pescuit la pastrav cu rotative si plastice pe rauri de munte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Am vazut "taifunurile" si seamana perfect cu oscilantele CATI. V-am spus, la Valcea nu au aparut. Cei de la BERTI au fost la Vidra la sfarsitul verii sa probeze niste oscilante noi pe care ulterior le-am vazut in Aventuri. Mi-a spus padurarul ca au oprit masina si au cerut chitanta, asta in cazul in care toti incearca sa scape cu o bere. Avea portbagjul plin de oscilante si au vrut sa-i dea si fraierului cateva, dar nu a vrut sa le ia ca nu stia ce sa faca cu ele. Imitau foarte bine craietele in timpul imperecherii.
Adevarat e ca BerTi sunt scule .
dar pe unu dintre astia 2 de care povesteste vanatoru' cred , spun cred ca l-am cunoscut undeva pe un lac si chiar au niste linguri cum povesteste intradevar bune. Zic asta pt. ca a precizat ca erau foarte grele si de aia cred ca am facut legatura . Omu chiar a prins niste pastravi meseri cu lingurile alea . Mie mi s-au parut ciudate , dar erau prinzatoare .
dar pe unu dintre astia 2 de care povesteste vanatoru' cred , spun cred ca l-am cunoscut undeva pe un lac si chiar au niste linguri cum povesteste intradevar bune. Zic asta pt. ca a precizat ca erau foarte grele si de aia cred ca am facut legatura . Omu chiar a prins niste pastravi meseri cu lingurile alea . Mie mi s-au parut ciudate , dar erau prinzatoare .
- petre - BerTi
- utilizator constant
Este ciudat ceea ce spuneti, deoarece magazinul LIDER SPORT din Valcea a cumparat in 2005 cel putin 100 de taifunuri, majoritatea grele, argintate.vanatoruldepesti scrie:Am vazut "taifunurile" si seamana perfect cu oscilantele CATI. V-am spus, la Valcea nu au aparut.
Toata stima,
Petre German- BERTI
- Paul Adrian
- veteran
in Sibiu unde se gasesc produse Berti?
par intersante si ma pregatesc pentru la anul!
Merci
par intersante si ma pregatesc pentru la anul!
Merci
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/