pe site-ul Cabelas si il vezi acolo

cat despre galme , aschii si alte minuni , eu pescuiesc cu 8, 10 , 15 , 20 lb dar n-am avut nicioadat astfel de probleme si nu e normal sa patesti asa ceva
cel de 8lb se pare ca e mai plat si se mai rasuceste dar nici vorba de galme si aschieri

PS : nu sunt domn .Sunt Sorin .
pescuiasca si el va

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 22 Feb 2007, 11:48

Iti spun eu!
Pe site la PowerPro , un fir de 10 lbd , Hi Vis Yeloow si de 150 de yarzi cum e ala de pe total scrie 16$!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Feb 2007, 11:54

PS : nu sunt domn .Sunt Sorin , zis si Sorinaccio sau spaima salaului in orice conditii! :D just joking :lol:

mai, eu am Power Pro si de la Mihai, si de la Total Fishing si de la altcineva, totate din State aduse clar...galbeneala se ia pe mana cand il mulinezi pe tambur, dar dispare, si acele galme, repet :!: , exista...habar nu am ce sunt, dar ideea este ca dispar, si oricum sunt putine la nr. pe fir...

apropos: si la Tuf Line XP se ia putin, putin de tot ceva galbeneala, mai putin ca la PP...

oricum mi se par printre cele mai bun fire, daca nu cele mai bune, dupa mine cu un PLUS pt. PP, atat la rezistenta, cat si la calitati in timp, imbibare cu apa, etc!

Tuf Line XP e ceva mai matasos, pe cand PP este ceva mai "rigid", sarmos!

Scrie răspuns