Rapitorii pretiosi.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am incercat si eu la stiuca cu broscutza.Dar tarziu am vazut ca broscutza avea si carapaceXquiZZiT scrie:razvi, care a fost cea mai mare stiuca pe care ai prins-o la broscuta?

:)
@ XquiZZiT
Nu era chiar broscuta, era ceva mai mare decat o cutie de chibrituri.. O capcauna, pe o balta langa Orastie, la Aurel Vlaicu, de 4,700 kg ... Frumoasa era, e drept nu foarte mare, dar nici de neglijat
Nu era chiar broscuta, era ceva mai mare decat o cutie de chibrituri.. O capcauna, pe o balta langa Orastie, la Aurel Vlaicu, de 4,700 kg ... Frumoasa era, e drept nu foarte mare, dar nici de neglijat

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Da' care-i problema cu broscutzele? Si eu am prins stiuca la broasca, in copilarie, iar alti prieteni se lauda cu stiuci prinse la soareci. De asta ati mai auzit? Daca asa mere treaba, maine iau matza lu' bunica-mea si plec cu ea la balta, bag 3 ancore in ea si o pun sa faca surf, daca nu iau stiuca, un avat macar 

A...ok...si care ar fi avantajul? Ca se gaseste mai usor pe malul apei decat pestisorii?
Cand e flamanda stiuca mananca orice, sunt filme pe youtube cu stiuci prinse la morcovi, sosete, ba chiar dildo-uri sau vibratoare, uneori ataca orice le trece prin fata. Ce nu prea inteleg este de ce as folosi o broscuta sau o coada de macrou vaccinata cu mai stiu eu ce in defavoarea unui carasel, rosioara sau orice alt pestisor viu. Poate ne lamureste razvi, sau poate lasa si intrebarea asta in coada de macrou, lafel ca pe cea cu mulineta de baitcast.
Fire-ntinse tuturor.
Cand e flamanda stiuca mananca orice, sunt filme pe youtube cu stiuci prinse la morcovi, sosete, ba chiar dildo-uri sau vibratoare, uneori ataca orice le trece prin fata. Ce nu prea inteleg este de ce as folosi o broscuta sau o coada de macrou vaccinata cu mai stiu eu ce in defavoarea unui carasel, rosioara sau orice alt pestisor viu. Poate ne lamureste razvi, sau poate lasa si intrebarea asta in coada de macrou, lafel ca pe cea cu mulineta de baitcast.
Fire-ntinse tuturor.
In Finlanda stiuca nu e atat de valoroasa, poti retine cate exemplare vrei, indiferent de dimensiuni iar sezonul e deschis tot anul, fara perioada de prohibitie. Pe langa asta, pescuitu la copca este considerat un drept si este gratuit. Treaba cu broscuta suna tentant si as incerca-o si eu, doar ca acum e cam racoare pe aici si broscute nu prea am vazut, in afara de cateva din specia Amfibianus Infriguratus, increngatura Brotacus Arcticus. Sunt rare, greu de prins dar si mai greu de pus in ancore din cauza blanii albe foarte groasa, iar la minus cateva mii de grade Celsius nu ma pot duce in sandale pe gheata. Dar totusi cred ca o sa incerc si broscuta, ca doar Cabela's face livrari si in Finlanda.