discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
paul
- Moderator

-
horacleus scrie:Asta imi aminteste de un prieten care avea o barca ruseasca de 7-8 ani si o trintea si o forja in ultimul hal, sa o strice ca sa-si poata lua una noua, dar barcuta nu coopera deloc si se incapatina sa functioneze bine

.
Asta inseamna ca era destul de rezistenta si barca aceea ruseasca. Oricum, 7 -8 ani pentru o barca, mai ales daca a fost folosita, inseamna ceva
Pentru mine conteaza mult sa am ceva garantie la ea, fie si macar 6 luni, si in perioada asta s-o pot folosi cat mai des (macar o data pe saptamana) din motivul asta m-as feri sa cumpar de la rusi.
Cum spunea si MihaiV, e mai comod sa ai o barca usoara, chiar eventual s-o strangi si s-o pui deasupra rucsacului. La pompa, de nevoie dai daca nu ai compresor, nu-i asta problema. Oricum, dintre toate, prioritate la mine are garantia...
-
gabii
- utilizator constant

Salut!
Are cineva informatii suplimentare, un sait-ceva cu privire la barcile Arges2 facut la pitesti? Ca pt Kingfisher am gasit, da au preturi destul de mari (521 - 632 Eur).
-
horacleus
- utilizator constant

Eu i-am sunat in vara, dar mi s-au parut extrem de neseriosi sau dezinteresati sa-si vinda marfa.I-am sunat de 3 si i-am rugat sa-mi trimite pe fax sau mail datele tehnice si preturile-rezultatul, zero barat.

Oricum, din cite am inteles,preturile sint cam tot pe acolo cu kingfisherul, poate ceva mai mici.
-
todi
- veteran

-
horacleus, sunt cu 20%-30% mai scumpe decat kingfisher.
Numai bine!
-
Adelin
- Moderator

Poate un izolir ar rezolva neintelegerile...

referitor la reumatism.
-
costica_fishing
- veteran

-
Sustin ce spune Todi (barcile facute de Rolast - Pitesti sint maio scumpe decat Kiingfisher).
Si in plus nu prea mai fabrica!
Nici Areca - Bucuresti.
-
todi
- veteran

-
Costica fratioare, culmea e ca merita!!!! Te rog sa ma crezi ca am ramas 100% cu ochii holbati

cand am vazut cat de groase sunt. Si parca n'ar fi cauciuc la exterior, intelegi? Si da ai dreptate, am inteles de la baieti ca nu se mai gasesc usor - probabil nu s'au vandut fiind prea scumpe.
Numai bine!
-
Eduard Smaranda
- utilizator nou

Barci pneumatice! fratilor va riscati deceaba nu poti sa pescuesti peste tot nu poti intra in japse pe lacuri m-ai mari nu m-ai spun daca bate vantu salut pescuit.Propunerea mea (pentu mine este idealul pentru pescuit) este canoe canadiana , am reusit sa construesc acum 3 ani in Tulcea din fibra de sticla are 40kg poate cara 2 persoane + 350kg se transporta usor pe portbagaj pe masina poti intra unde vrei cu ea este foarete stabila daca se rastoarna(paractic imposibil) pluteste poti pescui chiar si din piciore de vant nu m-ai spun nu ai treaba, viteza daca trag 2 persoane incepatoare 10-12 km pe ora ,se pescueste perfect la trena plus iti ofera posibilitatea de cara tot echpamentul cu tine si de a te muta cand vrei, practic poti organiza expeditii de pescuit(accesta fiind si scopul). Aceasta este parerea mea eu ma ocup de 3 ani cu organizarea de expeditii cu canole in delta dunari pentru turistii straini(olandezi.vezi
www.Donau-Delta Canoe Centre.com).Pretul unei canoe ajunge cam 250 euro + padele 40 euro+ 2 veste 30euro=320euro daca o faci in Tulcea , mai pot fi facuta la Arad dar costa cam 700 euro fara padele si veste.
-
Adelin
- Moderator

@Eduard Smaranda-Cred ca e ceva gresit la adresa
www.Donau-Delta Canoe Centre.com, ca nu merge si suntem si noi curiosi.
Unde se poate face in Arad?
-
Eduard Smaranda
- utilizator nou

Scuze am uitat ca a fost schinbat numele saitului noul nume este
www.donau-delta.com In Arad se fac la Westsport acesta era numele firmei avea si un sait dar in ultima perioada nu lam m-ai gasit nu m-ai exista sau poate este in constructie din cate stiu patronul era un tip plecat in Germania care nu prea era multumit de vanzarile din Romania si ar fi vrut sa mute totul in Germania(oricum producea 90%pentru Geramania).