pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
tudor
- Moderator

-
shimano scrie:Auzi, in Finlanda nu e interzis pescuitul la stiuca cu momeala vie? Ca parca sunt niste tari unde nu e voie...sau era Anglia?
In Anglia ai voie sa pescuiesti cu momeala vie. In Rep Irlanda e interzis dar ai voie cu peste mort.
Aceasta interdictie nu are vreo legatura cu protectia stiucii. E facuta ca sa nu fie introdusi pesti prinsi in alte parti si care nu exista in apa respectiva.
-
shimano
- veteran

-
Interesanta treaba cu morcovii...intai se fac undite din morcovi, apoi pescuiesti cu morcov... interesant morcovu asta.

-
tudor
- Moderator

-
Merg bine si la iepure, de casa, de camp...
-
ovidiu
- veteran

-
tudor scrie:Merg bine si la iepure, de casa, de camp...

))))
pai ce rost are sa dai iepurelui morcove ?:D mai bine incercam un minnow suspending, poate-l rode

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Fario_nebunu
- veteran

shimano scrie:Interesanta treaba cu morcovii...intai se fac undite din morcovi, apoi pescuiesti cu morcov... interesant morcovu asta.

Am auzit ca si unii lipoveni din delta folosesc un vobler facut artizanal din morcov , altii chiar din pixuri din alea grosolane...mare e imaginatia umana.
-
shimano
- veteran

-
Deci, revenind, să înțeleg că nu există șanse ca vreodată să se interzică pescuitul știucii la pește viu...asta e...
-
vampir
- utilizator constant

Salut baieti si LA MULTI ANI!ma scuzati dar vreau sa ii raspund lui shimano la o singura intrebare si anume:cu ce este mai pretios pastravul decat shtiuca.shimano de ce bea bebelusi lapte si nu suc ??asta stii??ai savurat vreodata un pastrav si apoi sa gusti si din shtiuca??stii ca pastravul se inmulteste atunci cand tu freci ghetutzele si il astepti cuminte pe moshu la caldurica??stii ca pastravul poate traii maxim pana la 18 grade celsius??ai vazut vreodata cat de lat si de adanc este un rau sau parau de munte in care traieste indigenul??eu te sfatuiesc sa iti faci o poza cu un indigen apoi iti poti raspunde singur la intrebarea ta.Si ca o complectare la ce tot zici tu pe aci sa ma scuze restul lumii nu cred ca daca ai pus si tu mana pe un bat de spinning trebuie si tataie sau nea gratarel sa arunce betele de fix.daca ar respecta legea ar fi de ajuns .apropo si eu tot spiningar sunt iar in topul meu personal este trecut asa:loc 1 si regele: pastarvul.2:somnul.3:shalaul apoi incep pestii.
-
kzoli
- veteran

Aceasta interdictie nu are vreo legatura cu protectia stiucii. E facuta ca sa nu fie introdusi pesti prinsi in alte parti si care nu exista in apa respectiva.[/quote]
Nu e facuta aceea lege cumva ptr. a nu chinui bieti vietuitori ? carasei , rosioare etc ,din cate stiu se considera cruzime fata de animale ... si Ei au organizatii puternice care pot sa obtina si rezultate ,nu ca la noi ...

-
tudor
- Moderator

-
kzoli scrie:Aceasta interdictie nu are vreo legatura cu protectia stiucii. E facuta ca sa nu fie introdusi pesti prinsi in alte parti si care nu exista in apa respectiva.
Nu e facuta aceea lege cumva ptr. a nu chinui bieti vietuitori ? carasei , rosioare etc ,din cate stiu se considera cruzime fata de animale ...

[/quote]
Nu !