permise de pescuit pentru 2007

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2007, 17:36

Vali, sunt acasa si legislatia o am in calculatorul de la birou. Asa ca nu pot sa-ti raspund acum. Poate va raspunde altcineva intre timp.

Cu PG-ul cu tarile UE mie mi se pare normal sa existe in continuare. Nu stiu cum e legislatia, nu m-a interesat zona asta, spun doar ca mi se pare normal. Iata de ce:
Poti trece granita "cu buletinul", dar nu pe unde vrei tu, ci doar pe la punctele special amenajate (Vama). Fasia de granita este in continuare supravegheata, nu atat de strict ca pana acum, pentru a nu se trece granita "fara buletin"! Asa ca daca vrei sa te plimbi pe fasie, trebuie sa mergi intai la ei sa-i anunti ca tu te vei plimba pe acolo si nu esti un infractor care incearca sa treaca granita.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 20 Feb 2007, 18:01

De regula infractorii au cele mai in regula acte.Chestia asta, ca sa stie si granicerii ce faci tu acolo mi se pare cel putin ciudat.Daca acostez pe partea ailalta si alora li se pare ca sunt infractor n-au decat sa ia masurile respective.Mi se pare ca masura INCA este in vigoare ca sa mai ia cineva niste bani nemunciti.Plus birocratia de care nu putem scapa.
Ce crezi ca ar spune elvetienii sau italienii si nemtii daca le spui ca le trebuie PG sa se plimbe pe lacul ce-i desparte??
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 20 Feb 2007, 18:07

MihaiV scrie:Vali, sunt acasa si legislatia o am in calculatorul de la birou. Asa ca nu pot sa-ti raspund acum. Poate va raspunde altcineva intre timp.
OK astept, nici o problema, oricum nu plec maine la pescuit :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Taxa permis de pescuit 2007

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2007, 18:07

Vali Vesa scrie: Mihai,

Spune-mi te rog ce lege ca ordinul 117/17.02.05 spune cu totul altceva. Nu de alta, dar s-o printez s-o am la mine in caz de nevoie :wink:
Uite mai ca iar ai sarit cam grabit. M-am uitat putin pe net si ce sa vezi: ordinul 117/17.02.2005 este ABROGAT!! Acu pricepi? Sau tii cu ursul?

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 20 Feb 2007, 18:07

mi se pare ca sintem tara din marginea uniunii si asta implica niste responsabilitati vizavi de imigratia ilegala;controalele sint pt rusi turci si mai stiu eu ce natii exotice care ar putea fi in tranzit prin romania.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2007, 18:10

meas scrie:Ce crezi ca ar spune elvetienii sau italienii si nemtii daca le spui ca le trebuie PG sa se plimbe pe lacul ce-i desparte??
Nu stiu cum e la aia, dar intre nemti si olandezi nu-ti trebuie nici buletinul! Asa ca inca nu ne bucuram deplin de integrare.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 20 Feb 2007, 18:10

Mihai,

Nu ma intelege gresit, nu tin cu nici un urs. Te-am intrebat sincer, ca nu stiu de unde sa iau legea. Pe site-ul ANPA e trecut ordinul respectiv.
http://www.anpa.ro/Legislatie.htm

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 20 Feb 2007, 18:11

Da' nici nu vrem sa ne depasim conditia de tara de mana a doua-treia :!: :!:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2007, 18:15

Nici o problema. Uite cum faci: intri pe
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.frame
si gasesti ce legi si ordine vrei.
Si acolo gasesti si textul ordinului, acolo gasesti si daca mai e in vigoare sau e abrogat.
Ca ce scrie Guru Gigi pe site-ul lui, nu e problema mea, nici a celor care ma controleaza cand sunt la pescuit. Degeaba le zicem ca asa a scrie pe site!
Spor la studiu, ca e o imbarligatura si cu legile astea!

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 20 Feb 2007, 18:19

:lol: :lol:
Merci. O las pentru maine ca la ora asta poate nu ma descurc. Si vreau sa si plec acasa... :wink:

Scrie răspuns