Rapitorii pretiosi.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 26 Dec 2009, 14:08

razvi, care a fost cea mai mare stiuca pe care ai prins-o la broscuta?
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Dec 2009, 16:12

Io ma multumesc cu o poza a flaconului cu ulei de peste , da poza facuta de tine Razvi :)
Macroul de unde-l cumperi ? Congelat , proaspat congelat :lol: sau cum ii ! Mai sint pescari in zona unde dai tu care dau la macrou , se prinde ?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Dec 2009, 16:47

XquiZZiT scrie:razvi, care a fost cea mai mare stiuca pe care ai prins-o la broscuta?
Am incercat si eu la stiuca cu broscutza.Dar tarziu am vazut ca broscutza avea si carapace :? Din pacate a trebuit sa-i fac o gaura cu un cui de la sanda,sa pot agatza de ceva tzestoasa naibii,ca s-a bagat inauntru si n-am putut s-o scot de acolo.Din pacate n-am prins nici macar o marla,oare ca n-am stropit broasca la subtziori cu feromoni? Mai stii? :lol: :lol:

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 26 Dec 2009, 17:12

Hai mah Ilie, cu un cui de la sanda??? Pai ce spinner eshti tu mai daca n-ai macar o coarba cu burghiu in dotare??

Inca mai astept raspunsul, razvi. Nici nu imi trebuie poze, o sa te cred pe cuvant.

My Videos , My Photos

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 26 Dec 2009, 18:10

@ XquiZZiT

Nu era chiar broscuta, era ceva mai mare decat o cutie de chibrituri.. O capcauna, pe o balta langa Orastie, la Aurel Vlaicu, de 4,700 kg ... Frumoasa era, e drept nu foarte mare, dar nici de neglijat 8)
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 26 Dec 2009, 22:01

Oho...4,7 kile nu-i rau deloc!! Si zici ca ai luat-o la broscoi? Are vreun avantaj aceasta momeala fata de clasicul pestisor? Selecteaza in vreun fel capturile, sau ce te-a determinat sa o folosesti?

My Videos , My Photos

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 26 Dec 2009, 23:42

Da' care-i problema cu broscutzele? Si eu am prins stiuca la broasca, in copilarie, iar alti prieteni se lauda cu stiuci prinse la soareci. De asta ati mai auzit? Daca asa mere treaba, maine iau matza lu' bunica-mea si plec cu ea la balta, bag 3 ancore in ea si o pun sa faca surf, daca nu iau stiuca, un avat macar :lol:

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 27 Dec 2009, 00:04

A...ok...si care ar fi avantajul? Ca se gaseste mai usor pe malul apei decat pestisorii?
Cand e flamanda stiuca mananca orice, sunt filme pe youtube cu stiuci prinse la morcovi, sosete, ba chiar dildo-uri sau vibratoare, uneori ataca orice le trece prin fata. Ce nu prea inteleg este de ce as folosi o broscuta sau o coada de macrou vaccinata cu mai stiu eu ce in defavoarea unui carasel, rosioara sau orice alt pestisor viu. Poate ne lamureste razvi, sau poate lasa si intrebarea asta in coada de macrou, lafel ca pe cea cu mulineta de baitcast.

Fire-ntinse tuturor.

My Videos , My Photos

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 27 Dec 2009, 10:05

Auzi, in Finlanda nu e interzis pescuitul la stiuca cu momeala vie? Ca parca sunt niste tari unde nu e voie...sau era Anglia?

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 27 Dec 2009, 10:28

In Finlanda stiuca nu e atat de valoroasa, poti retine cate exemplare vrei, indiferent de dimensiuni iar sezonul e deschis tot anul, fara perioada de prohibitie. Pe langa asta, pescuitu la copca este considerat un drept si este gratuit. Treaba cu broscuta suna tentant si as incerca-o si eu, doar ca acum e cam racoare pe aici si broscute nu prea am vazut, in afara de cateva din specia Amfibianus Infriguratus, increngatura Brotacus Arcticus. Sunt rare, greu de prins dar si mai greu de pus in ancore din cauza blanii albe foarte groasa, iar la minus cateva mii de grade Celsius nu ma pot duce in sandale pe gheata. Dar totusi cred ca o sa incerc si broscuta, ca doar Cabela's face livrari si in Finlanda.

My Videos , My Photos

Scrie răspuns