Barci, caiace, colac cu ratzusca si alte chestii de plutit!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Ok baeti se pare ca vorbiti in necunostinta de cauza din canoe se poate pescui perfect se sta mult mai bine decat in pneumatica cat despre loc nu mai spun intr-o ambarcatiune care are 4m lungime cu 90 latime cred ca poti cara cate bete vrei si cate cutii cu accesorii doresti si ca argumente am sa va arat niste poze cat de curand si sa nu uitam ca dintrun amarat de caiac eschimosi pescuiesc balene.
Pana la urma este optiunea fiecaruia sa pescuiasca cum vrea si din ce vrea
Pana la urma este optiunea fiecaruia sa pescuiasca cum vrea si din ce vrea
barci caiace gonflabile
sunt pe cale de a-mi echipa o barca din fibra confectionata cu ajutorul unui prieten,pt motorizare am ales un motor de 4 cp in 4 t .nu sunt un pescar inrait dar vizitez Delta de 3-4-ori pe an in reprize de 5-6-zile.de fiecare data plec cu naduf din delta (peste nu cumpar,dau de mancare la tantari cat incape,noroi pana in gat,mai nou tot felul de importanti care cer bani pentru nu stiu ce proprietati si drepturi,etc)cu toate inconvenientele aratate ,nu dureaza o saptamana si-mi esta dor din nou de Delta.dar subiectul nu esta acesta,ci cum sa faci sa te simti bine in Delta cu cheltuieli cat mai putine si cu cat mai multa libertate de deplasare.eu am utilizat in Delta:barca de doua persoane ,diverse barci din cauciuc,barci mari din fibra cu motoare puternice.cred ca solutia ideala pentru Delta esta o barca din fibra pt doua trei pers cu un motor economic in 4 t si 4-6cp .barca ar trebui lasata la un localnic in Delta si transportat doar motorul.pot spune ca am prins furtuna pe lac ,vint puternic si valuri mari,daca nu aveam o barca de fibra marisoara(4 pers)si vasle, degeaba aveam motor . apa esta mica , vantul ridica valuri mari si mu ai ce face cu motorul.concluzia mea este ca pentru siguranta pescarului si a sculelor de pescuit ,se cere o barca din fibra de 3-4m cu 2-
3 banci flotoare .discutiile de pana acum m-au facut curios sa stiu cum ar putea fi folosit un caiac sau o canoe in Delta si daca merge pus un motor electric sau un motor de mic litraj.ma refer la ce discutii au fost despre o canoe lata stabila ,f usoara din fibra sau plastic.am avut o barca gonflabila de 3 pers Savylor cu motor electric , a fost ce-a mai neispirata achizitie pe care am facut-o. nou fiind motorul nu functiona mai mult de 30 min.iar barca era ca un aspirator de gauri.nu am fost nici-o data in canoe sau in caiac , banuiesc ca sunt foarte manevrabile .dupa cat sunt eude comod le-as pune si pedale.
este tarziu .daca aveti idei despre o canoe sau caiac la care sa pot pune un motoras, va rog nu le ascundeti.
3 banci flotoare .discutiile de pana acum m-au facut curios sa stiu cum ar putea fi folosit un caiac sau o canoe in Delta si daca merge pus un motor electric sau un motor de mic litraj.ma refer la ce discutii au fost despre o canoe lata stabila ,f usoara din fibra sau plastic.am avut o barca gonflabila de 3 pers Savylor cu motor electric , a fost ce-a mai neispirata achizitie pe care am facut-o. nou fiind motorul nu functiona mai mult de 30 min.iar barca era ca un aspirator de gauri.nu am fost nici-o data in canoe sau in caiac , banuiesc ca sunt foarte manevrabile .dupa cat sunt eude comod le-as pune si pedale.
este tarziu .daca aveti idei despre o canoe sau caiac la care sa pot pune un motoras, va rog nu le ascundeti.
- costica_fishing
- veteran
Re: barci caiace gonflabile
Bine ai venit printre noi!eugend scrie: este tarziu .daca aveti idei despre o canoe sau caiac la care sa pot pune un motoras, va rog nu le ascundeti.
Ideea cu caiacul cu motoras e nastrusnica de-a binelea!
Parerea mea.
Daca tot ii pui motor,
mai bine fa-o vapor!

Si acum:
cat ai dat pe motorul tau de 4cp in 4 t?
Ce barcuta de fibra folositi si de unde ati achizitionat-o?
near the beer
am eu una de vanzare..2,40 kingfisher nou noutza...o dau cu 100$ mai putzin ca la fabrica.. ... e gri http://www.kingfisher.ro/ro/produse/bar ... id_model=1
barci gonflabile canoe
asa esta d-le Castica ,cam gogonata chestia cu motorul la caiac dar comoditatea are regulile ei.motorul este un mercury si a costat de nou 1000 eu .barca este asemanatoare cu modelul Laguna de trei persoane .pana da caldura ma straduiesc sa finisez barca ,sa-i fac indemanarile necesare sa poata fi folosita si pe ploaie ,eventual sa pot dormi in ea la nevoie.pana se va face timpul de plecat in delta incerc sa-mi omor dorul cu tot felul de idei nastrusnice .si de ce nu caiac cu motor ,le-am vazut intr-un reportaj pe amazon.pana la urma pot pune si pe o placa de surf un motoras si un scaunel de pe care sa pescuiesc .ca m-am saturat de pescuit din barca pneumatica in pozitia catelului nevoit sa doarma afara iarna intr-o cusca prea stramta.NOROCUL meu ca am descoperit ,,rapitorii" .
- Borealis Fly
- veteran
eugend:
La un caiac de 4-5 persoane dar folosit de doua, poti sa adaugi o chila retractabila ca la iole si un catarg de 3 m. Pui o panza si ai o veliera cu care calatoresti gratis cand bate vantul. Nu este vant la vasla sau de ce nu ... doua axe cu pedale ca la bicicletele in tandem si o elice. Poti echipa canoea si cu spatii inchise ermetic, pentru a inmagazina echipament de camping, mancare, haine uscate ...etc
Caiac cu vela am vazut la eschimosi.
La un caiac de 4-5 persoane dar folosit de doua, poti sa adaugi o chila retractabila ca la iole si un catarg de 3 m. Pui o panza si ai o veliera cu care calatoresti gratis cand bate vantul. Nu este vant la vasla sau de ce nu ... doua axe cu pedale ca la bicicletele in tandem si o elice. Poti echipa canoea si cu spatii inchise ermetic, pentru a inmagazina echipament de camping, mancare, haine uscate ...etc

Caiac cu vela am vazut la eschimosi.

Fir intins!
Borealis F
Borealis F