pescuit la pastrav cu rotative si plastice pe rauri de munte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Mihai, chestia asta cu "n-a auzit nimeni de el" nu este o regula. Iti dau cuvantul meu de onoare ca am auzit tarziu de oscilantele lor, dar de atunci am prin de 3x mai mult pastrav decat in toata viata mea. In ce priveste distributia, am uitat sa scriu atunci, baiatul caruia i-am postat nr. de tel se ocupa de chestia asta si pana la urma nu e nimic rau: unii produc si altii vand. Oscilantele se fac destul de greu ( nu pot face mai mult de 200 pe luna) si nu mai au timp sa se ocupe de distributie. Am sunat pe cei care le fac si mi-au confirmat chestia asta.
[quote="vanatoruldepesti"]Mihai, chestia asta cu "n-a auzit nimeni de el" nu este o regula. Iti dau cuvantul meu de onoare ca am auzit tarziu de oscilantele lor, dar de atunci am prin de 3x mai mult pastrav decat in toata viata mea. quote]
Am zis "aproape nimeni". Uita-te si tu la mesaje, cati stiau de ele. E si normal, daca n-au capacitate de productie sa nu fie cunoscuti.
Sunt convins ca sunt f bune si prinzatoare. Dar pana nu gasesc o solutie sa creasca productia, majoritatea dintre noi putem uita de ele. Au noroc cei ce ajung sa le aiba.
Am zis "aproape nimeni". Uita-te si tu la mesaje, cati stiau de ele. E si normal, daca n-au capacitate de productie sa nu fie cunoscuti.
Sunt convins ca sunt f bune si prinzatoare. Dar pana nu gasesc o solutie sa creasca productia, majoritatea dintre noi putem uita de ele. Au noroc cei ce ajung sa le aiba.
Cod: Selectaţi tot
cozma, in primul rand ca nu am nervi sa le reglez non-stop, si in am doilea rand, pretul e cat la Slamo, deci...ma intelegi.
pentru pastrav recomand si eu voblerele de 4-5cm salmo,tiny,cozma si mortalele berti austria si taifun
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
Pentru Vanatoruldepesti:
Ai dreptate in privinta preturilor, e vorba de oscilantele ITA si CATA, eu nu am mai cumparat de vre-o 2 ani , (multe le-am primit cadou de la ei) si nu mai eram la curent cu preturile aplicate...
In orice caz, baietii au crescut in performanta, mai nou fac si voblere, in serie mica, deocamdata mai mult pentru uz personal, la oscilante sau diversificat, modele noi... sunt pescari la pastrav cu vechime, stiu exact ce trebuie sa faca ca produsul final sa de-a randament cat mai mare ...
Ai dreptate in privinta preturilor, e vorba de oscilantele ITA si CATA, eu nu am mai cumparat de vre-o 2 ani , (multe le-am primit cadou de la ei) si nu mai eram la curent cu preturile aplicate...
In orice caz, baietii au crescut in performanta, mai nou fac si voblere, in serie mica, deocamdata mai mult pentru uz personal, la oscilante sau diversificat, modele noi... sunt pescari la pastrav cu vechime, stiu exact ce trebuie sa faca ca produsul final sa de-a randament cat mai mare ...
- vanatoruldepesti
- veteran
Pai, tu ai crezut ca eu vorbesc fara sa ma informez?!?
Puteam sa-mi vad de treaba mea si sa nu mai spun la nimeni despre oscilantele astea, dar am considerat ca daca mai au si altii nu-i nici o problema. Dupa cum am vazut ca dau rezultate cred ca nici un pescar care se duce la munte dupa pastrav nu trebuie sa le ignore. Eu deja mi-am mai luat cinci din lotul nou si mi-am mai comandat inca cinci, pentru ca vreo 100 erau arvunite de o luna si jumatate. Am inteles ca luna aceasta mai vin 150 de bucati cu "ochi de rubin" si m-am inscris cu banii in avans!!!
Daca ma sare schema ii dau aluia de le vinde la ochi.