pescuit la pastrav cu rotative si plastice pe rauri de munte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cu acelasi vobler (Salmo Hornet SR 3cm, culoare T, adica cea din imagine) am prins foarte multi cleni pe lac. Dar pt. pastrav, la mine e alegerea numarul 1! Daca nu prind la acesta, abia atunci incerc si alteceva.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Dupa cum am mai spus si in alte discutii, niciodata nu-mi voi lua cozma, in primul rand ca nu am nervi sa le reglez non-stop, si in am doilea rand, pretul e cat la Slamo, deci...ma intelegi.
Culoare T de la Salmo pare, intr-adevar, prea vie, dar in apa se vede foarte bine. Mie imi place, mai ales ca obisnuiesc sa dau la pastrav dimineata devreme si seara pana cand nu mai vad nimic. Deci in astfel de conditii, de luminozitate redusa, e chiar bine sa fie culorile putin mai vii, atrag pestii mai bine. De ex., la Gura Apei, in aprox.30-45 min. am prins 2 pastravi frumusei, unul la 700-800gr., celalalt peste 1 kg.
Culoare T de la Salmo pare, intr-adevar, prea vie, dar in apa se vede foarte bine. Mie imi place, mai ales ca obisnuiesc sa dau la pastrav dimineata devreme si seara pana cand nu mai vad nimic. Deci in astfel de conditii, de luminozitate redusa, e chiar bine sa fie culorile putin mai vii, atrag pestii mai bine. De ex., la Gura Apei, in aprox.30-45 min. am prins 2 pastravi frumusei, unul la 700-800gr., celalalt peste 1 kg.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- utilizator constant
-
- junior
Stie cineva de unde se pot cumpara produse Salmo in Brasov?adilucu scrie:Acesta din imagine e un Salmo Hornet 4 SDR (Super Deep Runner) floating, adica recuperat se scufunda mai mult. Eu personal nu l-am folosit pe acesta ci pe cel de 3 cm SR shallow runner(adica nu se scufunda prea mult), dar aceeasi culoare si marca SALMO!!! Merge foarte bine pe lac.
ionut
aga
Pe o vreme ca asta ...cel mai bun vobler se gaseste pe sub pietre sau prin gunoaie si este gratis 

Re: aga
dar daca e sa fim legali, scorobetii nu se pun. nici ramele. nici icrele.gippa scrie:Pe o vreme ca asta ...cel mai bun vobler se gaseste pe sub pietre sau prin gunoaie si este gratis
aha
Nu, eu ma gandeam ca poate gasim wobblere agatate pe sub pietre sau prin gunoaie si acelea sunt gratis
(pe o vreme ca asta cand in magazine sunt scumpe...
)

Re: aha
siiiiigur ca da..... sunt convins....gippa scrie:Nu, eu ma gandeam ca poate gasim wobblere agatate pe sub pietre sau prin gunoaie si acelea sunt gratis![]()
(pe o vreme ca asta cand in magazine sunt scumpe...
)