Barci, caiace, colac cu ratzusca si alte chestii de plutit!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
mai exista niste caiace, sit-on-top parca le zice, da' n-as baga mana in foc. din cate am citit despre ele sunt super stabile alea si foarte manevrabile. se produc si pentru pescuit marin. voila:
http://www.kayakfishing.com/
http://www.kayakfishing.com/
De pescuit poti pescui si de pe o pluta, un trunchi de copac, ma rog, tot ce pluteste. Chestia este ca in caiace sau canoe nu poti sta in picioare si nici ne este loc decit pentru foarte putin material.
Se poate pescui de pe ele, chinuit. Cind prinzi un peste mai maricel nici nu-l poti scoate din apa.
Se poate pescui de pe ele, chinuit. Cind prinzi un peste mai maricel nici nu-l poti scoate din apa.
-
- utilizator constant
lolz. nu e chiar asa. uitati-va pe site-ul ala pe care vi l-am dat la poze, prind baietii oarece pestisori din plutitoare gen caiac.
cica e nasol de tot sa dai la stiuca din belly-boat, povestea unul care si-a luat o lovitura de la o stiuca de 8kg fix in partile sensibile, cand a vrut aia sa intre sub barca. ala da dril de neuitat.
)
cica e nasol de tot sa dai la stiuca din belly-boat, povestea unul care si-a luat o lovitura de la o stiuca de 8kg fix in partile sensibile, cand a vrut aia sa intre sub barca. ala da dril de neuitat.

Normal, reclamele sunt bine facute. Vezi baietii cu pesti frumosi, dar nici in reclama nu sta unul in picioare.
Mai e o chestie. In caiac nu stai asezat ca pe scaun asa cum ar fi o bancheta de barca, ci pe jos cu piciorele intinse in fata ta. Acum sa facem experienta urmatoare. Stam pe podea cu piciorele intinse in fata si incercam sa imaginam ca avem o lanseta in mina si si tot lansam. E confortabil ?
Mai e o chestie. In caiac nu stai asezat ca pe scaun asa cum ar fi o bancheta de barca, ci pe jos cu piciorele intinse in fata ta. Acum sa facem experienta urmatoare. Stam pe podea cu piciorele intinse in fata si incercam sa imaginam ca avem o lanseta in mina si si tot lansam. E confortabil ?

eu in gonflabila mea stau in picioare, stau asezat normal ( ca pe scaunel ), stau asezat cu picioatrele intinse, chiar in directii diferite
de asemenea nu se poate rasturna ( nu poti scufunda un balon lateral chiar daca iti propui )
ma pot intoarce foarte usor si pescui in ce directie vreau, cu barca ancorata solid, stand pe baloanele laterale sau pe scandurica pe mijloc, ceea ce nu cred ca poti face cu o canoe
daca se sparge un balon raman altele doua, daca iti ia apa canoea cred ca te cam scufunzi, nu ?

de asemenea nu se poate rasturna ( nu poti scufunda un balon lateral chiar daca iti propui )
ma pot intoarce foarte usor si pescui in ce directie vreau, cu barca ancorata solid, stand pe baloanele laterale sau pe scandurica pe mijloc, ceea ce nu cred ca poti face cu o canoe
daca se sparge un balon raman altele doua, daca iti ia apa canoea cred ca te cam scufunzi, nu ?