??? power pro ???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Feb 2007, 11:06

holykowalsky scrie: la avat dai cu ce ai......conteaza mai mult dimensiunea pestelui raportat la fir decat specia....pesti mici..fire subtiri deci mai invizibile....pesti mari fire mai rezistente ... mai vizibile in apa....
s-o crezi tu ca folosesti fire mai vizibile la avatii mai mari,aia-s muuult mai greu de pacalit decat cei mici. :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 28 Feb 2007, 16:13

Punctat corect !

De multe ori nu pun botu nici la fluorocarbon ( un tambur intreg sau leader la mono ).

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 28 Feb 2007, 20:23

Michael scrie:
holykowalsky scrie: la avat dai cu ce ai......conteaza mai mult dimensiunea pestelui raportat la fir decat specia....pesti mici..fire subtiri deci mai invizibile....pesti mari fire mai rezistente ... mai vizibile in apa....
s-o crezi tu ca folosesti fire mai vizibile la avatii mai mari,aia-s muuult mai greu de pacalit decat cei mici. :lol:
daca citeai atent intelegeai ce vroiam sa zic.....
daca stii ca in zona in care pescuiesti sint pesti de o anumita talie +3kg dai cu fir mai gros decat pentru pesti pana la 1,5kg....automat pierzi din atuul invizibilitatii...de aia am zis ca mai mult conteaza dimesiunea pestelui vizat... eu asha fac.....tu daca dai cu mono de 0.14 la pesti de peste 3kg e treaba ta.....eu vreau sa ii si scot sa le fac o pozna

acu fiecare face cum il duce capu'...no offence :)
Bla bla bla, bla bla bla

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 28 Feb 2007, 20:25

remus s scrie:Punctat corect !

De multe ori nu pun botu nici la fluorocarbon ( un tambur intreg sau leader la mono ).
poate ca problema e in alta parte nu neaparat din cauza firului...mai stiii..:)
Bla bla bla, bla bla bla

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 28 Feb 2007, 20:58

Poate.......... mai stii ???? :)))

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 28 Feb 2007, 21:08

Orcum , eu sunt unul din putinii care au renuntat la multifilamente (deocamdata ) , avand rezultate mult mai bune cu monofilamente ( cu un coeficient de intindere cat mai mic ) atat la vobler cat si la jig , folosesc jiguri de max 7g , mai mult nu prea e nevoie pe apele de aici .

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 28 Feb 2007, 21:44

remus s scrie:Orcum , eu sunt unul din putinii care au renuntat la multifilamente (deocamdata ) , avand rezultate mult mai bune cu monofilamente ( cu un coeficient de intindere cat mai mic ) atat la vobler cat si la jig , folosesc jiguri de max 7g , mai mult nu prea e nevoie pe apele de aici .
eu nu pot inca sa ma pronunt...mai am de testat... da ce te-a nemultumit asha tare...

daca vrei sa pescuiesti la 30-40m de mal si la adancime nu prea poti cu mono de aia am luat textil
Bla bla bla, bla bla bla

Scrie răspuns