permise de pescuit pentru 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permis de opescuit judetul Cluj
Mihai, daca ai dreptate (si ar fi logic sa fie cum mi-ai scris), inseamna ca cei din Cluj incalca legea? De ce nu se instituie o taxa unica pe tara? Mie mi-a spus clar ca pot sa-mi vizez permisul ses si munte, beneficiind de reducere fiindca le vizez impreuna, cu 200 de lei. Si mi s-a mai spus ca permisul vizat in alt judet nu este valabil in Cluj. Cum putem lupta contra unor asemenea abuzuri?
Re: Permis de opescuit judetul Cluj
Nu incalca legea. Fiindca de fapt nu iti dau nici o viza de munte pe permis. Permisul nu are loc de vize (ses sau munte sau altceva). Ca iti pun ei viza pe carnetul de membru, asta e altceva, si nu-ti foloseste la nimic. E o pacaleala. Daca vrei cere-le sa-ti arate un permic (a nu se confunda cu carnet de membru) si sa-ti arate unde se pune viza aia de munte!traian scrie:Mihai, daca ai dreptate (si ar fi logic sa fie cum mi-ai scris), inseamna ca cei din Cluj incalca legea? De ce nu se instituie o taxa unica pe tara? Mie mi-a spus clar ca pot sa-mi vizez permisul ses si munte, beneficiind de reducere fiindca le vizez impreuna, cu 200 de lei. Si mi s-a mai spus ca permisul vizat in alt judet nu este valabil in Cluj. Cum putem lupta contra unor asemenea abuzuri?
" mi s-a mai spus ca permisul vizat in alt judet nu este valabil in Cluj"
De spus pot sa spuna orice! Ei nu au drept de control sau de aplicat amenzi!
Re: Taxa permis de pescuit 2007
Da, atat timp cat legea spune ca e un singur gestionar, CNAFP, iar acesta elibereaza un singur tip de permis, pe care scrie "Romania"!Cazatorul scrie: inclusiv Dunarea?
-
- senior
Re: Taxa permis de pescuit 2007
Mihai,MihaiV scrie:Da, atat timp cat legea spune ca e un singur gestionar, CNAFP, iar acesta elibereaza un singur tip de permis, pe care scrie "Romania"!
Spune-mi te rog ce lege ca ordinul 117/17.02.05 spune cu totul altceva. Nu de alta, dar s-o printez s-o am la mine in caz de nevoie