??? power pro ???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- holykowalsky
- utilizator constant
??? power pro ???
o intrebare...
am luat un fir power pro de 10lbs fluo si cand l-am mulinat pe tambur am tinut mana pe fir sa-l tensionez...si din 15cm in 15cm am simtit niste bump-uri pe toata lungimea firului......e normal????...
m-am uitat mai atent si pare sa fie un firisor iesit afara....chestia ciudata e ca se repeta constant la aceeasi distanta...
aaaa si am ramas si cu o pulbere galbena pe degete ..destul de multa ????(cred ca vopseaua oricum nu e permanenta de aia face asha)
am luat un fir power pro de 10lbs fluo si cand l-am mulinat pe tambur am tinut mana pe fir sa-l tensionez...si din 15cm in 15cm am simtit niste bump-uri pe toata lungimea firului......e normal????...
m-am uitat mai atent si pare sa fie un firisor iesit afara....chestia ciudata e ca se repeta constant la aceeasi distanta...
aaaa si am ramas si cu o pulbere galbena pe degete ..destul de multa ????(cred ca vopseaua oricum nu e permanenta de aia face asha)
Bla bla bla, bla bla bla
- mihaimircea
- veteran
-
- veteran
- mihaimircea
- veteran
- holykowalsky
- utilizator constant
daca zici ca ai pescuit si nu pare sa influenteze rezistenta e ok...da totusi ma asteptam sa fie drept fara probleme de genul asta...is curios daca toate power pro-urile au defectul asta.......[/quote]andrei-ovidiu scrie:intr-adevar acele "galme", "bumpuri" exista pe Power Pro, dar dispar dupa primele lanseuri!
Bla bla bla, bla bla bla
eu am de 10lb,adus de mihaif(multumesc inca odata mihai)
nu am sesizat asemenea probleme la el,e ciudat ce spui
oricum pt mine ramane "the one" mai ales ca acuma au scos varianta de 5lb pe care deabia astept sa o incerc.
oricum pt mine ramane "the one" mai ales ca acuma au scos varianta de 5lb pe care deabia astept sa o incerc.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
- holykowalsky
- utilizator constant
ai tinut degetele pe el cind l-ai mulinat pe tambur....?????adiwolf scrie:eu am de 10lb,adus de mihaif(multumesc inca odata mihai)
Bla bla bla, bla bla bla
Re: ??? power pro ???
de curiozitate , cati bani ai dat pe firu ala ?holykowalsky scrie:o intrebare...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.