??? power pro ???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 22 Feb 2007, 23:31

holykowalsky scrie:
Sir Caca scrie:Am vazut si eu o data asa ceva la un prieten. Probabil ai prins un accident, la oricine se mai intampla. Esti al doilea caz cu asemenea problema, in rest nici eu n-am patit si nici altcineva din cunoscutii mei care folosesc Power Pro. Si nu sunt putini.
nu e nici un incident...acolo in locul asta "secret" :) daca fuge in pietroaie ti se taie rapid ...de fiecare data..:) ...si era vorba de monofilament nu de power pro...se poate ca power pro-ul sa reziste dar ma indoiesc de aia o sa folosesc un leader...nu de alta da salaii de acolo is rari si au ceva kile si plangi daca-l scapi
near the beer

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 23 Feb 2007, 13:47

Apropo de obs. "galmelor" pe PP-am vazut cu ceva vreme in urma cateva role aduse din Ungaria de la un magazin serios- din 5 sau 6 role, 2 aveau acele "galme" prezente de la inceputul rolei, iar celelalte nu. Un prieten a cumparat o rola tot din Ungaria, si pe ultimii 30 m avea aceeasi problema. In schimb eu am fost in urma cu 3 sapt la acelasi mag. si am luat de pe rola mare, de 1500, o bucata de 100m si nu are nici o problema. Asa ca nu stiu ce concluzie se poate desprinde.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 24 Feb 2007, 07:11

Am primit aseara ata si in afara de faptu ca sa luat nitica vopsea de pe ea in timp ce o mulinam nu am sesizat nici un fel de galme pe ea!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Feb 2007, 11:04

holykowalsky scrie:hai ...care mai recomanda un fir pentru leader...da rezistent la taieturi in pietre...:)
Seaguar fluorocarbon - eu folosesc varianta de 15 lb si sunt f. multumit de el.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Feb 2007, 14:25

[quote="holykowalsky"].eu vreau sa imi recomande cineva un leader contra taieturilor...nu ma intereseaza partea cu invizibilitatea in apa...
dar sa fie cineva care a fol asha ceva nu din auzite sau citite...daca se poate......[/quote]

Holy , am pierdut pesti cu leader de otel , pescuind la viu , si cred in continuare ca tre sa fi mai macho in locuri din astea . Daca vrei insa neaparat un leader , am folosit Colmic Fender de 0,40 . Nu-i fluorocarbon , ii mono normal , insa are culoare buna , nu stiu daca se mai fabrica . A nu se incurca cu alte fire de la Colmic . Mi s-a parut bun la abraziune , ii drept ca verific mult primi metri de fir , cred ca-i o obsesie , si schimb imediat daca vad ceva zgirietura .

Fir Intins!!!

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 24 Feb 2007, 15:36

am testa power pro pentru 2 ore pe apa ....e oky.....ma asteptam sa ma obisnuiesc mai greu cu textilul da nu a fost nici o problema....

in sfirsit sint si eu mai linistit cand am 30m de fir in apa ca pot sa intep calumea ...:)

era cam frig, sub zero, si e cam nashpa cu gheata pe fir sa faci teste da s-a comportat bine......acu sa vedem in timp cum e..
Bla bla bla, bla bla bla

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 24 Feb 2007, 15:39

SF scrie:
holykowalsky scrie:.eu vreau sa imi recomande cineva un leader contra taieturilor...nu ma intereseaza partea cu invizibilitatea in apa...
dar sa fie cineva care a fol asha ceva nu din auzite sau citite...daca se poate......
Holy , am pierdut pesti cu leader de otel , pescuind la viu , si cred in continuare ca tre sa fi mai macho in locuri din astea . Daca vrei insa neaparat un leader , am folosit Colmic Fender de 0,40 . Nu-i fluorocarbon , ii mono normal , insa are culoare buna , nu stiu daca se mai fabrica . A nu se incurca cu alte fire de la Colmic . Mi s-a parut bun la abraziune , ii drept ca verific mult primi metri de fir , cred ca-i o obsesie , si schimb imediat daca vad ceva zgirietura .

Fir Intins!!!
leader de otel????? si ce lungime avea........cred ca nu vorbesti de struna :)
Bla bla bla, bla bla bla

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Feb 2007, 14:01

[quote="holykowalsky"]

leader de otel????? si ce lungime avea........cred ca nu vorbesti de struna :)[/quote]

Trimit un pm .

Fir Intins!!!

mikebazga
junior
junior

Mesaj de mikebazga » 25 Feb 2007, 19:23

Lamuriti-ma si pe mineeeee!Saptamana trecuta am luat si eu un PP de 8 lbs de la "total fishing",ieri am fost la Cluj si mi-am luat si mulineta si lanseta.La jigging sunt novice ,am pescuit doar cu mono,de anul asta o sa incerc sa intru,step-by-step,in rand cu lumea.Eu pescuiesc doar in lacuri,au fund malos,fara structuri,pietroaie.Atunci mai e necesar leader mono sau fluorcarbon?Sau e suficient sa "cojesc"putin PP-ul,pe portiunea unde o sa fac nodul?Indicati un nod Rapala sau unul fix,sau folosirea unei agrafe duolock, care,spun unii confera naturalete in miscarea twisterului?Multumesc!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 25 Feb 2007, 19:28

cand sunt pe lacurile unde stiu ce mananca folosesc nodul palmonar si uni ;) cand sunt pe "teritoriu nou" folosesc agrafe rapide de la cormoran nr 12 ;)

Scrie răspuns