Barci, caiace, colac cu ratzusca si alte chestii de plutit!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Eduard Smaranda
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Eduard Smaranda » 06 Ian 2005, 23:48

Scuze dinou se pare ca nu functioneaza ,acceseaza www.donau-delta.com daca nu poti sa accesezi am sati trimit niste poze.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 07 Ian 2005, 08:49

Aceste canoe sunt intr-adevar bune pentru plimbat si explorat. Pentru pescuit in picioare nu prea merg insa. Nu sunt facute pentru asa ceva.
Si nici nu prea e loc pentru cutia de naluci, doua trei lansete etc...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Ian 2005, 11:14

Nu-mi place ca vaslele nu sunt prinse de barca. Pentru a corecta pozitia barcii trebuie sa pui lanseta jos, sa iei padela, etc. Prea complicat!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Ian 2005, 12:05

mai exista niste caiace, sit-on-top parca le zice, da' n-as baga mana in foc. din cate am citit despre ele sunt super stabile alea si foarte manevrabile. se produc si pentru pescuit marin. voila:

http://www.kayakfishing.com/

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 07 Ian 2005, 12:18

De pescuit poti pescui si de pe o pluta, un trunchi de copac, ma rog, tot ce pluteste. Chestia este ca in caiace sau canoe nu poti sta in picioare si nici ne este loc decit pentru foarte putin material.
Se poate pescui de pe ele, chinuit. Cind prinzi un peste mai maricel nici nu-l poti scoate din apa.

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucian Anghel » 07 Ian 2005, 13:54

Cand te-oi ridica in picioare cu o stiuca in carlig care tocmai a plecat pe sub caiac, sa vezi plonjoane si accesorii de pescuit pe fundul apei.....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Ian 2005, 14:09

lolz. nu e chiar asa. uitati-va pe site-ul ala pe care vi l-am dat la poze, prind baietii oarece pestisori din plutitoare gen caiac.

cica e nasol de tot sa dai la stiuca din belly-boat, povestea unul care si-a luat o lovitura de la o stiuca de 8kg fix in partile sensibile, cand a vrut aia sa intre sub barca. ala da dril de neuitat. :))

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 07 Ian 2005, 15:41

Normal, reclamele sunt bine facute. Vezi baietii cu pesti frumosi, dar nici in reclama nu sta unul in picioare.
Mai e o chestie. In caiac nu stai asezat ca pe scaun asa cum ar fi o bancheta de barca, ci pe jos cu piciorele intinse in fata ta. Acum sa facem experienta urmatoare. Stam pe podea cu piciorele intinse in fata si incercam sa imaginam ca avem o lanseta in mina si si tot lansam. E confortabil ? :twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Ian 2005, 15:44

nope. nu este. dar nici intr-o barca pneumatica cu vasle nu e tocmai placut sa n-ai mobilitate. indiscutabil cea mai buna solutie este sa fii motorizat, dar varianta asta e doar pentru premianti. :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Ian 2005, 15:57

eu in gonflabila mea stau in picioare, stau asezat normal ( ca pe scaunel ), stau asezat cu picioatrele intinse, chiar in directii diferite :lol:
de asemenea nu se poate rasturna ( nu poti scufunda un balon lateral chiar daca iti propui )
ma pot intoarce foarte usor si pescui in ce directie vreau, cu barca ancorata solid, stand pe baloanele laterale sau pe scandurica pe mijloc, ceea ce nu cred ca poti face cu o canoe
daca se sparge un balon raman altele doua, daca iti ia apa canoea cred ca te cam scufunzi, nu ?

Scrie răspuns